Bırakalım rakip strese girsin. Ben de takımımızın iki forması olmasını ve bordo mavi renklerin mutlaka bir arada kullanılmasını istiyorum ama bu sezonki kolleksiyonumuz da güzel.
Taraftar Kartin benim icin cok avantaji var yaptim alisverislerden sonra en az bir forma parasi indirim aliyorum ve o parayi da tutup extradan bi forma daqha aliyorum
bu linkte üye durumu anlatılmakta inceleyebilirsin
teşekkürler arkadaşlar
taraftar kart avantajlı ama kulüp üyeliği için şu anda 500 tl lik bir giriş bedeli ve yıllık 60 liralık aidat belirlemişler
şu an işsiz olduğumdan dolayı kulüp üyesi olamayacağım,inşallah bir işe gireriz hayırlısıyla da kulübe üye oluruz
edit...
çok yüklendik lan kulübe,bu sefer hata bende hacılar ...
yıllık aidatı aylık olarak görmüşüz
günde 8 saat çalışmak çok geldi bana,azaltalım bu süreyi,testlerde de bundan çok yanlış çıkıyor heralde
affola....
ilgili yazıyı ufuk bayraktar61 alıntılamış oradan görülebilir.
En son M.S.SOFU tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 19:12.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
teşekkürler arkadaşlar
taraftar kart avantajlı ama kulüp üyeliği için şu anda 500 tl lik bir giriş bedeli ve aylık 60 liralık aidat belirlemişler
şu an işsiz olduğumdan dolayı kulüp üyesi olamayacağım,inşallah bir işe gireriz hayırlısıyla da kulübe üye oluruz
bu arada kulübüde aylık aidatı yüksek tuttuğu için kınıyorum
bu takımın asıl sahibi taraftarlar
özellikle öğrenciler çok yoğun tribün katılımında bulunuyor
onlara ayrıcalık tanınmalı,taraftarları siz gelin bağırın sadece böyle büyük işlerede burnunuzu sokmayın diyerek takımdan uzaklaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum
illa daha fazla para toplanması ya da gelire göre katılım sağlanması isteniyorsa 10 tl lik giriş bedeli alırsınız, HAAO larda da bağış yapılabiliyor
bağışı yaptırır makbuz kesersiniz.
bilançoyada bildirirsiniz.
şimdi şunu düşünmek lazım
tr de asgari ücret 675 tl
çarp bunu 12 ile;adamın yıllık 8 bin 100 tl geliri var
şimdi altmış lira aidat istiyorsun,çarp bunuda 12 ile 720 tl ( ve ben iktidara gelirim
şimdi adama diyorsun ki yıllık gelirinin %8.88 ini kulübe ayır,ayıptır günahtır.
şimdi benim asgari ücret alarak geçinmeye çalışan taraftarlarımı niye kulübün dışında tutuyorsun
artık şirketlerdede demokrasi çalışmaları olmalı,özellikle HAAo larda-bizim gibi spor klübü olanlarda-
en son servete göre oy kullanımı 1. meşrutiyet döneminde uygulanıyordu,meğer kulüplerde-en azından bizim kulüpte -hala devam ediyormuş onu da öğrenmiş olduk
Taraftar kart'ı biletix üzeirnden elde edebilirsin. Site üzerinden alışveriş de ise taraftar kart kısmına kart üzerindeli numarayı ve şifreni girerek %10 luk indirim sağlayabilirsin. Şifrem ne diye soracak olursan da değiştirmez isen doğum tarihin şifren olur.
Birde üyelik ile ilgili birşey söylim. Kafadan 500 lira giriş parası veriyosun. sonra yıllık 60 lira ödüyosun.
afs abı sen ne dıyorsun be gs reklam ısıne bızede böle bır dusunce var mı yoksa sende bızım gıbı kızdın mı bızı ıkıncı plana attıkları ıcın adamlar bu sene basladın herseyıyle bızden farklı bu ap acık ortada kıms ekımseyı kandırmasın....
Nike ile yapılan sözleşmeleri bilmeden ne Nike'a sallayın ne de kulübe sallayın. Ben de sorguluyorum neden Gs'a reklam filmi çekmiş diye ama çoğunuz gibi yerden yere vurmuyorum. Bilmediğimiz şeylere çok kolay yorum yapıyoruz.
arkadaşlar ikilemde kaldım.Hediye olarak victory forma geldi bana.Benim aklımda energy vardı.ikilemin sebebi ise energy formanın kumaşını daha iyi ve victory e göre daha az terletme durumu var.Ancak victory nin tasarımı ve farklılığıda beni bu 2 si arasında zorda bırakıyor.Siz ne yapardınız
Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...
Yorum