New Balance ve Under Armour’un bir iki forması hariç diğer hepsi kötü.Athletic Bilbao’nun Nike formaları ile New Balance formalarını bir karşılaştırın.
Konumuza dönersek,bu formalara alakasız bir şekilde Sivasspor benzetmesi yaptınız.Şuan Sivasspor’dan aşağıda onlarca takımla aynı formaları giyiyoruz buna neden bir cevabınız olmadı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıradan forma demek istedim. Hiçbir özelliği ayrıntısı olmayan, bastan savma. Arma renkleri bile yanlış.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Sıradan forma demek istedim. Hiçbir özelliği ayrıntısı olmayan, bastan savma. Arma renkleri bile yanlış.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renkleri yanlış?Yakından inceleyen benim.Telefondan çektiğim Fotoğrafa bakarak anlaşılmaz renklerin nasıl olduğu.Nike gibi kendi katalog renklerindeki tonlar değil,kulübün belirttiği kurumsal renkleri kullanmışlar formalarda.
Edit:Kullanılan arma kulübün yolladığı armalar,o dönem beyaz formada kullanılmıştı.
En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 18:17.
Bizim forma renklerimiz ilk yıllarda barcelona gibi koyu bordo koyu mavi iken sonra neden renklerin tonunu açma gereği duydular..bence ilk koyu tonlar daha güzel..keşke kurumsal renklerimiz tekrar eskisine dönse..
Hep söyledim, yine söylüyorum, bordonun koyu olmadığı bir trabzonspor forması düşünülemez. Utanmasak kahverengi falan yapacağız formalarımızı.
Rengi kırmızı olan çoğu takım, başta galatasaray ve roma olmak üzere, bordo tonlarına doğru kayarken, rengi koyu bordo olan bir takımın bu rengi bu kadar kötü kullanması başlı başına bir aymazlıktır.
Mavi konusunda pek bir sorun görmüyorum, fakat özgeçmişimizde de yazdığı gibi KOYU BORDO kullanmalıyız.
Bizim forma renklerimiz ilk yıllarda barcelona gibi koyu bordo koyu mavi iken sonra neden renklerin tonunu açma gereği duydular..bence ilk koyu tonlar daha güzel..keşke kurumsal renklerimiz tekrar eskisine dönse..
İlk yıllarda şuanki tonları kullanıyorduk.Yetmişlerde 2 sezon sadece Barça tonları kullanıldı.
Yorum