İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekurtulmuyorsunBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSELCUK HOCAM beyaz rengimiz kalacak diyorsun baska renk olmayacakmi önümüzdeki sezon turunc gibi mesela bilgilerin varsa paylas hocam adidas olabilirmi ?
degisen bisey yok, mevcut yönetim zaten kurumsal renkler arasina beyazida almisdi
artik beyazdan baska renk zor,"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Antremanda giyilen mavi, uzun kollu, kollarda beyaz şerit olan, yarım fermuarlı sweat satışlarda yok mu?
Nerden temin edebiliriz? bilgisi olan varsa yardım edebilir mi.Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike fotoğrafta forması gözüken 9 takıma değer veriyor ve “elit” diyor. Gerisini salladığını sanmıyorum. (Tolam satış rakamı)
gelecegin pazarlik stratejisi bireysel sporcular olacak, en azindan hersey o yöne ilerliyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
evet onurun forma değişik.tff kataloktada yoktu. neden acababordomavi.net
https://twitter.com/mgundogan99
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike fotoğrafta forması gözüken 9 takıma değer veriyor ve “elit” diyor. Gerisini salladığını sanmıyorum. (Tolam satış rakamı)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum