Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pek ihtimal vermiyorum ama inşallah formalara onlardır.
    Özkan SÜMER

Yorum

• E hiçbir resim yok hangi formayı beğendiniz.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iste bu. hayirli olsun.

yanliz sunu söylim 3 formadaki renkler tipa tip bunlar olmiyabilir. resimde cok canli renkler ama bu canlilik yaniltabilir siz onu bizim herzamanki mavimizden buz mavisine kadar degisecegini düsünün.
        Bence 3. formanın laciverte yakın tonları beklentiyi çok yükseltti. Kabul edelim bizim açık mavimizden daha şık duruyor. Bu nedenle, elinden gelen arkadaşlar Erdinho'ya kulak verse iyi olur.
        En son merdeme tarafından düzenlendi; 21.07.2014, 14:51. Sebep: imla

Yorum

• Formalar kötü olsada alacaksın kardeşim kulüb forma satmıyor diyede elestirmiceksin ozaman
          Bize Her Yer TRABZON ...

Yorum

• formaları beğendim, beyaz hariç ki hiçbir zaman beyaz formayı sevemedim.tabi inşallah bu görsellerdeki gibi olur,beklentiyi artırmak istemiyorum her ihtimale karşı.

Her ne olursa olsun en az bir forma alacagız her zamanki gibi.
            1461!

Yorum

• Fanatik haber yapmış ama bu yeni formamıdır
              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• yavaşdan sızmaya başladı birşeyler heralde yahu millete sakız olmasak da artık açıklasak şu formaları
                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fanatik haber yapmış ama bu yeni formamıdır
                  Yok bu değil. Zaten iki sene önceki formamıza benziyor, aynısını tekrardan çıkarmazlar. Bu, Roma'nın formasından uyarlanmış sanırım.

En son Bera B. tarafından düzenlendi; 21.07.2014, 15:37.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çubuklunun önü iyi hoş güzelde arkası nasıl olacak,yarım çubukmu,yoksa düz renk mi,oda önemli,,,
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Mavi forma da efsane olur çubuklu da.Eğer bunlarsa tabi.
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Çubuklu formada arma bordo çubuğa denk geliyorsa kontör uygulaması yapılmıştır umarım..

Yorum

• Arma böyle olmayacak inşallah
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arma böyle olmayacak inşallah
                            Ali Fuat Abi, armaların Nike tarafından uygulanıp geldiğini söylemişti. Antrenman ürünleri de yanı şekilde geldi büyük ihtimalle. Antrenman ürünlerine bakarak armanın kullanılış şeklini görebiliriz..

Yıldızı gözle görmek mümkün değil..

Yorum

• evet arma malesef tam bordonun üstüne geldiginden dolayi kayboluyor gibi. beyaz kontür olsayi etrafinda en azindan göze daha cok batardi.
                              ama iste malesef yönetimdeki bu ince detaylari görmiyen vizyonsuzluk devam ediyor.

ben formalari gördükce daha cok begeniyorum resmen. futbolcularin üstünde acayip güzel duracak.

ayrica ufak bi detay daha takildi gözüme. beyaz formadaki renk degisimi bizim tam armanin en üst sag kösesinde gerceklesiyor. yani armanin o üst köseye kadar bordo onun alti mavi.
                              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Mavi formanın kol uçları bordo mu ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X