Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hallo Nike bize sponsor oldu dimi biz onlara degil, Nike nasil Bremene Parise Zenite Portoya özel forma üretiyorsa bizede yapmasi lazim dimi, biz onlari secmedik onlar bizi secti beyendi yani
    hallo ? what do you mean

Yorum

Hallo Nike bize sponsor oldu dimi biz onlara degil, Nike nasil Bremene Parise Zenite Portoya özel forma üretiyorsa bizede yapmasi lazim dimi, biz onlari secmedik onlar bizi secti beyendi yani

evet bunu ben de istiyorum ama onlar bizim forma sponsorumuz olmadı ki onlar bize sadece reklam panolarında adları geçmesi için para ödüyor ve bir miktar para yerine de sportif ürün temini ediyordur muhtemelen. nike ürünlerini biz katalogdan kendimiz sipariş ediyoruz.
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ozaman ben derim ki dereyi görmeden pacalari sivamayalim bekliyelim görelim ondan sonra elestiri yapilcaksa yapalim

Vuralim adamim nasilsin ne yapiyorsun bir görüselim olmuyor böyle

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adas bu yetermi??
          bana yetiyor

Yorum

Vuralim adamim nasilsin ne yapiyorsun bir görüselim olmuyor böyle
            face nie bak
            25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

hallo ? what do you mean
              Gut gut alder bei dir (killer ufuk )

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                evet bunu ben de istiyorum ama onlar bizim forma sponsorumuz olmadı ki onlar bize sadece reklam panolarında adları geçmesi için para ödüyor ve bir miktar para yerine de sportif ürün temini ediyordur muhtemelen. nike ürünlerini biz katalogdan kendimiz sipariş ediyoruz.
                bu konulari afs abi daha iyi bilir ona sormak lazim

Yorum

Gut gut alder bei dir (killer ufuk )
                  was hab ich gehört...du warsch mal voll der boxer

alder die blicken des uf keinen auge...
                  könnte ich nue gescheit törkish

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burda yanlisin var AFS abi baslarda aciklamisti bu konuyu

ama dedim gibi ben burda suclu Nike görmüyorum, burda tek suclu bu formda oldu gibi bazi arkadaslar kücük düsünüyor, bizim yönetimde baski yapmiyor Nike,trafatar enayi ne satarsam aliyorlar mentalitesi, keske AFS abi gibi olsalar onun gibi caba gayret sarf etseler bu konuda

Yorum

was hab ich gehört...du warsch mal voll der boxer

alder die blicken des uf keinen auge...
                      könnte ich nue gescheit törkish
                      was willsch mache bua so isch lebe halt, söylesene türkcem iyi degil onun yüzünden böyle karisikliklar oluyor de

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ozaman ben derim ki dereyi görmeden pacalari sivamayalim bekliyelim görelim ondan sonra elestiri yapilcaksa yapalim
                        uyyy vural bende onu diyorum bekleyelim diye..Allahım yarabbbim ya

Yorum

• arkadaşlar bu almanca mesajlarını silseniz kanımca iyi olur..

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hepsinden daha fazla ve daha iyi taraftarimiz var bu yeter
                            Yetmez... Bir söz vardır. Başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu demir sanar diye. Bırakalım bu avuntuları. Taraftar sayısına ve tribün güzelliklerine girersek Türkiye'den çıkamayız.

İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            adas bu yetermi??
                            Yetmez

İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bugün ts bu takımlardan biriyle (hazırlık maçları demiyorum) bi uefada bi şampiyonlar liginde eşleştiğinde hangisini rahatça eler diyebiliriz. yada dünya iki takımın ismini yanyana görünce kimi tanır. tarafsız seyirciler kimi destekler?
                            Olay bu... Kimse ikinci ligte oynayan bir takıma milyonluk sponsor olmaz ama Trabzonspor'a olur. Bu da aynı. Kimse Türkiye'de 6 şampiyonluğu olan, avrupa başarısı olmayan bir takıma dünyanın malzemesini vermez ama avrupa kupası kazanmış adını duyurmuş takımlara verir.

Bu kadar basit. Almancam yok yazamıyorum kusuruma bakmayın.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Burda yanlisin var AFS abi baslarda aciklamisti bu konuyu

ama dedim gibi ben burda suclu Nike görmüyorum, burda tek suclu bu formda oldu gibi bazi arkadaslar kücük düsünüyor, bizim yönetimde baski yapmiyor Nike,trafatar enayi ne satarsam aliyorlar mentalitesi, keske AFS abi gibi olsalar onun gibi caba gayret sarf etseler bu konuda

futbol takımından öte kurumsal yapıya bürünme konusunda o kadar geciktik ki bunca zaman içerisinde , stadyum başlığında yazdığım gibi , taraftarlar , projeler üzerinde tecrübe sahibi oldu ve bu konuda nerdeyse tamamı bilinçlendi. taraftarlarımız kadar düşünemeyen idarecilerimiz ve yönetimde çeşitli görevlerde bulunan kadrolarımız var.
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yanlis anlamayinda, bunun neresi güzel. Düz basit ve dezayni olmayan bordo uzun kollu sweat-shirt gibi degilmi? Tek özelligi Reklam Panosuna benzemesi. Tabi bu benim fikrim
                                Niye yahu Kumaş kalitesi iyi olsun bence on numara forma.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X