Formalar hayal kırıklığı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni formalar tam bir fiyasko. Remen dalg geciyor adamlar bizimle ya. 4 sene önce aldigim formayla bu seneki formanin arasinda hicbir fark yok. Ben niye gidip para vereyim bosu bosuna. Güzel olan tek forma V olan forma.
Her sene düzelir diye bekliyorum ama hicbir asama yok. Insallah su nike ile sözlesmemiz bitmistir.--------------------------------------------------------------------------
Yorum
-
nike kadar aynı tipte formayı birçok klübe iteleyen başka bir üretici sanırım yoktur
tasarımı yenilikten ve görsellikten nasibini almayan formaları kaç yıldır giydiriyorlar bize
seneye kesinlikle bu işin hakkını verecek başka bir firma ile anlaşılmalı
ingiltere amatör ligindeki formalar bile daha güzeldir şu formalardan
Yorum
-
İlk olarak tolga61-35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani kötü yorum yapmak istemiyorum...ofspor manU olayları felan yapacak bişey yok....ama sunu söylemek istiyorum ki gecen sene kullanılan cubuklularla düz bordo formayı ve onurun yeşil kazağını özleyecem gibi geliyor...ince cubuklu daha yakısıyor biza yahuTrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kapanın formaları nıke ve adidası ikiye katlar bence,
en kral formamız bunlardı,her şeyi 4*4 lükdüBenim gibi kalıplara göre formaları yok
Yorum
-
Kendi forma tanıtımımız bitti, şimdi Galatasaray'ınkini bekleyeceğiz artık.
Zira "mutlak" olarak lig ortalamasının çok üzerinde formalarımız oldu. Fakat "nisbi" karşılaştırmada Galatasaray'ın gerisinde kalınca bunun pek bir anlamı olmaz.
Bu da internette bir Galatasaraylı taraftarın bizim forma tanıtımımızdan sonraki yorumu;
"Nike Türkiye ile Nike Hollanda arasındaki fark burada ortaya çıkıyor. Türkiye'deki tasarımcılar tamamen Hollanda Nike'ı 1 yıl geriden takip ediyor. Galatasaraylı renkdaşlarım rahat olun bizim forma tasarımlarımız Nike Hollanda tarafından hazırlandı"TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
kesinlikle yenilikten yanayım bende ama bir tasarım yeniliğinin yanındayım ki taraftarımızın tepkiside bundan...bazı formalar takımlar için klasik hale gelebilir...az öncede söylediğim gibi mesela ince cubuklu forma...varsın bi modelde cok satmasın...tsclub arması yerine nike arması olan bir forma giymektense....neyse kötü yorum yapmayacam dedimyazdıkca kötüye doğru gidecekmiş gibi bir his var içimde
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum