Umarım hayal kırıklığı yaşamayız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle) Forumlarda ağlıyorlar, nerede özel forma diye
)
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Nike gs'ye özel forma yapar, bize de katalog ürünü verir yine.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Ciddiyim.Adamlar gsye 7 milyon euro teklif etmiş.O parayı verip de özel forma yapmamak olmaz bence.Bize de yine katalog ürün verirler.Tabi bu benim fikrim.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İstediğin kadar yaz, istediğin kadar bilgi paylaş boş.
İsteyen istediğine inansın.
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAston villanin modelleri cok hos keske bizimde böyle taraftar ürünlerimiz olsa.
Aston Villa'nın fi tarihinde kullandığı bir diadora şapka var bende. Muhtemelen 90'larda kullanılmış ama şimdi bile çok şık ve kaliteli.
Adamlar taraftar ürünlerini çıkarmış olmaktan çok ciddi bir marka kreasyonu gibi çıkarıyorlar.TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
Arka sayfalara bize özel forma yapılacağı yazılmış.Bakmadığım için görmedim inşallah yapılır.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefikirle olacak ismi bu burada bilgiler paylasiliyor sen halen iddialar ortaya atiryorsun .
Bu bakımdan forumdaki bazı kimselerin kafalarında soru işaretleri oluşması gayet normal.
Kimse düşünceleri ve beklentileri dolayısıyla suçlanamaz.
Kaldı ki George Will'in dediği gibi "kötümser olmanın iyi tarafı ya sürekli doğrulanrsınız ya da hoş sürprizlerle kaşılaşırsınız".
Bırakınız bazı arkadaşarımız da kötümser olsunlar.
Son olarak şahsi kanaatimi de belirteyim, kesinlikle bu yıl ben de standartlarımızın çok üzerinde forma ve taraftar ürünleri bekliyorum.
En azından yönetimimizdeki bu konuya ilişkin anlayışın değişmesi beni bu yönde düşünmeye itiyor.TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR
Yorum
-
buradaki kimse klüp yetkilisi olmadigindan onlardan gelen bilgi paylasiliyor. Yani forumdaki kimsenin sucu yok aslinda klüpten yanlis bilgiler gelmisti ama forumun bu basligi taraftarin forma ve klüp ürünlerindeki bilgsini artirdigi bir gercek ve bu bilgilendirilme ise klübe baski yapmayi birlikte getirdi sonucta klüpte artik bu ise kafa yoran adamlar olmaya basladi ve belki gelecek sezon yapilacak özel formalar icin bu basligin katkisini unutmamak lagzim.
Yorum
-
Gs'ye yapılan formalar = Katalog ürünleri
Katalog ürünleri : Logosuz,armasız şekilleri piyasada satılan aynı altyapı altında normal takımlara yapılan ürünler
Not : Yanlışım varsa düzeltin.
En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 15.04.2011, 20:02.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum