Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Adidas Real Madrid'e de aynı formayı yapıyor İskoçya liginde'ki sıradan bir takımada aynı formayı yapıyor.
    - Evet Nike gerçekten özel forma yapıyor ama sadece Büyük takımlara , Türkiye ligindeki en büyük temsilcin ama hala kolleksiyondan giyiniyoruz , Gs'ya farklı bişeyler olursa işte o zaman film kopar ve anahtarlık bile almam , benden söylemesi...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali Fuat Abi taraftar Nike'den memnun mu? En önemli nokta burası diye düşünüyorum.
      Ben memnunum kendi adıma.

Ama meselenin özünü de ıskalamıyorum:

Taraftar Nike'tan memnun, ama takımın giydiği her ürünü elde edememekten memnun değil. Birazdan sıralayacağım memnuniyetsizliklerimizin kaynağı Nike mı, yoksa bu işlere yıllardır gereken değeri vermeyen, gerekli yatırımları yapmayan ve projeler geliştirmeyen yönetimler midir?

TS Club'ın bayilerini kendine rakip görmesinden memnun değil taraftar,
      TS Club'ın çıkardığı ürünlerden taraftarın haberinin olmamasından,
      Doğru dürüst bir satış sitesinin yıllardır yapılamamasından,
      Fiyat ve kalite politikalarından,
      TS Club ürünlerinin tasarım anlayışından ve ürün kalitesinden,
      Kendi yaptırdığı ürünlerde kendi rengini tutturamamasından,
      Lisanslı ürününde kendi logosunu yanlış kullanmasından,
      Armalara bir türlü çözüm bulamamasından,
      Taraftarın isteklerine yeteri kadar kulak vermemesinden,
      Olimpiyat stadı gibi fırsatları bir türlü değerlendirememesinden,
      Korsanla yeterince mücadele edememesinden,
      Büyük takımlara yapılan özel kolleksiyonlara kavuşamamasından,
      Trabzon dışındaki Trabzonspor taraftarının potansiyelinin yeterince değerlendirilememesinden,
      v.s. memnun değil.

Fakat Trabzonsporumuzun forma markası olarak giyeceği en doğru marka yine Nike. Üstelik tam da bu sene bize sınıf atlatacak yeni kolleksiyon hazırlanmışlarken niye değiştirelim ki. Galatasaray taraftarı Adidas'tan kurtuldu diye seviniyor, biz elimizdeki değerleri bir türlü değerlendiremiyoruz.

Yılların birikimi kurumsal yaklaşım sorunlarımız var, temel meseleleri çözmeden marka değiştirsek ne olacak ki. Puma- TS Club veya Kappa döneminde farklı mıydı sanki bu meseleler?

Tam her şey taraftarın beklentisine göre şekillenirken, sponsor değişsin ortalığı bulandırmaya gerek yok bence. Mevcut problemlerin çözümü için girişimde bulunalım, ısrarcı, takipci olmaya devam edelim.

Ne avrupada ne Türkiye'de herhangi bir Adidas giyen takımı izlerken keşke bizim de böyle formalarımız, ürünlerimiz olsa veya şu formanın bordomavisi güzel olur diye içime sinen bir modelleri olmadı. Nike çizgisi Trabzonspor için en doğru marka. Yeni kolleksiyonu görünce bana hak vereceksiniz.

En son a f s tarafından düzenlendi; 23.02.2011, 13:51.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barcelona 2011 2012 Deplasman forması:

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike'nin 2.5 yıldır bize tek katkısı renklerimizin artık bir standarda kavuşması her yıl tonların değişmemesi.Bunun dışında bişey yok.

Nike gibi bir dünya markası bizi gerçekten kaale alsa logo reklam baskılarını kendi yapar Anfield Road'da logoların bir bir düşmesine müsade etmezdi.

Ha pazardan alıp üzerine logo yapıştırıp giymişiz ha Nike'den alıp giymişiz tek fark Nike den alınan ücret
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Nike'nin 2.5 yıldır bize tek katkısı renklerimizin artık bir standarda kavuşması her yıl tonların değişmemesi.Bunun dışında bişey yok.

Nike gibi bir dünya markası bizi gerçekten kaale alsa logo reklam baskılarını kendi yapar Anfield Road'da logoların bir bir düşmesine müsade etmezdi.

Ha pazardan alıp üzerine logo yapıştırıp giymişiz ha Nike'den alıp giymişiz tek fark Nike den alınan ücret

Yorum

• Seneyeki formalarıda bekleyelim. Bakalım istediğimiz gibi mi o zaman başka sponsor falan konuşmaya başlayalım. Ali Fuat abi seneye herşeyin güzel olacağını söylüyyor.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike'nin 2.5 yıldır bize tek katkısı renklerimizin artık bir standarda kavuşması her yıl tonların değişmemesi.Bunun dışında bişey yok.

Yahu adam bas bas bağırıyor...

Trabzonspor Kulübü bu formaları Nike firmasından bu şekilde istiyor diye. Nike'tan istesinler bize böyle forma yap yapar adamlar nitekim bu sene yapacaklar. Bunu anlamak kaç sene oldu bu kadar zormu?

Hala suçlu Nike diye söylenip duruyorsunuz. galatasaraylılara gidin sorun hepsi Adidas'dan kurtulduklarına şükür ediyorlar. fenerliler bile şimdien biz ne zaman adidastan kurtulacaz diyorlar...

Nike'a sallayacağınıza biz taraftara bu formaları layık gören Trabzonsporlu yetkililere saydırın.
                En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 23.02.2011, 18:13.
                t @Selim_Turan

Yorum

• Adidastan kurtulduklarına sevinen Gs'liler ve FB'liler nerde çok merak ediyorum.İstanbulun göbeğinde oturuyorum bana henüz denk gelmedi.

Yorum

• Gelecek sene formalar bize tamamen hazır şekilde mi gelecek ?

Yoksa üç senedir devam eden uygulama devam mı edecek.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adidastan kurtulduklarına sevinen Gs'liler ve FB'liler nerde çok merak ediyorum.İstanbulun göbeğinde oturuyorum bana henüz denk gelmedi.
                      Sırf bu adidas severlerin hisleri doğrumuymuşAdidas gerçekten en iyi marka olarak mı görünüyormuş diye gs ve fb forum ve bloglarına göz gezdirdim. Adidas'ın kesimlerinden hiç memnun değiller. fenerliler yapılan çubukluyu yamalı bohçaya benzetmiş. Gs liler parçalı formanın adidas'ın çigileriyle anlamını kaybettiğinden bahsetmiş. Nike ile anlaşma yapmasını istiyorlar kulüplerinin. Sokakta kaç kişiyi yolda çevirip adidas'tan memnun musun diye sordun ki?
                      En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 23.02.2011, 19:17.
                      t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sırf bu adidas severlerin hisleri doğrumuymuşAdidas gerçekten en iyi marka olarak mı görünüyormuş diye gs ve fb forum ve bloglarına göz gezdirdim. Adidas'ın kesimlerinden hiç memnun değiller. fenerliler yapılan çubukluyu yamalı bohçaya benzetmiş. Gs liler parçalı formanın adidas'ın çigileriyle anlamını kaybettiğinden bahsetmiş. Nike ile anlaşma yapmasını istiyorlar kulüplerinin. Sokakta kaç kişiyi yolda çevirip adidas'tan memnun musun diye sordun ki?
                        Yaşa Selim ben de bunu yazacaktım. Galatasarylılar İstanbul'un göbeğinde Adidas karşıtı eylem yapacak değiller ya. Forumlar var, bloglar var. Adamlar göbek atıyor resmen

Şahsen Nike'tan çok ama çok memnunum. Önümüzdeki sezon daha da güzel olacak her şey. Bu işlere uzak biri değilim, karşılaştırınca fark ortaya çıkıyor zaten. Manu, Barça gibi kulüplerle Trabzonspor'u karşılaştırmayın artık. Nike bu kulüplerle uzun yıllardır çalışıyor. Bunun yanında onalrın prestiji de var bu bir gerçek. Bunun yanı sıra TS CLUB'ın hataları Nike'a malediliyor. Aman dikkat Nike giderse Lescon'a kalırsınız.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gelecek sene formalar bize tamamen hazır şekilde mi gelecek ?

Yoksa üç senedir devam eden uygulama devam mı edecek.
                          Bakalım Afs 1199. sayfadaki mesajında ne yazmış lütfen tamamını okuyalım.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nike ile hem sponsorluk, hem tedarikçi sözleşmemiz var. Trabzonspor takımlarına ( A takım, Pilot, A2, Bayan v.s. ) forma ve malzeme temini + bizim adımıza ürettirdiğimiz forma ve ürünlerin satışı ile ilgili anlaşmalar. Bu sadece bizim için değil, büyük diye özendiğimiz avrupa takımlarında da böyle, ortada garip bir durum yok. Aradaki fark pazarlama ağı, kurumsallık, satış rakamları ve bu konuya ayırdığınız bütçe.

Geçmiş sezonlarda yaşadığımız katalog ürünü, özel tasarım meselesi hem kulüple hem de Nike Türkiye'nin bu konudaki yetersizlerinden kaynaklanıyordu. Bu sezon ise durum tamamen farklı. Şampiyonluğa oynayan bir takım, istikrarlı bir forma satışı, taraftarın beklentileri, yönetimin Türkiye ve yurtdışında bu konu ile ilgili girişimleri, karşımıza tam da istediğimiz gibi Trabzonspor'a özgü, Trabzonspor ruhunu yansıtan, yurtdışındaki Nike tarafından tasarlanmış, taraftar önerileri ile şekillenmiş yepyeni ve özgün tasarımlar çıkacak.

Galatasaray'ın da aynı marka giyiyor olmasını fazla büyütmeye gerek yok. Bize yansıyan yönü ile Galatasaray'ın -kendi kurumsal satışı dışında -zoru ile gireceği bütün satış kanallarına artık biz de girebileceğiz. Adamlar bizim tasarımları görünce komplekse girecekken neden olumsuz yaklaşıyoruz ki.

Korku ve endişelerinizi anlayabiliyorum ama rahat olun diyorum.

Forma modellerini belirlemek, tasarımları netleştirmek hemen bir anda olmuyor. Aylardır yeni sezon formaları için çalışılıyor. Kulübe önerilen ilk tasarımlar geri çevrildi ve Barcelona'nın kalitesinde formalar istendi. Taraftarın bu konudaki beklentileri, ısrarı ve ciddiyetinin farkında olan yönetim, bu kozu Nike'a karşı iyi kullandı. Nike ta Trabzonspor gibi büyük bir potansiyeli bırakmak istemiyor. Her şeyden önemlisi kulubümüz bu anlaşmalardan ve satışlardan ciddi gelir elde ediyor.

Font meselesini çözdüğümüz gibi şu forma modelleri meselesini de halletmiş olacağız böylece. Armalar konusunda da sürprizler var ama her duyduğumu da söyleyemiyorum.

En güzel bordo, en güzel mavi, en güzel forma yine bizim, yine Trabzonspor'un.
                          t @Selim_Turan

Yorum

• Bu sene ne güzel sari fontumuz vardı...

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu adam bas bas bağırıyor...

Trabzonspor Kulübü bu formaları Nike firmasından bu şekilde istiyor diye. Nike'tan istesinler bize böyle forma yap yapar adamlar nitekim bu sene yapacaklar. Bunu anlamak kaç sene oldu bu kadar zormu?

Hala suçlu Nike diye söylenip duruyorsunuz. galatasaraylılara gidin sorun hepsi Adidas'dan kurtulduklarına şükür ediyorlar. fenerliler bile şimdien biz ne zaman adidastan kurtulacaz diyorlar...

Nike'a sallayacağınıza biz taraftara bu formaları layık gören Trabzonsporlu yetkililere saydırın.
                              Yahu üst düzey bir marka kendi ürününün basit uygulamalar sonucu rezil olmasına müsade eder mi?

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yaşa Selim ben de bunu yazacaktım. Galatasarylılar İstanbul'un göbeğinde Adidas karşıtı eylem yapacak değiller ya. Forumlar var, bloglar var. Adamlar göbek atıyor resmen

Şahsen Nike'tan çok ama çok memnunum. Önümüzdeki sezon daha da güzel olacak her şey. Bu işlere uzak biri değilim, karşılaştırınca fark ortaya çıkıyor zaten. Manu, Barça gibi kulüplerle Trabzonspor'u karşılaştırmayın artık. Nike bu kulüplerle uzun yıllardır çalışıyor. Bunun yanında onalrın prestiji de var bu bir gerçek. Bunun yanı sıra TS CLUB'ın hataları Nike'a malediliyor. Aman dikkat Nike giderse Lescon'a kalırsınız.
                                Ne demek kardeşim bende ortada gördüğüm bazı yanlışları düzeltme gayretindeyim. Kaç yıl oldu bu başlığı takip ediyorum. Belirli sitemler ve suçlamalar hiç eksik olmuyor. Hem çevremde hemde bu sitede benzer tepkiler görüyorum.

Taraftarımızın doğru bildiği yanlışları sıralayalım isterseniz:

Nike Şirketi bize katalog ürünü gönderiyor. Bize kendimize has formayı layık görmüyorlar. -> YANLIŞ

Nike Şirketi Trabzonspor Kulübü yetkilileri ne istiyorsa onu gönderiyorlar -> DOĞRU

Nike Şirketi Katalog ürünü forma gönderdiği gibi Logo ve Reklam uygulamasını da özensizce yaptırıyor -> YANLIŞ

Reklam ve Logo uygulamasını Trabzonspor Kulübü kendi başka bir firmaya yaptırıyor. -> DOĞRU

Nike Şirketi TSCLUB'a gereken özeni göstermiyor. Günlük hayatta giyebileceğimiz kullanabileceğimiz ürünler yapmıyor -> YANLIŞ

TSCLUB bunları kendisi yapıyor Nike Şirketine yapması için işbirliği yapmıyor -> DOĞRU

TSLCUB'larda ve Nike Store'lerde Trabzonspor forma veya diğer ürünlerini bulamıyorum. Hatta bazen forma bile bulmak zor oluyor. Nike bu işi beceremiyor -> YANLIŞ

Forma ve diğer ürünlerin dağıtım işini TSCLUB yapıyor. Yaşanan tüm aksaklıklar TSCLUB yani Trabzonspor Kulübü yüzünden ortaya çıkıyor. -> DOĞRU

Fenerbahçeliler ve Galatasaraylılar Adidas'tan oldukça memnunlar bizimde derhal Adidas ile anlaşmamız lazım -> YANLIŞ

Fenerbahçe ve Galatasaraylıların forum ve bloglarından Adidas'ı yerlere vuran yorumları okuyabiliyoruz. Galatasaray Nike ile anlaşmakla kalmadı Fenerliler bile Nike'ı hayal eder konuma geldiler. -> DOĞRU

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu üst düzey bir marka kendi ürününün basit uygulamalar sonucu rezil olmasına müsade eder mi?
                                Nike Şirketi ile nasıl bir anlaşma sağlanmış bunu bilmek lazım önce. Nike Şirketinden sadece katalog ürünü forma istenmiş armayı reklamı logoları gibi eklentileri biz uygularız buna karışmayın denmiş.

Logoyu uygulayanlar kim 3. bir şirket. Bu şirketin Nike ile organik bir bağı olması gerekirki Nike bu işe el atabilsin. Aksi halde Nike sadece Trabzonspor kulübüne konu hakkında uyarı verebilir. Ki verdide...
                                En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 23.02.2011, 19:55.
                                t @Selim_Turan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X