Pek ihtimal vermiyorum ama inşallah formalara onlardır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiste bu. hayirli olsun.
yanliz sunu söylim 3 formadaki renkler tipa tip bunlar olmiyabilir. resimde cok canli renkler ama bu canlilik yaniltabilirsiz onu bizim herzamanki mavimizden buz mavisine kadar degisecegini düsünün.
Yorum
-
İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
En son Bera B. tarafından düzenlendi; 21.07.2014, 15:37.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Mavi forma da efsane olur çubuklu da.Eğer bunlarsa tabi.
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma böyle olmayacak inşallah
Yıldızı gözle görmek mümkün değil..
Yorum
-
evet arma malesef tam bordonun üstüne geldiginden dolayi kayboluyor gibi. beyaz kontür olsayi etrafinda en azindan göze daha cok batardi.
ama iste malesef yönetimdeki bu ince detaylari görmiyen vizyonsuzluk devam ediyor.
ben formalari gördükce daha cok begeniyorum resmen. futbolcularin üstünde acayip güzel duracak.
ayrica ufak bi detay daha takildi gözüme. beyaz formadaki renk degisimi bizim tam armanin en üst sag kösesinde gerceklesiyor. yani armanin o üst köseye kadar bordo onun alti mavi.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum