Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ali Fuat abi birde şunu merak ediyorum ;

-Neden bütün takımlar örneğin bursaspor yeşil forma giyiyor altına yeşil şort giyiyor , biz üste bordo giyiyoruz altına mavi şort giyiyoruz dünyanın hiçbiryerinde bir kombinasyon yani üstdeki juventus formasının altına juventus takımı beyaz şort beyaz konç giyer bizimkiler utanmasa üst ayrı alt ayrı konç rengi ayrı yapacaklar her formanın kendine ayrı kombinasyonu olduğuna inanıyorum.Bu konuya net bir şekil getirmemiz lazım.

Yada genel olarak sorıyım arkadaşlar(abilerim) benim anlayışımdamı bir bozukluk var yoksa bu formalarla bizi sahaya çıkaranlardamı örnek resimler buyrun ;

Not : Kombinasyonlar iyi olabilir yani renkler güzel görüntü veriyor olabilir ama bence bozmamak en iyisi.Ayrıca şunuda söyliyim bütük takımların örn : m.utd'nin iç saha formasının üstü kırmızı altına beyaz şort giyiyorlar gayetde uyumlu oluyor ama bizde ben bu uyumu göremedim.

+Bir konuya daha değinmek istiyorum herkes(bende dahil)eşofmanlardan yakınıyoruz neden gelmiyor neden yapılmıyor bunu inşallah önümüzdeki sene göreceğiz ama bir eşofman takımının fiyatı ortalama 150-200 lira arasında olacaktır.(Tabi M.utd Barça gibi kalite istiyorsak.)

Örneğin bu üründen bende var ve 179 liraya aldım.Sitede 30 pound'a düşmüş hesap edin 70-80 liraya geliyor bilemedin 90 olsun normal haliyle(40 pound indirimsiz)110 liraya gelmesi lazım ülkemize çok yüksek fiyattan giriş yapıyor.

Ürünün sadece üstünü aldım tek resim bulamadım.

En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 14.04.2011, 19:00.
    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• benim de çok önemsediğim konulardan bir tanesi bu.
      forma konusunda bir kimlik oluşturmak çok önemli. forma, şort, konç üçlüsünde bir istikrar sağlanmalı. türlü türlü kombinasyonlarla giymemek gerekir.

yukardaki (drogba) forma-şort-konç üçlüsünü 200 metre öteden futboldan az biraz anlayan birisi görse anlar chelsea olduğunu. (avrupada bir çok örnek var böyle, türkiye de fb bu işi iyi beceriyor)

biz her hafta farklı forma, fomayı da bıraktık bu formaları da farklı şort ve konçlarla bütünleştiriyoruz.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galatasaray'ın gelecek sezon giyeceği formalar bilinen modellerin dışında bizim anladığımız anlamda özel bir forma olmayacak.

Trabzonsporumuzun formalarına gelince, geçtiğimiz 3 sezonu bir yana koyun, yeni sezonu başka bir yere.

Yetkililerin kendi deyimi ile "siyahla beyaz kadar büyük bir değişim" bizi bekliyor.

Taraftarı şımartacak, "işte bu" dedirtecek forma ve tasarımlar geliyor. Formasından antreman kitlerine kadar özel tasarlanmış, yepyeni ve Trabzonspor'a özel bir kolleksiyon bekliyor bizi.

Taraftarımızı yeni yapılacak bir transfer kadar heyecanlandıran bu yenilikler, çok değil Mayıs ayında satışta olacak. Yeni sezonla birlikte sadece formalar değil, takımın giydiği antreman ürünleri ve eşofmanlar da aynı anda satışta olacak.

Nike ürünlerinin dışında yazla ilgili TS Club'un hazırladığı yeni ürünlerde bizi bekliyor. Tasarımı, kumaş kalitesi ve çocuktan, gence, erkekten bayana kadar çeşitli kategorilerde hazırlanmış özel kolleksiyonlar hazırlanmış.

Bizdeki bu erken hazırlık sponsor firmaları bile şaşırtmış. Türkiye'de formasını en erken tanıtan ve satışa sunan yine Trabzonspor olacak. En güzel formaların ve ürünlerin bizim olduğunu söylememe gerek yok.

Armalar konusunda yurtdışında bir firma ile anlaşılmış, son olarak fiyatlarla ilgili son pazarlık aşamasındalar. Armalarla ilgili şikayetler göz önüne alınarak en kaliteli armalardan yapılıyor. Renk ve büyüklüğüne de dikkat ederlerse tadından yenmez.
        arkada kalmasın

Yorum

• İngiltere'nin güçlü ekiplerinden Chelsea'nin yeni formasının tanıtımı yapıldı. 2011-12 futbol sezonunda giyilecek olan formaların tanıtımları futbolcular tarafından yapıldı. Ayrıca futbolcular formayı çok beğendiklerini de dile getirdiler.

Chelsea'nin 2011-12 sezonu yeni forması
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• bence armamız büyük olmalı..daha güzel duruyor,ihtişamlı..

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Su bakis yokmu su bakis Mazlum Bülent
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Eskişehirspor seneye Lotto giyecek anlaşılan.

@Cengiz yine arkada kalmış

En son a f s tarafından düzenlendi; 15.04.2011, 11:21.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• nıke bizle resmen dalga geçiyor her sene aynı formalar
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Doğru renkleri, doğru tasarımlarla buluşturmak...

En son a f s tarafından düzenlendi; 15.04.2011, 12:03.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.sporxtv.com/futbol/ingilt...iSXTVQ22629SXQ

Chelsea'nin 2011-12 sezonu yeni forması
                      İnşallah bizimde futbolcularımızla böyle profesyonel çekimler yaparlar.
                      Saygılarımla,
                      Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nıke bizle resmen dalga geçiyor her sene aynı formalar
                        önerin nedir bu konuda ? kurukuruya eleştiri ne işimize yarayacak alternatifleride söyleseydin bari ..
                        TRABZONSPOR
                        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                        Mesut Keleş (19)

Yorum

• 2011-2012 Galatasaray Formaları

Fotoğraf çok net olmasa da Nike’ın Galatasaray için hazırladığı yeni sezon formaları kesin olarak bu şekilde olacak. Parçalı, siyah ve sarı.
                          Fotoğraf Nike’ın yaptığı resmi sunumdan. Detaylar pek belli olmuyor ama en azından biraz olsun merakı giderir diye düşünüyorum. Formalardan iki tanesi maç forması olacak ve 99 TL’ye satışa sunulacak. Diğeri ise 69 TL olacak. Parçalı kesin olarak maç forması olacaktır ama diğer maç forması hangisi olur bilemiyorum.

KAYNAK : www.footballove.com

Yorumum(emre611967) : Sıradan nike'nin her takıma yaptığı formalar özel bir yanı yok denecek kadar az bize daha iyi şeyler üreteceklerinin habercisidir.

Not : Gördüğünüz gibi formalar takım siyahın altına siyah şort bizimkiler gibi üst bordo alt beyaz üst beyaz alt bordo gibi saçma kombinasyonlar yok.Gerçi bizimkilerde takım olarak var ama herkim takımın sahada nasıl forma giyeceğini belirliyorsa acilen istifa etmeli.
                          En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 15.04.2011, 16:06.
                          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• gs'nin yeni sezon formaları bu olacaksa gs taraftarı çileden çıkar. 3 yıldır bizim çektiklerimizi biraz da onlar çeksinler. adidas'ı bırakırsan böyle vasat formalara talim edersin işte. keşke bir de turuncu formaları olsaydı. nike'nin 2 yıl üst üste kakaladığı turuncuları bir de bunlar giyseydi keşke ne gülerdik.

bu arada ben olsam parçalı forma yaptırmazdım. çünkü nike'nin çubuklu formasında var bir uğursuzluk... geçmiş olsun gs...
                            En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 15.04.2011, 16:32.

Yorum

• PARÇALI FORMA Forma nihayet tam parçalı . Nike son 40 yılımızı baz alarak güzel bir araştırma yapmış. Herhalde sonunda özlediğimiz formamıza...

gsliler ümitli ççç

Yorum

• Galatasaray haberleri duyumlarımızın doğruluğunu teyid ediyor o kadar.

En son a f s tarafından düzenlendi; 15.04.2011, 17:03.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X