Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok güzel
    eyvallah

Yorum

• Çizgili forma 7 çizgili olacak bence(sadece his formaları görme şansım olmadı)

Yorum

• özel forma nasıl olacakderken

2 sene önceki sarı siyahlı (1 sene önce ofspor giyiyordu ),yada gri formamı gibi mi,eğer öyle olacaksa özelliği yok...çünkü özel çıkacak diye hep kandırıldık

bu senede öyle asparagas alman amatör takımının giydiği fakat hiç bir takımın giymediği forma olacaksa hiç çıkarmasınlar daha iyi,,,
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Gri forma hadi bi nebze iyiydi en azından gri + bordo mavi kombinasyonu vardı. O altın forma neydi allasen?

Bunu bekleren..

BUUUUUUU

Yorum

• Cubuklu beyaz yakali ciksa nolur sanki.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              özel forma nasıl olacakderken

2 sene önceki sarı siyahlı (1 sene önce ofspor giyiyordu ),yada gri formamı gibi mi,eğer öyle olacaksa özelliği yok...çünkü özel çıkacak diye hep kandırıldık

bu senede öyle asparagas alman amatör takımının giydiği fakat hiç bir takımın giymediği forma olacaksa hiç çıkarmasınlar daha iyi,,,
              hayir katalogda olmiyan iki model.
              dedigim gibi formalarin modelinen simdiye kadar hicbir takimda görmedim. sadece beyaz formayi gördüm baska takimda. oda zaten artik tahmin edildi.

malesef cubukluda beyaz yok. zaten bende afs abi efsane olacak dediginde direk aklim beyaz yakaya gitti. ama malesef öyle birsey yok.

simdi bazi takimlarin formalarini incelerken fark ettim. bizim 3. formada kullanilmis büyük bir takimda. sadece yaka kismi filan degisik bizde. ama öyle ofspor faciasi gibi seyler yasamayiz bu formalarla, rahat olun.
              En son Erdinho_61 tarafından düzenlendi; 06.07.2014, 23:49.
              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hayir katalogda olmiyan iki model.
                dedigim gibi formalarin modelinen simdiye kadar hicbir takimda görmedim. sadece beyaz formayi gördüm baska takimda. oda zaten artik tahmin edildi.

malesef cubukluda beyaz yok. zaten bende afs abi efsane olacak dediginde direk aklim beyaz yakaya gitti. ama malesef öyle birsey yok.

simdi bazi takimlarin formalarini incelerken fark ettim. bizim 3. formada kullanilmis büyük bir takimda. sadece yaka kismi filan degisik bizde. ama öyle ofspor faciasi gibi seyler yasamayiz bu formalarla, rahat olun.
                Takım ismi paylaşabilirsin

Yorum

• FORMADAKI REKLAMIMIZ NE OLACAK BU SENE? Belli mi acaba? Malüm Türk Telekom mukavelesi 31.05.21014 de bitmisti.....
                  TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                  TRABZON / AYASOFYA MAH.
                  HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Beyaz forma hakikaten PSV forması o zaman. Ben öyle anladım.

Yorum

• Bence Celtic'in şu koyu yeşil forması Hatta içimden bordo, mavi, beyaz çizgili petrol mavisi bir forma geçiyor

Edit: Fikrimi değiştirdim Citynin lacivert forması.
                      En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 07.07.2014, 00:39.
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Ibo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        FORMADAKI REKLAMIMIZ NE OLACAK BU SENE? Belli mi acaba? Malüm Türk Telekom mukavelesi 31.05.21014 de bitmisti.....
                        Belli değil abi henüz. Kimseden de ses çıkmıyor.

Yorum

• ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lansman programı ve mekanı planlanıyor. Geçen sezonki gibi olmayacağı kesin. Tarih netleşmedi. Lansmanda futbolcuların muhtemelen yeni yıldızların olması daha doğru. Olunca en güzeli olsun.

Forma satışı için de bir heyecan olması lazım. Transfer UEFA maçı tetikleyeci unsurlar.
                            Tüm transferleri alıp yeni stat inşaatının ortasında yani sahada stant kurup yapacaksın tanıtımı bence efsane olur yani cicili mekanlara gerek yok hem arkası inşa halinde süper bir görüntü olur tarihi bir yerde yapıyor gibi. Hem tüm futbolcular tanınır, hem stadın reklamı olur, tanıtımı olur, hemde formalar ilgi çeker, arka fona levhalarla mavilik yapmaya da gerek yok arka fonda koskocaman karadeniz var, al arkaya denizi kur yere standı stat forma ve yeni sezon için bir sloganla döşe tanıtımı gitsin.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tüm transferleri alıp yeni stat inşaatının ortasında yani sahada stant kurup yapacaksın tanıtımı bence efsane olur yani cicili mekanlara gerek yok hem arkası inşa halinde süper bir görüntü olur tarihi bir yerde yapıyor gibi. Hem tüm futbolcular tanınır, hem stadın reklamı olur, tanıtımı olur, hemde formalar ilgi çeker, arka fona levhalarla mavilik yapmaya da gerek yok arka fonda koskocaman karadeniz var, al arkaya denizi kur yere standı stat forma ve yeni sezon için bir sloganla döşe tanıtımı gitsin.
                              Aşıklar parkında yapılsın daha anlamlı.

Yorum

• Artık 3 forma da hemen hemen belli herhalde.

Beyaz formamız bu.

Erdinho , 3. forma için büyük takımlardan birinde kullanılmış dedi. Büyük takımların hemen hepsine baktım, en uygun olan kalıp bu. Manchester City'le Celtic formasıını yaka ve kesimi aynı zaten, demek ki 3. formanın şekli de kalıbı da tamam, ki bence güzel bi kalıp, kaliteli duruyor. Belki ekstra celtic'te olduğu gibi önünde şerit olur. Ama eğer önünde şerit varsa, formanın ane rengi ne olacak çok merak ediyorum, daha önce kullanmadığımız bi renk denildi.

3. forma için şöyle de bi ihtimal var ama umarım bu değildir, celtic ve city formaları çok daha güzel kalıp anlamında.

Çubuklu formamız da anlaşılan o ki, bu formanın farklı yakalısı.

Yani bunun, önünde üçgen deseni olanı olacak galiba. ki bence bu da güzel bi kalıp.

En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 07.07.2014, 07:35.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X