Nike tasarım konusunda uzman bir firma güzel sanatlar eğitimi almış bir tasarımcı olarak tasarımlarını beğeniyorum. Tasarım konusunda 'salak' diye bir tabir yok!
En son a f s tarafından düzenlendi; 01.02.2014, 12:51.
Nike tasarım konusunda uzman bir firma güzel sanatlar eğitimi almış bir tasarımcı olarak tasarımlarını beğeniyorum. Tasarım konusunda 'salak' diye bir tabir yok!
Sadece tasarımda değil, hayatın her alanında salak diye bir tabir var... NIKE denen ucube tasarım atölyesinde ise, salak tasarımın kralı var... Nefret ediyorum bu heriflerin ucuz tasarım bozması ürünlerinden. İğrenç hepsi...
Beyaz a kendi renklerimiz eklenirse harika formalar çıkıyor,ben çok beğeniyorum bu ve buna benzer formaları,ama düz beyaz bir Trabzonspor forması da acayip itici geliyor bana.
Afs müthiş olmuş gerçekten,ellerine sağlık,inşallah böyle bir formamız olur.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Mükellefin kelime anlamını tam olarak bilmiyorum ama sizlerde mükemmelsiniz benim gözümde biliyormusunuz Ben sizleri canlı olarak olmasa bile fotoğraflarınızdan yıllardır tanıyorum,seviyorum,ara da bir de babanla selam yolluyorum
Bir gün bir maçta tanışacağız inşallah senle kardeşinle ve güzel insan Ali Fuat ile,
gözlerinden öpüyorum koçum benim,kendine iyi bak,kardeşine de selam söyle.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum