bugün trabzondan bekledigim kargo geldi formalari SL armasiyla ismarladim armasiz yollamislar gold forma hediye yaziyordu 199 tl üzeri alisverislerde oda gelmedi uyuz oldum vallahi yarin ilk isim aramak bunlari resmen dalga geciyorlar :-(((
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak GeZeGeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün trabzondan bekledigim kargo geldi formalari SL armasiyla ismarladim armasiz yollamislar gold forma hediye yaziyordu 199 tl üzeri alisverislerde oda gelmedi uyuz oldum vallahi yarin ilk isim aramak bunlari resmen dalga geciyorlar :-(((
Yorum
-
İlk olarak GeZeGeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün trabzondan bekledigim kargo geldi formalari SL armasiyla ismarladim armasiz yollamislar gold forma hediye yaziyordu 199 tl üzeri alisverislerde oda gelmedi uyuz oldum vallahi yarin ilk isim aramak bunlari resmen dalga geciyorlar :-(((25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearmasiz niye geldine bisey diyemicem ama eger siparislerin coksa parca parca yolluyolar gümrük vergisine takilmasin diye
Zaten Nike takmiyor ki bizi yolluyor kötü kötü esyalari !!!
Bu hafta icin almanyadan Nike arayacagim ben bir forma aldim kafadan zor geciyor ama boyu nerdeyse dizlerime geliyor !!!
bazi arkadaslarda ararsa beki bir seyler olabilir biz nikdan tek forma almiyoruz ya ayakkabi nikein baska ürünlerini !!!
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearmasiz niye geldine bisey diyemicem ama eger siparislerin coksa parca parca yolluyolar gümrük vergisine takilmasin diye
Yorum
-
İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkes sikayetci formalardan olsun sipariden dogan problemlerden , buradada kulüp nasil yönetildiginin görüyoruz elestirmeyi aslinda hic sevmeme ama bunlara bir cözüm blunmasi lazim !! sanki sinif takimiymis gibi !!
Zaten Nike takmiyor ki bizi yolluyor kötü kötü esyalari !!!
Bu hafta icin almanyadan Nike arayacagim ben bir forma aldim kafadan zor geciyor ama boyu nerdeyse dizlerime geliyor !!!
bazi arkadaslarda ararsa beki bir seyler olabilir biz nikdan tek forma almiyoruz ya ayakkabi nikein baska ürünlerini !!!yani ben memnunum siparislerimin hepsi 3 hafta icinde gelsede sorun yapmadim Kulup yine düsünmüs bizleri ve gümrük vergisi vermiyelim diye parca parca yollamis bence taktir edilcek bi olay
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
Siyah ve bir tarafinda yan yana bordo ve mavi cizgili bir forma. Böyle bir forma istiyorum.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Baskan LigTv'de söyledi...
"TS Club'lardan yillik yaklasik 10 Milyon Dolar geliyormus"
Peki ya Kulübün formalara harcadigi para? TS Club'larin masraflari (kira, elektrik, vs)? Bütün bunlarda bu para ile mi ödeniyor? Eger öyle ise geriye ne kadar kaliyor? Yani kasaya ne kadar para giriyor?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan LigTv'de söyledi...
"TS Club'lardan yillik yaklasik 10 Milyon Dolar geliyormus"
Peki ya Kulübün formalara harcadigi para? TS Club'larin masraflari (kira, elektrik, vs)? Bütün bunlarda bu para ile mi ödeniyor? Eger öyle ise geriye ne kadar kaliyor? Yani kasaya ne kadar para giriyor?
..
bu para direk kardır bencenasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu para direk kardır benceİlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületsclup gelirleri 1 futbolcu aldiriyor yilda dedi... demekki giderlerle gelirlerle iyi para kaliyor
Ben 2008'den beri her sene en az bir forma aliyorum. Bu yil gitmedigim halde yine aldim. Bunu herkes aliskanlik haline getirirse Kulübe müthis bir katkida bulunmus oluruz.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi ne var bu nakışlı armada bi anlamadım
bana kalırsa kadife arma daha güzel.
nakışlıda ipler mipler bir karışık oluyor
yapıştırmanın tek sıkıntısı düşmesi galiba
yoksa güzellik anlamında kadife arma nakışlıdan çok daha güzel(bence)
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehasan abi herkez derken ben o herkezin icinde degilimyani ben memnunum siparislerimin hepsi 3 hafta icinde gelsede sorun yapmadim Kulup yine düsünmüs bizleri ve gümrük vergisi vermiyelim diye parca parca yollamis bence taktir edilcek bi olay
, ama kalite olarak gercekten iyi degil !!! ben kargolan hic siparis vermedim , ama yazilanlari okudumda onun icin yazmistim !!! sana yeni gelen formalar nasil !!
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum