Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Bence forma olayına pek sağlıklı bakmıyoruz.Önemli olanın forma tarzımızı oturtmamız olduğunu düşünüyorum.İç sahada giyeceğimiz forma belirli olmalı.Mesela milan gibi man utd gibi.Bu takımların iç saha formalarını tvde görür görmez tanırsınız.Sponsoru değişse bile bir farklılık olmaz iç saha formalarında.Sonuçta bu iş para işi kim daha fazla para verirse o üretir formayı.Bizim bir forma tarzımız olursa nike olmuş puma olmuş edit olmuş olmamış bir önemi kalmaz.Bu sene nike giyeriz 2014 adidas giyeriz 2015 lotto giyeriz.Parayı kim verirse o üretir formamızı.Normalide budur zaten Biz formamızı belirledikten sonra önemi kalmaz sponsorun.Formamızın belirli bir tarzının olmasının takıma artı yönde bir itibarda getireceğini düşünüyorum.Trabzonspor da artık iç sahada belirli bir forma giymeli.Örneğin çubuklu forma bordo şort bordo çorap yada parçalı forma mavi şort bordo çorap gibi.Bunun artık belirlenmesi lazım bence.
Bizim taraftara 2 sene aynı formayı ver - tabi ikinci sene biraz makyajlı olacak - kıyameti kopartırlar. O işi geçin
Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Formalara bakarken, bu üçünün olduğunu söyledi (1 ve 3'ün kesin olduğunu söylüyor, 2 biraz şaibeli ama buna benzetmiş), fakat son beyaz formanın V'si bordoymuş, zaten hepimiz az çok ne olacağın biliyoruz ama yazmak istedim...
bana da bu 3'ü mantıklı geliyor, aynı sezon 2 model çubuklu olmayacaktır herhalde....
Vektörel çizim mi bu hocam çok dandik gibi duruyorda yenisiniz galiba
Hocam ben pes2012 için forma tasarımı yapıyorum. photoshop dan 3 D görüntü aldığım için öyle görünüyor. Asıl halleri böyle...
Uploaded with ImageShack.us
En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 15.06.2012, 09:16.
Nike değil ama ilginizi çeker diye Aston Villa'nın yeni sezon formaları:
Kappa'dan beri böşle çizgili çoraplarımız olsun istemişimdir.
Bu renk bordomavinin yanına hiç olmamış.
Kaleci formalarında Nike'a kimse yaklaşamıyor.
Şortlar özenli, takım ile özdeşleşmiş klasik model. Renklerinden dolayı Aston Villa tarzı dediğimiz Arsenal'in de giydiği bu klasik model bordo mavi renklerine yakışan modellerden biri.
Bordo ve mavi zor renk her modele gitmiyor, daha doğrusu her modelin kendini daha güzel gösterdiği renkler var. Bizim klasik formamız çubuklu ve bu tarz olmalı; bir sezon mavi ağırlı diğer sezon bordo ağırlıklı.
Böyle detaylara bayılır bizim taraftar
Şaka bir yana formaları bize özel yapacak detaylar eklemek bizim elimizde. Yıllardır formaların arkasına Trabzonspor yazılsın deyip durduk.
macron hangi yüzyılın moda akımını yaşıyor merak ettim doğrusu ; yada kendi akımlarınımı yaratmaya çalşıyorlar bilemedim
akla kara kadar açık ve net ki ; Nike ve Adidas alanında çok çok önünde !
Formanın ağırlık rengi ister mavi ister bordo olsun tek gercek altına giyilecek şort kesinlikle beyaz olmalı hem formayı on plana çıkarıyor hem de daha şık görünüyor hatta biraz daha ileri gideyim daha asil ve büyük hissettiriyor...
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR...MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum