Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunu bende yeni ögrendim , gercekten güzel düsünmüsler , ama kalite olarak gercekten iyi degil !!! ben kargolan hic siparis vermedim , ama yazilanlari okudumda onun icin yazmistim !!! sana yeni gelen formalar nasil !!

25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• 25# Alan Carlos Gomez da Costa
      / Rize Ardesenli

Yorum

• abi ben memnunum dedigm gibi formadan
        / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu üstteki resimlerde Sadri baskanin resimi bence yanlis orda olmamasi lazim !! sadri baskana karsi degilim ama sonucta yeni baskan secildigi zaman ne olacak !!!
          Bizi senelerden sonra Sampiyon yapip Tarihimizde ilk defa Sampiyonlar Ligine katilmamizi saglayan efsane Baskanin Resmi olacak
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Yanlış görmediysem yeni Tsclubda mili takımın formalarıda satisda ..

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu para direk kardır bence
              Başkan ciro dedi ama bence kar olmalı TS Club'un o kadar kar edeceğini düşünüyorum. Hatta daha profesyonelleşseler keşke..

Ha şu da var 10 Milyon Dolar girer kulübe ki zaten maliyetleri ne yaptıkları ürünün 5'e yap 50'ye sat mantığından yine fazla bir kar payı çıkıyor..

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizi senelerden sonra Sampiyon yapip Tarihimizde ilk defa Sampiyonlar Ligine katilmamizi saglayan efsane Baskanin Resmi olacak
                olabilirde

Yorum

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yanlış görmediysem yeni Tsclubda mili takımın formalarıda satisda ..
                  ona bende takıldım neydi onlar
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ona bende takıldım neydi onlar
                    Nike resmi Sponsorumuz oldug icin yani abartmaya gerek yok
                    / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bunu nerden aldin, Almanyadanmi ?

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunu nerden aldin, Almanyadanmi ?
                        Hayir Resmi Satis Sitemizden
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• Lacivert gibi görünüyor bere...
                          7

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sana üzüldüm kardeşim. Trabzonspor taraftarının nasıl bir topluluk olduğunu daha yöneticiler bile öğrenememiş yazık.
                            artik yapacak birsey yok malesef... bir formada isim alt tarafa basilmis bir formada üst tarafa birinde ülker baskisi var birinde yok gercekten komik isler yapiliyor...

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lacivert gibi görünüyor bere...
                              metin bere siyah resim kalitesiz cikti resim cekmeden anlamadimdan
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• seneyede özel forma yok nevzat aydın a twette sordum
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X