Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    önümüzdeki sezon insAllah beyaz renkten kurtuluruz artik benim favori formalarim adidas herzaman ama adidas olmayacagina göre hummel markasini tercih ederim cok güzel görünüyor hummel formalari
    kurtulmuyorsun
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kurtulmuyorsun
      SELCUK HOCAM beyaz rengimiz kalacak diyorsun baska renk olmayacakmi önümüzdeki sezon turunc gibi mesela bilgilerin varsa paylas hocam adidas olabilirmi ?
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        SELCUK HOCAM beyaz rengimiz kalacak diyorsun baska renk olmayacakmi önümüzdeki sezon turunc gibi mesela bilgilerin varsa paylas hocam adidas olabilirmi ?
        benim duydugum agustosda nike dan siparis verildi

degisen bisey yok, mevcut yönetim zaten kurumsal renkler arasina beyazida almisdi
        artik beyazdan baska renk zor,

Ünal Karaman

Yorum

• Bu şekil bir siyah forma çıkarmanın hiçbir engeli yok.Katalogda var+beyaz formaya yapılan işlemler gibi bordo-mavi detayda eklenebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• puma bu kadar güzel forma yaparmiydi

En son selcuk tarafından düzenlendi; 17.11.2017, 23:06.

Ünal Karaman

Yorum

• Yaparmiydi derken, bu seneki pumalarin hepsi guzel

Yorum

• Antremanda giyilen mavi, uzun kollu, kollarda beyaz şerit olan, yarım fermuarlı sweat satışlarda yok mu?

Nerden temin edebiliriz? bilgisi olan varsa yardım edebilir mi.
                Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• 2016-2017 sezon formalarında kulübümüz indirime gitti. Çubuklu forma; 99 lira , bordo forma; 89 lira beyaz forma; 69 liradır ..

Ünal Karaman

Yorum

• Yeni Sahra Ts Club’a yakın zamanda giden var mı?Ya da İstanbul’da herhangi birine?Parçalı forma varmıdır?

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Nike fotoğrafta forması gözüken 9 takıma değer veriyor ve “elit” diyor. Gerisini salladığını sanmıyorum. (Tolam satış rakamı)
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nike fotoğrafta forması gözüken 9 takıma değer veriyor ve “elit” diyor. Gerisini salladığını sanmıyorum. (Tolam satış rakamı)
                        chelsea, athletico, roma da sutlanma sirasinda

gelecegin pazarlik stratejisi bireysel sporcular olacak, en azindan hersey o yöne ilerliyor

Ünal Karaman

Yorum

• Onurun kaleci forması sezon içinde değişmiş neden acaba

Yorum

• Onur farklı bir formayla oynuyor ne yeni sezon kaleci forması ne de geçen seneki kaleci forması değişik olmuş. Neden acaba?

Yorum

• evet onurun forma değişik.tff kataloktada yoktu. neden acaba
                              bordomavi.net
                              https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nike fotoğrafta forması gözüken 9 takıma değer veriyor ve “elit” diyor. Gerisini salladığını sanmıyorum. (Tolam satış rakamı)
                                Ferencvaros,Shaktar Donetsk,Zenit,Sparta Prag,Hertha Berlin,Leipzig,Spartak Moskova,Frankfurt,Werder Bremen,Brighton Hove Albion.Avrupa’da Hatırladıklarım bunlar.Bu takımların hepsine Nike özel forma,kendine has antrenman ürünleri giydiriyor.Olay Elit olmak değil.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X