Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim uşaklara da forma da galibiyet te yakışıyor.

Resmi sitedeki futbolcu fotoğrafları da güncellenmiş, güzel olmuş.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 10:41.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Keşke formadaki armayı büyüttükleri gibi Yıldızımızıda büyütselerdi. Antrenman ürünlerindeki gibi olabilir mesela.

Tedarikçi sponsor ayrımı yapıolar bazıları ama hangi tedarikçi, ürün verdiği takımına iki sene üst üste aynı beyaz formayı, aynı parçalı formayı,aynı kaleci formasını verir. Yönetimin suçu olabilir ama bi okadarda nike suçludur. Lescon bile yapmaz böle ucuz numaralar. Şenol hoca bile Federer'in t-shirtini giyiyor ya önüne gelen ürüne TS arması koyarak tedarikçi olunmaz...
      Gs ne güzel maça başlarken seramonide sweet giyiyor bunu taraftarıda giyiyor.Biz sorduğumuz zamanda neymiş efendim bu ürünü nike teklif etmişte bizimkiler kabul etmemiş.bu bana biraz şehir efsanesi gibi geliolar kusura bakmayın.böle bi kafa olabilirmi ya al sana sweet giy maçlardan önce dicekler bizim yöneticilerde kabul etmicek.
      Nike'in amma kredisi varmış o kadar yaptığı hata yüzünden hala savunuluyor. Kappa yada Puma olsaydı aynı formaya dayasaydı önümüze o zaman ne oldurdu acaba...
      En son TuAF2007 tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 11:53.
      181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        keşke formadaki armayı büyüttükleri gibi Yıldızımızıda büyütselerdi. Şöle rakibin gözünün içine sokacak kadar büyük olsaydı Antrenman ürünlerindeki gibi olabilir mesela.
        Ben bunu yıllardır söylüyorum ama sesimizi duyan yok..
        arma büyük yıldız küçük, rakiplerinin armasındaki yıldız göze girecek nerdeyse... !
        görünüş itibariyle de kötü görünüyor

Yorum

• herseyı anlıyorumda bu sort ve formalar neden utusuz oluyor sankı cantanın ıcıne burusturulup koyulmus sonrada cıkarılıp macta gıyılmıs gıbı cok sınır bozucu bırsey,forma bı takım ıcın kutsal bırseydır bence...

Yorum

• .............................................

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yeni ürün çok hoş.
              20-50TL arası bi' fiyat olsa kapış kapış gider.

Uzun zaman sonra yine ilk defa bi TS Club ürünü cok hosuma gitdi.

Hemen alirim bu ürünü... insallah TS Clubun sayfasina en yakin zamanda gelir bu ürün
              BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

herseyı anlıyorumda bu sort ve formalar neden utusuz oluyor sankı cantanın ıcıne burusturulup koyulmus sonrada cıkarılıp macta gıyılmıs gıbı cok sınır bozucu bırsey,forma bı takım ıcın kutsal bırseydır bence...
                Ütüsüz olur mu yahu dakika kaçta çekilmiş o fotoğraf o dakikaya kadar Burak kaç defa yere düşmüş bırak da bozulsun ütüsü toplantıya gitmiyor ya..

Yorum

• Arkadaslar o kirisiklik sortun malindan kaynaklaniyor. Bendede var ayni sortun mavisi. Mali biraz tuhaf o yüzden kirisiyor maalesef...
                  ...imza...

Yorum

• volkanin numarasina bakin dicem

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• Yahu bu formalar katlanmıyor mu takım elbise mi bu hazır kalıp gelsin abartıda üstümüze yok. Burak'ın forması kirlenmiş ayıp ulan ayıp koca kulübün forması kirli!

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni ürün çok hoş.
                        20-50TL arası bi' fiyat olsa kapış kapış gider.

Bence en az 65-75 tl si var bu ürünün bizim yönetim sağolsun en güzel şeylere basıyor fiyatı
                        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence en az 65-75 tl si var bu ürünün bizim yönetim sağolsun en güzel şeylere basıyor fiyatı
                          en kötülerine mi fazla para istesin?

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            en kötülerine mi fazla para istesin?
                            İstiyor zaten..

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bugün ts clup ta idim.Yanılmıyorsam 45 lira idi fiyatı.
                              Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• CL armalı forma satın alan var mı?

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X