Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Suan Zokora Star'da canli Yayin'da, acaip bi Sweat yapmis TS Club
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      seneyede özel forma yok nevzat aydın a twette sordum
      Bu zaten bilinen bir şeydi. Ne yapıp ne edip Nike Türkiye ile olan anlaşmayı iptal edip Hollanda kanadı ile anlaşmalıyız..

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Suan Zokora Star'da canli Yayin'da, acaip bi Sweat yapmis TS Club

Gayet güzel bence. Hem Sweat hemde Halil'in giydigi Ürün.
        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Yorum

• Fluminense'nin formalarına benzemiş.

Yorum

• forma ile ilgili bir sorum olacak.forma alanlardan bazıları ismi numaranın altına yazdırmış(çünkü numaranın üstünde ülker yazısı var)bazıları ise ülker yazısını çıkarıp ya da çıkartırıp ismi numaranın üstüne yazdırmış.ben de forma alacağım ve forma alırken ismi numaranın üstüne yazdırmak istiyorum formanın arkasında ülker yazısı olmaksızın.bu konuda bilgi sahibi biri yardımcı olabilirmi acaba
              Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                forma ile ilgili bir sorum olacak.forma alanlardan bazıları ismi numaranın altına yazdırmış(çünkü numaranın üstünde ülker yazısı var)bazıları ise ülker yazısını çıkarıp ya da çıkartırıp ismi numaranın üstüne yazdırmış.ben de forma alacağım ve forma alırken ismi numaranın üstüne yazdırmak istiyorum formanın arkasında ülker yazısı olmaksızın.bu konuda bilgi sahibi biri yardımcı olabilirmi acaba
                dostum ben 3 forma aldım bu sene üçüde netten sipariş ülker yok hiç birinde ama bildiğim şimdikiler ülkerli geliyor sen en iyisi git tsclub den al
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dostum ben 3 forma aldım bu sene üçüde netten sipariş ülker yok hiç birinde ama bildiğim şimdikiler ülkerli geliyor sen en iyisi git tsclub den al
                  alırsam zaten internetten değil ts clublardan birinden alıcam artık halledicez bir şekilde cevap için teşekkür ederim
                  Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• http://www.laola.biz/trikotsatz-nike.html bu siteye bakin bizim formarlar var
                    En son GeZeGeN tarafından düzenlendi; 05.11.2011, 01:15.

Yorum

• Seneye Beyaz formamız şu olabilir aslında

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Seneye Beyaz formamız şu olabilir aslında

Bu forma bu sezon Gs'nin giydiği forma. bunu bize yaparlarsa yine dillere düşeriz her zamanki gibi...
                        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Puma ile anlaşmış olsaydık beyaz formamız belkide bu olurdu:

7

Yorum

• Yorum

• Manu'nun 12/13 1. forması sızmış

Bu da deplasman

En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 05.11.2011, 14:38.

Yorum

• Manu'nun formaları çok pijamavari olmuş.Ben beğenmedim.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X