Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burda adidas adidas diye tutturan arkadaşları anlamıyorum.
    daha öncede söylemiştim, siz zannediyormusunuz ki adidasla anlaşırsak chealse-real-milan-fb-gs-bjk nin giydiği kalitede formaların bize yapılacağını.
    hatırlatayım kayseri-sivas-antep-1.2.ve3.ligde bir sürü takım adidas giyiyor. şuan nike ın kataloğundan giyiniyoruz doğru ama adidasa geçersekte durum farklı olmayacak. şimdi esesin ibb nin giydiği formaları giyiyorsak, adidasa geçince de antebin kayserinin giydiği kalitede formalar giyeceğiz.
    bu yüzden nike ile istikrardan yanayım.
    bu 1. sınıf kalitede formaları da klüp isteyecek. tabi bu durumda klüp aynı karı elde etmek istiyorsa formaların fiyatını yükselecek ya da klüp daha az kar etmeyi göze alacak.
    yoksa burda nike sallanacak birşey yok. iş bizde bitiyor.
    En son EROS87 tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 13:42.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burda adidas adidas diye tutturan arkadaşları anlamıyorum.
      daha öncede söylemiştim, siz zannediyormusunuz ki adidasla anlaşırsak chealse-real-milan-fb-gs-bjk nin giydiği kalitede formaların bize yapılacağını.
      hatırlatayım kayseri-sivas-antep-1.2.ve3.ligde bir sürü takım adidas giyiyor. şuan nike ın kataloğundan giyiniyoruz doğru ama adidasa geçersekte durum farklı olmayacak. şimdi esesin ibb nin giydiği formaları giyiyorsak, adidasa geçince de antebin kayserinin giydiği kalitede formalar giyeceğiz.
      bu 1. sınıf kalitede formaları da klüp isteyecek. tabi bu durumda klüp aynı karı elde etmek istiyorsa formaların fiyatını yükselecek ya da klüp daha az kar etmeyi göze alacak.
      hay ağzını öpem renkdaş ....
      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak gibernao tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1-Nedir bu abi yok Şenol hocanın üzerindeki tişörtten bulamadık Ünal hocanın polarını bulamadık muhabbeti nerde bu ürünler ya uzaydan mı gelip verdiler bu ürünleri. Hocalara hem reklamını yaptırıyorsun hem de satışa çıkartmıyorsun ben taraftar olarak hocanın , futbolcunun üzerinde gördüğüm beğendiğim şeyi mağazaya gittiğimde bulmalıyım bu kadar basit bu ya.
        yönetimsel bi sıkıntı yönetimin satış ve pazarlama başarısı

İlk olarak gibernao tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2-Bu armanın dikişli olmaması veya şöyle diyelim kolay bir şekilde çıkması düşmesi, kopması her neyse amatör takımlarda bile olmaması gereken büyük bir hatadır.Sırf bunun için bir daha çalışmam ben o firmayla çocuk oyuncağı mı bu.
        formalar armasız olarak geliyor sebebi nedir bilinmez ama arma baskısı trabzonda yapılıyor dolayısıyla buda yönetimsel bi sıkıntı

3-Nike sponsor olduğundan beri formalara baktım hepsi aynı abi.Ya çıkartıp geçen seneki formaları giyse bizim takım çoğumuz anlamayız bu seneki formamı geçen seneki mi.3 yıldır insan bir tek özel çalışma özel bir forma yapmaz mı standart hepsi , seneye renkler dizaynlar hazır o zaman .aston villa formasına bakıyosun müthiş, barça öyle, inter deplasman forması özel çalışma, celtic on numara, ya tamam bunlar 1.sınıf takımlar desen bize de en azından 2.sınıf yap bari 5.sınıf yapma.
        al gülüm ver gülüm meselesi önce trabzonspor başarı anlamında bişeyler verecek ürünün reklamını avrupada yapabilecek kadar başarılı olacak sonra nike diyecek ki sen adını avrupada duyurdun al sana 1. sınıf malzeme sadece süperligde mücadele ettiğimiz sürecek alacağımız malzeme bu adidas olsa da bu puma olsa da bu

4-fb ,gs, bjk 'i yendik.İlk yarıyı lider bitirdik bir tane özel o gün için hazırlanmış bir ürün piyasaya çıktı mı
        bu rakibi büyütmekden başka bişey olmaz
        barcelonayı yenersin özel ürün yaparsın
        ama istanbul cücüklerinin gözünde barca laştırıp yendim diye özel ürün yapmak ???
        En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 16:43.
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Ordu-Fatsa'da Pumanın fabrikası var ve forma üretiyorlar.Avrupadaki takımların giydiği formalar.Renklamından armasına kadar her şeyi orada işleniyor formaların... Nike giymemizin bir ayrıcalık,farklılık olduğunu düşünmüyorum es-es in giydiği parçalıda aynı bizimde... eğer ki avrupa takımları gibi misal werder bremen gibi formalar sunsa bize Nike o zaman derim Nike giymek ayrıcalıktır diye...
          181' PARS Squadron

Yorum

• Kafanıza şunu yazın beyler..

Adidas bizi istemiyor ...

Sponsor olmak istemedikleri kanıtlarıyla buraya bin defa yazıldı,Hala adidas diyorsunuz..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• 8taşın grii formaları ne berbatmış yahuuu parlak da bir rengi var bizim griii çok daha iyi...
              Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali Fuat Nike firmasıyla fikir alışverişi bulunmak maksadıyla bizler görüşemezmiyiz?

Nike bundan ne kayberder?
                geçen sene ben dile getirmiştim, nike Türkiye sorumlusunu genel merkeze şikayet edelim....

Yorum

• 8taşın gri forması pavyon kostumune benzemiş.
                  ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                  #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    nike tan umduğumu hiç bulamadım keşke adidas olsaymış sponsorumuz. Rakiplerimizin formaları ne yazıkki daha güzel
                    ne kadar ekmek o kadar köfte ...
                    Zuğaşi Berepe
                    Çoban Express

Yorum

• Allah askina öbür takimlarin neyini begeniyorsunuz ???
                      GS de formanin üstünde Aslan mi var diye ??
                      FB de Fenerbahce armasi var mi diye ???
                      BJK'in formalar berbat !!!

Ligin en güzel formalar süphesiz bizde

(Tabi herkezin farkli bakis acisi var)
                      En son Firtina52 tarafından düzenlendi; 03.01.2011, 00:22.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        burda adidas adidas diye tutturan arkadaşları anlamıyorum.
                        ben chealse forması zaten beklemiyorum bi fenerbahçe kadar forma yaparlar heralde bize. hersene 40 çeşit yeni forma yapıyorlar ligdeki diğer takımlara bizimkiler busene anca birtane eklediler yeni forma bence pijama gibi zorla da olsa aldım yeni bi forma sonuçta koleksiyonda olsun diye.
                        bu takımın markası bukadar da düşük değildir. febe kadar bizede yaparlar elbet bukadar da küçümsemeyin bence nike ta hayal kırıklığımız çok fazla onun üstüne gitmek şart. Kappa formalarımız bile efsaneydi. febe forması kadar yapmasalarda en azından nike kadar rezil olmasın bari o bile yeter

Yorum

• Forma sponsorluğu ile sadece sahaya çıkarken giydiğiniz bir formayı seçmiyorsunuz. Aynı zamanda bir marka duygusu ile birlikte o markanın pazarlama gücünü de yanınıza alıyorsunuz. Üstelik formanın dışında onlarca çeşit antreman ürünü ve malzemesi var bizim görmediğimiz.

Kappa'nın bu kadar efsane olmasının nedeni tarihimizde resmi forma satışının ilk kez bu marka ile başlamış olması. O sponsorluk hikayesinin nasıl başladığını Hakan Kulaçoğlu bu sayfalarda bizimle paylaşmıştı.

Zaman ve şartlar değişti, taraftarın formaya bakışı da bu süreçten etkilendi. Nike ile ilk sözleşme imzaladığımız zamanki şartları çok çabuk unuttuk.

Kappa'yı da seven biri olarak Kappa zamanındaki hataları benden başka dile getirene rastlamadım. Renklerimizin son sezon hariç yanlış kullanılması, armaların küçük ve yanlış olması, taraftara uygun kesim forma yapmaması, çıktığı yıllara göre aşırı pahalı oluşu, antreman ve yan ürünlerin olmaması gibi pek çok eksiği de vardı.

Şimdi giydiğimiz formaların modelleri de kumaşları da çok güzel. Forma modelleri özel olacak diye her sezon radikal şekilde değişmez, değişmemeli. Ligde forma giyen diğer takımlara baktıkça forma ve diğer ürünlerdeki kalite ve estetik güzellik daha da belirgin ortaya çıkıyor. Adidas'ın amiral gemisi Fener'e yaptığı çubuklu forma modeli mi güzel şimdi bizim giydiğimiz forma mı?

Aston Villa, Arsenal, İnter Barcelona, Ajax gibi kendinize ait bir forma modeliniz ve duruşunuz olmalı. Model konusunu da çok konuştuk bu sayfalarda.

Karton kutu üzerlerinde çekilmiş formaları resmi sitede yayınlayan, takımın en kısa futbolcusuna formaları giydirip pembe fonlarla tanıtım yaptığını zanneden, hocasının giydiği yağmurluğun üzerinde arma olup olmadığı ile ilgilenmeyen bir kulüp yapımız var maalesef.

Kendi resmi lisanslı ürününde kendi logosunu yanlış kullanan bir kulübümüz var. Taraftar olarak beklentilerimize ulaşmak için çabalarımız, pozitif eleştirilerimiz sürecek. Formaların fontlarının değişmesi bizim ısrar ve yönlendirmelerimizle oldu. Taraftarın tasarımları lisanslı ürünler olarak karşımıza çıktı. Geçmiş yıllarda olmayan kadar çok ürünümüz çıkmaya başladı. Bütün isteklerimiz bir anda olamıyor maalesef.

Yönetim TS Club'ı sadece rakamlara bakarak, karını artırmış büyümüş olduğunu düşünürse yanılmış olur. Yapılacak çok iş var. Bütün bu hayallerimize ulaşmak hemen olmuyor çünkü işin ucu yine o kararları verecek insan faktörüne, bilgi, estetik gibi kriterlere dayanıyor.

Hele bir kulübün lisanslı ürünlerini yönetmek öyle kolay iş değil. Hayalini kurduğumuz kulüplerin bu konulara ayırdığı bütçe ve insan kaynağı, birikimi ile kendi gerçeklerimizi karşılaştırırsak tabloyu daha net görebiliriz. Bu hiçbir şey yapmayalım demek değil, bilakis daha çok çalışmamız gerektiğini vurgulamak için verdiğim bir örnek.

Taraftar olarak Nike'a, doğrudan ulaşmaya çalışıyoruz. Derdimizi doğrudan anlattığımızda Nike'ın Milli Takıma ayrı Trabzonspor'a ayrı davranmasının önüne geçebiliriz.

Unutmadan kulübümüz forma işinden iyi para kazanıyor, kaliteyi ve satışları artırmanın bir yolu da kulübün kar konusunda yapacağı fedakarlık; özellikle çocuk formaları ve ürünleri konusunda.

Armalar konusu da genel olarak Trabzonspor'un görsel kurumsal kimliği ile alakalı bir durum. Temel de çözülmesi gereken estetik ve kurumsal sorunlarımız var. Onları bilir ve tedavi yöntemlerini uygularsak yol alabiliriz.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yahu sen daha Olimpiyatta gelen 50 bin taraftarına bere satamadın...

Kıçı kırık Tırın dorsesine 50 metre kuyruk oluşturdun...

Bir seyyarla bir korsanla mücadele edemedin...

Bırakın Türkiyeyi küçüçük Trabzonda korsan işini çözemedin..

Kalkmışız burda falan filan yazıyoruz...
                            ,
                            Bila istisna bu işlerle uğraşanları kızılcık sopasından geçireceksin...

Şampiyonluğa gidiyoruz ürün bulamıyoruz..

Buluyoruz onunda ağırlığını altının gram fiyatıyla tartıp satıyolar...

Bir çoçuk formasına 70 lira ödüyoruz...

Bebek badisine elmas fiyatı çekiyorlar...

Bunlardan bir çaçık olmaz..!!
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Gökhan abi korsan işini Trabzonda çözsen bence tüm türkiyede halolacak.

Bu arada bu başlığa her girdiğimde mutlaka 3-5 misafir üye oluyor.Adamlar sanki akşamdan burda yatıyor.

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu sen daha Olimpiyatta gelen 50 bin taraftarına bere satamadın...

Kıçı kırık Tırın dorsesine 50 metre kuyruk oluşturdun...

Bir seyyarla bir korsanla mücadele edemedin...

Bırakın Türkiyeyi küçüçük Trabzonda korsan işini çözemedin..

Kalkmışız burda falan filan yazıyoruz...
                                ,
                                Bila istisna bu işlerle uğraşanları kızılcık sopasından geçireceksin...

Şampiyonluğa gidiyoruz ürün bulamıyoruz..

Buluyoruz onunda ağırlığını altının gram fiyatıyla tartıp satıyolar...

Bir çoçuk formasına 70 lira ödüyoruz...

Bebek badisine elmas fiyatı çekiyorlar...

Bunlardan bir çaçık olmaz..!!
                                nike olmayan çocuk formasına haftasonu 59 tl vermiş biri olarak yanındayız diyorum kaliteli bir şey olsa yine gam yemeyeceğim!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X