// Import the functions you need from the SDKs you need import { initializeApp } from "firebase/app"; import { getAnalytics } from "firebase/analytics"; // TODO: Add SDKs for Firebase products that you want to use // https://firebase.google.com/docs/web/setup#available-libraries // Your web app's Firebase configuration // For Firebase JS SDK v7.20.0 and later, measurementId is optional const firebaseConfig = { apiKey: "AIzaSyA-bM5pD9wotNXx8YrKIXcrARTBBsvMHZw", authDomain: "bordomavinet-10517.firebaseapp.com", projectId: "bordomavinet-10517", storageBucket: "bordomavinet-10517.firebasestorage.app", messagingSenderId: "442266976139", appId: "1:442266976139:web:ca8271f96fc3407046798e", measurementId: "G-8R7X8H9XN5" }; // Initialize Firebase const app = initializeApp(firebaseConfig); const analytics = getAnalytics(app);

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formaları en yakın biçimde yapıp yine paylaşacağız @Erdinho_61; ne biliyorsa söylesin tekrardan çizip atalım
    En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 21.07.2014, 01:32.

Yorum

• cubuklu formaya v deseni eklensin, yakada biraz degisiklik olmasi lazim.
      mavi forma alt tarafi mavi, yukari mavi tonlari aciliyor. en üst kisim buz mavisi galiba
      beyat formada detaylar bordo kol kisminda detay yok komple beyaz

gerisi dogru
      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cubuklu formaya v deseni eklensin, yakada biraz degisiklik olmasi lazim.
        mavi forma alt tarafi mavi, yukari mavi tonlari aciliyor. en üst kisim buz mavisi galiba
        beyat formada detaylar bordo kol kisminda detay yok komple beyaz

gerisi dogru
        Yaka düğmeli yaka mı onu söylesen

Yorum

• Biz hala formaları göremedik
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Cumhurbaşkanı adayı açıklanırken bile bu kadar beklenmedi
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yaka bizim bu seneki beyaz formanin yakasi gibi asaga yukari. belkide aynisi. formayi resimde gördügüm icin tam inceliyemedim.
              bu seneki beyaz formanin yakasini yapin siz

Yorum

• Yorum

• Benim en merak ettiğim konu şu. Galatasaray 2 forma çeşidi çıkarttı. Lazer delikli yaka içi detaylı forma 139 deliksiz ve yaka detaysız forma 99 liradan satıyorlar.

Erdinho bu detayların olmadığını söyledi ki bende olmadığını düşünüyorum ancak takım bu detayların olduğu forma giyer ve farklı 2 forma farklı fiyattan satmazsak TS Club'u kapatalım daha iyi. Bir tane aklı çalışan adam yok demektir..

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iste bu. hayirli olsun.

yanliz sunu söylim 3 formadaki renkler tipa tip bunlar olmiyabilir. resimde cok canli renkler ama bu canlilik yaniltabilir siz onu bizim herzamanki mavimizden buz mavisine kadar degisecegini düsünün.

Yorum

• Yalnız ben en çok şunu merak ettim üçüncü forma için sürpriz renk dediler öyle dediler böyle dediler hiç kullanmadığımız renk dediler çıka çıka mavi çıktı...

Yorum

• Formalar TS Club'lara dağıtılmaya başlandı hala sızmadı iyi sakladılar..

Lansman günü lansman'dan saatler önce formanın fotoğrafını instagrama atan geri zekalı futbolcudan buralara kadar geldik hadi iyiyiz..

Artık görsellerin paylaşılmaması demek çöp olması demektir o formalar öyle de sızacak böyle de bari tanıtın da ne zaman satışa sunarsanız sunun..

Yorum

• Formaları dün tanıtıp bugün satışa sunsalardı bugünde Haliç de TS Club tırı iyi bir satış yapardı ama nerde o kafa kim düşünecek

Yorum

• hic kullanmadigimiz renk derken buz mavisini kast etti afs abi herhalde. ama buz maviside sadece üstteki o v kismi
                            acikcasi bende cok degisik bi renk beklemistim sok olmustum sonra formayi görünce.
                            ama ne yalan söylim formayi güzel yapan görsel tanitimi. benim gördügüm resimlerle böyle görselin arasinda daglar kadar fark var.

inaniyorumki formalarin tanitim resimlerinde hepimiz bi sekilde begenicez formalari.

Yorum

• Formaları ben beğendim zaten orasında sıkıntı yok. Hangisini alsam diye karar vermeye çalışıyorum malum işçiyiz

Yorum

• Cubuklu dugmeli daha bi hos gozukuo beyaz daki o sekli hala kvrmya calsyrm les olms an itbryle 1 3 arsnda kararsmmm1:-)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X