cubuklu formaya v deseni eklensin, yakada biraz degisiklik olmasi lazim.
mavi forma alt tarafi mavi, yukari mavi tonlari aciliyor. en üst kisim buz mavisi galiba
beyat formada detaylar bordo kol kisminda detay yok komple beyaz
cubuklu formaya v deseni eklensin, yakada biraz degisiklik olmasi lazim.
mavi forma alt tarafi mavi, yukari mavi tonlari aciliyor. en üst kisim buz mavisi galiba
beyat formada detaylar bordo kol kisminda detay yok komple beyaz
yaka bizim bu seneki beyaz formanin yakasi gibi asaga yukari. belkide aynisi. formayi resimde gördügüm icin tam inceliyemedim.
bu seneki beyaz formanin yakasini yapin siz
Benim en merak ettiğim konu şu. Galatasaray 2 forma çeşidi çıkarttı. Lazer delikli yaka içi detaylı forma 139 deliksiz ve yaka detaysız forma 99 liradan satıyorlar.
Erdinho bu detayların olmadığını söyledi ki bende olmadığını düşünüyorum ancak takım bu detayların olduğu forma giyer ve farklı 2 forma farklı fiyattan satmazsak TS Club'u kapatalım daha iyi. Bir tane aklı çalışan adam yok demektir..
yanliz sunu söylim 3 formadaki renkler tipa tip bunlar olmiyabilir. resimde cok canli renkler ama bu canlilik yaniltabilir siz onu bizim herzamanki mavimizden buz mavisine kadar degisecegini düsünün.
Yalnız ben en çok şunu merak ettim üçüncü forma için sürpriz renk dediler öyle dediler böyle dediler hiç kullanmadığımız renk dediler çıka çıka mavi çıktı...
hic kullanmadigimiz renk derken buz mavisini kast etti afs abi herhalde. ama buz maviside sadece üstteki o v kismi
acikcasi bende cok degisik bi renk beklemistim sok olmustum sonra formayi görünce.
ama ne yalan söylim formayi güzel yapan görsel tanitimi. benim gördügüm resimlerle böyle görselin arasinda daglar kadar fark var.
inaniyorumki formalarin tanitim resimlerinde hepimiz bi sekilde begenicez formalari.
Yorum