Keşke formadaki armayı büyüttükleri gibi Yıldızımızıda büyütselerdi. Antrenman ürünlerindeki gibi olabilir mesela.
Tedarikçi sponsor ayrımı yapıolar bazıları ama hangi tedarikçi, ürün verdiği takımına iki sene üst üste aynı beyaz formayı, aynı parçalı formayı,aynı kaleci formasını verir. Yönetimin suçu olabilir ama bi okadarda nike suçludur. Lescon bile yapmaz böle ucuz numaralar. Şenol hoca bile Federer'in t-shirtini giyiyor ya önüne gelen ürüne TS arması koyarak tedarikçi olunmaz...
Gs ne güzel maça başlarken seramonide sweet giyiyor bunu taraftarıda giyiyor.Biz sorduğumuz zamanda neymiş efendim bu ürünü nike teklif etmişte bizimkiler kabul etmemiş.bu bana biraz şehir efsanesi gibi geliolar kusura bakmayın.böle bi kafa olabilirmi ya al sana sweet giy maçlardan önce dicekler bizim yöneticilerde kabul etmicek.
Nike'in amma kredisi varmış o kadar yaptığı hata yüzünden hala savunuluyor. Kappa yada Puma olsaydı aynı formaya dayasaydı önümüze o zaman ne oldurdu acaba...
En son TuAF2007 tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 11:53.
keşke formadaki armayı büyüttükleri gibi Yıldızımızıda büyütselerdi. Şöle rakibin gözünün içine sokacak kadar büyük olsaydı Antrenman ürünlerindeki gibi olabilir mesela.
Ben bunu yıllardır söylüyorum ama sesimizi duyan yok..
arma büyük yıldız küçük, rakiplerinin armasındaki yıldız göze girecek nerdeyse... !
görünüş itibariyle de kötü görünüyor
herseyı anlıyorumda bu sort ve formalar neden utusuz oluyor sankı cantanın ıcıne burusturulup koyulmus sonrada cıkarılıp macta gıyılmıs gıbı cok sınır bozucu bırsey,forma bı takım ıcın kutsal bırseydır bence...
herseyı anlıyorumda bu sort ve formalar neden utusuz oluyor sankı cantanın ıcıne burusturulup koyulmus sonrada cıkarılıp macta gıyılmıs gıbı cok sınır bozucu bırsey,forma bı takım ıcın kutsal bırseydır bence...
Ütüsüz olur mu yahu dakika kaçta çekilmiş o fotoğraf o dakikaya kadar Burak kaç defa yere düşmüş bırak da bozulsun ütüsü toplantıya gitmiyor ya..
Yahu bu formalar katlanmıyor mu takım elbise mi bu hazır kalıp gelsin abartıda üstümüze yok. Burak'ın forması kirlenmiş ayıp ulan ayıp koca kulübün forması kirli!
Yorum