Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    New Balance ve Under Armour’un bir iki forması hariç diğer hepsi kötü.Athletic Bilbao’nun Nike formaları ile New Balance formalarını bir karşılaştırın.
    Konumuza dönersek,bu formalara alakasız bir şekilde Sivasspor benzetmesi yaptınız.Şuan Sivasspor’dan aşağıda onlarca takımla aynı formaları giyiyoruz buna neden bir cevabınız olmadı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sıradan forma demek istedim. Hiçbir özelliği ayrıntısı olmayan, bastan savma. Arma renkleri bile yanlış.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sıradan forma demek istedim. Hiçbir özelliği ayrıntısı olmayan, bastan savma. Arma renkleri bile yanlış.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Renkleri yanlış?Yakından inceleyen benim.Telefondan çektiğim Fotoğrafa bakarak anlaşılmaz renklerin nasıl olduğu.Nike gibi kendi katalog renklerindeki tonlar değil,kulübün belirttiği kurumsal renkleri kullanmışlar formalarda.
      Edit:Kullanılan arma kulübün yolladığı armalar,o dönem beyaz formada kullanılmıştı.

En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 18:17.
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nike AIK takimina simsiyah forma yapmis.

Yogun satistan dolayi adamlarin sitesi cokmus
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Formayı sevdiren tasarım kadar onun temsil ettiği değerler ve taşıyanlar.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 76 çubuklu retrosu istediğimiz gibi pamuktan yeniden üretiliyor.Retrosu yapılması gereken en az 5 formamız var.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Retro forma adaylarımdan bazıları

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bizim forma renklerimiz ilk yıllarda barcelona gibi koyu bordo koyu mavi iken sonra neden renklerin tonunu açma gereği duydular..bence ilk koyu tonlar daha güzel..keşke kurumsal renklerimiz tekrar eskisine dönse..

Yorum

• Hep söyledim, yine söylüyorum, bordonun koyu olmadığı bir trabzonspor forması düşünülemez. Utanmasak kahverengi falan yapacağız formalarımızı.

Rengi kırmızı olan çoğu takım, başta galatasaray ve roma olmak üzere, bordo tonlarına doğru kayarken, rengi koyu bordo olan bir takımın bu rengi bu kadar kötü kullanması başlı başına bir aymazlıktır.

Mavi konusunda pek bir sorun görmüyorum, fakat özgeçmişimizde de yazdığı gibi KOYU BORDO kullanmalıyız.

Yorum

• İlk olarak matrixx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim forma renklerimiz ilk yıllarda barcelona gibi koyu bordo koyu mavi iken sonra neden renklerin tonunu açma gereği duydular..bence ilk koyu tonlar daha güzel..keşke kurumsal renklerimiz tekrar eskisine dönse..
                    İlk yıllarda şuanki tonları kullanıyorduk.Yetmişlerde 2 sezon sadece Barça tonları kullanıldı.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bir dakika efsane cubukluyu macron yapıyor bilce macron Türkiye tarafi

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir dakika efsane cubukluyu macron yapıyor bilce macron Türkiye tarafi
                        İyide bunu dün sosyal medyadan Aydın Günaydın arkadaşımız paylaşmıştı.Twitterdan da Trabzonspor Formaları Sanki siz bulmuşsunuz gibi yazmışsınız 🤔

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyide bunu dün sosyal medyadan Aydın Günaydın arkadaşımız paylaşmıştı.Twitterdan da Trabzonspor Formaları Sanki siz bulmuşsunuz gibi yazmışsınız 🤔
                          Gormedim o twiti rica etsem atar mısınız merak ettim

Yorum

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              IMG-20180131-WA0029.jpgIMG-20180131-WA0030.jpg

Yorum

[ATTACH]15155[/ATTACH][ATTACH]15156[/ATTACH]
                                Screenshot_20180131-130601.jpg

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X