Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalar hayal kırıklığı.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yeni formalar tam bir fiyasko. Remen dalg geciyor adamlar bizimle ya. 4 sene önce aldigim formayla bu seneki formanin arasinda hicbir fark yok. Ben niye gidip para vereyim bosu bosuna. Güzel olan tek forma V olan forma.
      Her sene düzelir diye bekliyorum ama hicbir asama yok. Insallah su nike ile sözlesmemiz bitmistir.
      3+2 yıllık anlaşmamızvar. Normalde bu sene son +2 kullanılmazsa. Ben Adidas dan yanayım. Yada yeniden Kappa.
      --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• nike kadar aynı tipte formayı birçok klübe iteleyen başka bir üretici sanırım yoktur
        tasarımı yenilikten ve görsellikten nasibini almayan formaları kaç yıldır giydiriyorlar bize
        seneye kesinlikle bu işin hakkını verecek başka bir firma ile anlaşılmalı
        ingiltere amatör ligindeki formalar bile daha güzeldir şu formalardan

Yorum

• İlk olarak tolga61-35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yani kötü yorum yapmak istemiyorum...ofspor manU olayları felan yapacak bişey yok....ama sunu söylemek istiyorum ki gecen sene kullanılan cubuklularla düz bordo formayı ve onurun yeşil kazağını özleyecem gibi geliyor...ince cubuklu daha yakısıyor biza yahu
          Bence de haklısın, fakat her klüp forma satmak için foralarının dizaynını değiştirir. Çubuklu formanın aynı çıktığını düşün, ozaman kim neden yeni sezon formasını alsın değil mi?
          Trabzonspor

Yorum

• kapanın formaları nıke ve adidası ikiye katlar bence,

en kral formamız bunlardı,her şeyi 4*4 lükdü
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Herkesi memnun etmek tabi ki imkansız.Victory forma güzel.Ben hep kalın çubuklu forma istiyordum,çubuklu formayı da beğenedim.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kapanın formaları nıke ve adidası ikiye katlar bence,

en kral formamız bunlardı,her şeyi 4*4 lükdü
                Kappa olursa şahsen ben forma alamam abi Benim gibi kalıplara göre formaları yok
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Bu işlerin hepsi yönetimde bitiyor. GS forma yapacaklar sanırım onlarınki biraz daha değişik olacak çünkü onlar tasarımını içerde yapıyor sonra firmadan böyle birşey istiyoruz diyorlar. Bizim yönetime ne verirlerse tamam diyor biraz diretemiyor.

Yorum

• Kendi forma tanıtımımız bitti, şimdi Galatasaray'ınkini bekleyeceğiz artık.
                    Zira "mutlak" olarak lig ortalamasının çok üzerinde formalarımız oldu. Fakat "nisbi" karşılaştırmada Galatasaray'ın gerisinde kalınca bunun pek bir anlamı olmaz.

Bu da internette bir Galatasaraylı taraftarın bizim forma tanıtımımızdan sonraki yorumu;
                    "Nike Türkiye ile Nike Hollanda arasındaki fark burada ortaya çıkıyor. Türkiye'deki tasarımcılar tamamen Hollanda Nike'ı 1 yıl geriden takip ediyor. Galatasaraylı renkdaşlarım rahat olun bizim forma tasarımlarımız Nike Hollanda tarafından hazırlandı"
                    TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Sarı formaya gerek yoktu bu antrenman t-short lerine forma numarası ve oyuncuların ismini yazıp saha çıksak daha iyi olurdu hiç olmazsa siyah renginin bir anlamı olurdu bu sene TFF ve MHK'nin yaptıklarına karşı.

Yorum

• Ben Victory formayı beğendim.. United giydiğinde çok itici gelmişti ama bizim renklere güzel oturdu..
                        Çubuklu ve beyaz formadan hiç haz etmedim.. Altın forma ise "eh işte" dedirtecek kadardı..
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• # BMN #

Yorum

• Amma özelmiş formalar hee..
                            Yazık yemin ederim yazık bari o goldu başka yapsaydınız ,o ne ya ?

Yorum

• Ne Kappası ya dalga mi geciyorsunuz su formalarin neresi guzel. Nike'i ikiye katlarmis.

Yorum

• kesinlikle yenilikten yanayım bende ama bir tasarım yeniliğinin yanındayım ki taraftarımızın tepkiside bundan...bazı formalar takımlar için klasik hale gelebilir...az öncede söylediğim gibi mesela ince cubuklu forma...varsın bi modelde cok satmasın...tsclub arması yerine nike arması olan bir forma giymektense....neyse kötü yorum yapmayacam dedim yazdıkca kötüye doğru gidecekmiş gibi bir his var içimde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X