Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunun satışı ne zaman başlayacak?
    kardesim onun satısı baslamıs tükenmis bile
    Bordo ~~ Mavi
    'O halde varım...'

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardesim onun satısı baslamıs tükenmis bile
      Trabzonspor.com.tr'ye baktım göremedim

Buradaki Ts Club'a bakayım. İnşallah vardır. Eğer yakaları kaliteliyse alacağım. Polo tarzı t-shirtleri severim
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor.com.tr'ye baktım göremedim

Buradaki Ts Club'a bakayım. İnşallah vardır. Eğer yakaları kaliteliyse alacağım. Polo tarzı t-shirtleri severim
        kardesim. öyle kuru kuruya resim cekmisler belli olmuyor. neyin ne oldugu
        t-shirt model 14-mavi ama sorunuz diyor tsclub internette.
        magazada vardir herhalde...

icine insan girince ürünler güzelde onu pazarlayacak yetenek yok tsclub da...
        Bordo ~~ Mavi
        'O halde varım...'

Yorum

• Yeni ürünlerin lansmanı yapılmasın da formanın yanında, Eren'in giydiği şeyi de alıcam. Başka güzel ürünler varsa, alabilirim.

Geçen sezonun ürünlerinde '' Bize Her Yer Trabzon '' tişörtleri iyiydi ve oyuncuların tişörtleri de fena değildi. Bende Colman yazan vardı. İkisini de ne zaman giyip bir yere gitsem, arkadaşlarım hep ne güzel yapmışlar falan diyorlardı. Bu estetik kalitede başka ürün bulamamıştım geçen sene ama bu sefer ümitliyim. Merakla bekliyoruz
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 17:10.
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Real için ilk iyi yorumum.
              Şahane olmuş.
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Casillas formadan çok eldivenleri tanıtıyor gibi, Adidas nasıl oluyorda tanıtımda Reebok eldiveni takmasına izin veriyor anlamadım.Bari ellerini arkaya atsa.

Edit:Bu arada Kaka'nında dizliklerinin Nıke olduğunu fark ettim.

Bunun siyahı.
                En son Mustafa Şakar tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 17:12.
                Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

• Serdal Allah aşkına şu işlere bir el at kardeşim, bu ürünü satış sitesinde gören ürünü defolu zanneder.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Fotoğrafa aldanmayın ürün beyaz(!)

Mavi

Resmi satış sitesinde tişörtlerden yanlışlıkla bir tanesi bile doğru çekim yapılmamış. Asıl ürünlerin renkleri kimbilir nasıldır.

Fotoğraf çekimi işin uzmanına yaptırılmazsa sonucun böyle olması normal.

Yapılacak iş çok basit futbolcuların herbirine farklı bir ürün giydirerek normal gün ışığında çekim yapılacak. Ürün ve formaların önden arkadan farklı açılardan fotoğrafları çekilecek. Ürünlerin detayları da gösterilebilir. O kadar fotomuhabiri var Trabzonspor'u takip eden, dijital fotoğraf makinelerinin bu kadar geliştiği bir zamanda böyle fotoğraf çekimini nasıl becerebiliyorlar şaşırıyorum.

Altyapı ve sistem olmazsa böyle tekrarlanan hatalarla karşılaşmamız kaçınılmaz oluyor.

Çözüm? Elbette var görebilene. Önce ortada bir hata olduğunun farkında olmalılar ki çözüm üretebilsinler.

Yeni satış sitesinde de aynı mantıkla fotoğraf çektirilecekse sonuç yaklaşık aynı olacaktır.

Testi kırılmadan söyleceklerimizi söylüyoruz hep. Kuru eleştiri değil, çözüm yolları ile olaya yaklaşmaya çalışıyoruz.

Tabii görene! Görmek isteyene!
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 09.06.2011, 17:13.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Mustafa Şakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Casillas formadan çok eldivenleri tanıtıyor gibi, Adidas nasıl oluyorda tanıtımda Reebok eldiveni takmasına izin veriyor anlamadım.Bari ellerini arkaya atsa.

Edit:Bu arada Kaka'nında dizliklerinin Nıke olduğunu fark ettim.

Bunun siyahı.
                        Dizlikler Adidas beyaz logosu tozluğun üzerinde belli oluyor ayrıca F50 yazısı da öyle. Futbolcular belli markalarla anlaşıyor ve onların yıldızı oluyor. Cristiano Ronaldo kulübünde Adidas giyiyor ama milli takımında Nike ve o bir Nike yıldızı. Real Madrid'e imza attığı törene kramponları ile çıkmıştı.

Normal lig maçında farklı marka ayakabbı ile çıkılabiliyor fakat eldivenlerde durum nedir bilmiyorum. Grafik tasarımcı olarak yeni fontlarını beğendim.

Yorum

• sovecem ama ya ben böyle amatörlük görmedim ürünler muhteşem resimlere bak sercanın giydiği tişört 3 renk cıkmış ama sercanın giydiği ile alakası yok
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• ürünlerimiz aşırı kalitersiz eylul ayında aldıgım sezon formamızın uzerınde ne arma kaldı nede bısey ???
                            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yeni sezon formaları için nevzat aydın formalar tarihmizdeki en güzel formalar diye bahsetmiş twitterında
                              Bekliyoruz,göreceğiz...Umarım düz kesim değildir.

Yorum

• Evet yaa Adidas onlar Nike değil
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X