Afs siten virüs ötüyor yakında sandboxa girersin haberin olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
* Hummel diyorum ben. Aston Villa'ya yapılan formaları bilen varsa koyabilir, müthişti gerçekten...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Çalıştığı iş vasıtasıyla tasarımları görmüş...
Formalara bakarken, bu üçünün olduğunu söyledi (1 ve 3'ün kesin olduğunu söylüyor, 2 biraz şaibeli ama buna benzetmiş), fakat son beyaz formanın V'si bordoymuş, zaten hepimiz az çok ne olacağın biliyoruz ama yazmak istedim...En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 14.06.2012, 23:30.
Yorum
-
Bence de şu formada ki o eski yılların ruhu var sanki :
Fatih'in koyduğu tasarımlarda iç ve bordo formalar çok benzer, imkansız demek istiyorum ikisi de bordo ağırlıklı. Ama olamaz demiyorum, olabilir de.
Beyaz forma hoş ama.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Bence forma olayına pek sağlıklı bakmıyoruz.Önemli olanın forma tarzımızı oturtmamız olduğunu düşünüyorum.İç sahada giyeceğimiz forma belirli olmalı.Mesela milan gibi man utd gibi.Bu takımların iç saha formalarını tvde görür görmez tanırsınız.Sponsoru değişse bile bir farklılık olmaz iç saha formalarında.Sonuçta bu iş para işi kim daha fazla para verirse o üretir formayı.Bizim bir forma tarzımız olursa nike olmuş puma olmuş edit olmuş olmamış bir önemi kalmaz.Bu sene nike giyeriz 2014 adidas giyeriz 2015 lotto giyeriz.Parayı kim verirse o üretir formamızı.Normalide budur zatenBiz formamızı belirledikten sonra önemi kalmaz sponsorun.Formamızın belirli bir tarzının olmasının takıma artı yönde bir itibarda getireceğini düşünüyorum.Trabzonspor da artık iç sahada belirli bir forma giymeli.Örneğin çubuklu forma bordo şort bordo çorap yada parçalı forma mavi şort bordo çorap gibi.Bunun artık belirlenmesi lazım bence.
Yorum
-
forma konusunda beklentileri yüksek tutmamak gerek bence, sonuçta üzerinde ts logosu bulunduğu müddetçe gidip alacağız başka çare yok .. ama yok şöyle iyi yok dışarda 40 derece sıcaklık formanın içi klima gibi, yok buz gibi havada fırın gibi, dikişleri armani tadında, kumaşı bulunmaz hint kumaşından falan gibi geçen yıl beklenti çok yüksek tutulunca ben dahil çoğu taraftarda hayal kırıklığı oluştu.. umarım belli başlı şeyler artık oturmuştur.. ne bileyim arma dikişli olsun ilk yıkamada çıkmasın yeter kanımca.. geçen yıl o kadar türk bayrağı olan beyaz formadan aradım buldum da nihayet, ilk yıkamada türk bayrağı çıkmış .. o kadar aradığımla kaldım iyi mi.. yıkama talimatına harfiyen uymama rağmen.. onun için benim beklentşm düşük, sadece 5 çeşit forma yapmasınlar en fazla 3 çeşit olsun ve arayınca her yerde bulalım yeter...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih'in koyduğu tasarımlarda iç ve bordo formalar çok benzer, imkansız demek istiyorum ikisi de bordo ağırlıklı. Ama olamaz demiyorum, olabilir de.
Beyaz forma hoş ama.En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 15.06.2012, 00:56.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum