Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu üstteki resimlerde Sadri baskanin resimi bence yanlis orda olmamasi lazim !! sadri baskana karsi degilim ama sonucta yeni baskan secildigi zaman ne olacak !!!"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu para direk kardır bence
Ha şu da var 10 Milyon Dolar girer kulübe ki zaten maliyetleri ne yaptıkları ürünün 5'e yap 50'ye sat mantığından yine fazla bir kar payı çıkıyor..
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi senelerden sonra Sampiyon yapip Tarihimizde ilk defa Sampiyonlar Ligine katilmamizi saglayan efsane Baskanin Resmi olacak
Yorum
-
İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış görmediysem yeni Tsclubda mili takımın formalarıda satisda ..nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleona bende takıldım neydi onlar25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu nerden aldin, Almanyadanmi ?25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana üzüldüm kardeşim. Trabzonspor taraftarının nasıl bir topluluk olduğunu daha yöneticiler bile öğrenememiş yazık.
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLacivert gibi görünüyor bere...25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum