Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 hafta sonra o armaya beyaz çerçeve de gelir. Kaynak filan sormayın tamamen içgüdüsel
    evet bencede gelmesi lazim. burda cogu taraftarimizda bunu istiyor ve önceden demisti.

Yorum

• Gelecek abi aynı bu gibi yanlışlarından dönecekler .
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeri değil belki ama Trabzonspor Taraftar Kart satışı nerede yapılıyor?
        Biletix'te öyle bir seçenek vardı ama yeni sitede bulamadım.
        Tsclub'larda alınabiliyor mu bu?
        Eski kullanıcı adı: olikos61
        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arma yeri düzeltilmis ama malesef cevresi ayri renk olmamasi üzücü bide dikisli olmali...

artık herkes yapıştırma kullanıyor renkdaş formalarını çok beğendiğimiz barça bile bu sene formalarında logoları yapıştırma yapmış...
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Arma ve forma konusunda hassas olan arkadaslar icin;

Nette gezinirken asagidaki bloga ulastim, burada ki ilk fotograftaki armamiz gercekten muhtesem.

Yorum

• Ahh şuan bir de çerçeve eklense tarihimizin en güzel en simetrik formalarından birisi olacak. Kenarına çerçeve eklenmesini bekleyecem. 2 tane alacam forma.
              Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Hey yarabbim, sen şu formalarla kim ilgileniyorsa birazcık akıl fikir, bu konularda yetenek bahşet ya da yetenekli bu işten anlayan birinin ilgilenmesini sağla şu ramazan ayı hürmetine. Becerip doğru düzgün yapamadılar bir işi.

Kontursuz arma nerde görmüşler merak ediyorum. Hadi farklı renk formada neyse de bordo üzerinde nasıl gözüküyor bakın belli bile değil arma olduğu mavi olmasa. Beyaz forma üzerinde de dışarıdan bir programla eklenmiş gibi.

Önce yamuk yapıştırdılar, sonra simetriye uyduramadılar, küçük arma yaptılar, büyüttüler bu sefer çerçevesini koymamışlar. Sene sonunu bulacak sanırım tüm yanlışalrdan dönmeleri.

Yorum

• İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arma ve forma konusunda hassas olan arkadaslar icin;

Nette gezinirken asagidaki bloga ulastim, burada ki ilk fotograftaki armamiz gercekten muhtesem.

http://www.barcinblog.com/index.php/...abzonspor.html

hakkatende muhteşem...
                  Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Formalar iyi ama armaların dikiş olması elit gibi gösteriyor formayı tek eksiğimiz bu bence..

Bu arada uzun formalar ocakta çıkacak dedi görevli yuh diyorum..sadece 2 ay yaza denk gelen ligde kısa kollu formalarla geziyoruz dünyada tekiz ülke olarak

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hey yarabbim, sen şu formalarla kim ilgileniyorsa birazcık akıl fikir, bu konularda yetenek bahşet ya da yetenekli bu işten anlayan birinin ilgilenmesini sağla şu ramazan ayı hürmetine. Becerip doğru düzgün yapamadılar bir işi.

Kontursuz arma nerde görmüşler merak ediyorum. Hadi farklı renk formada neyse de bordo üzerinde nasıl gözüküyor bakın belli bile değil arma olduğu mavi olmasa. Beyaz forma üzerinde de dışarıdan bir programla eklenmiş gibi.

Önce yamuk yapıştırdılar, sonra simetriye uyduramadılar, küçük arma yaptılar, büyüttüler bu sefer çerçevesini koymamışlar. Sene sonunu bulacak sanırım tüm yanlışalrdan dönmeleri.
                      Amin... Biz taraftar olarak ozellikle bu konuda ne kadar profesyonelsek koca kulubun bu alaniyla ilgilenen adamlar o kadar amator ya da umursamiyorlar.. Hala boyle durumlardan kurtulamadigimiza inanamiyorum
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnternetten siparişi verdim kartın.
                        Sanırım adrese gönderecekler.
                        Teşekkür ederim renkdaş, hızır gibi yetiştin.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Offff, su urun satilmiyor mu TS Club'larda ya? Kimse cevap vermiyor, ailem Turkiyede su an. O'na gore siparis verecegim.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Capitol Nike'a uğradım ayrıca formalarımız var mı diye. Henüz gelmemiş ama gelecekmiş. .
                            armadaki değşiklik ssüper, bi de çerçeve oldu mu taından yenmiycek..
                            ama buna inanmıyorum.. hattaa artık bize sponsor olunduguna da inanmıyorum...
                            parasını ödeyip alıyomuşuz gibime geliyo artık..

galatasarayın formalarının anında yerini alması, ve bizimkileirn 3 yıldır halen gelicek olması... neresinden tutarsan tut elinde kalan bi durum bu bence..

Yorum

• Şimdi ben napcam bu armayla ? geri göndersem yeni formayla değişirler. Ama maile cevap vermiyorlar arayacağım.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Sporx denilen site en güzel forma anketi yapmış. 1 milyon oy kullanılmış. İşte birinci

bu da sonuncu:

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X