Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu resimden sonra bir o kadar daha kızdım,

yahu inönüde bjk maçına çıkıyorsun rakip siyah sen beyaz forma giymişsin giysene mavi formanı yada parçalı formayı
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak uyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burnley taraftara özel yapmış

hoş
      Bunun hikayesini az önce gördüm . Bu Burnley'in 1 Nisan şakasıymış . Seneye giyecekleri forma diye bu kazağı göstermişler .Fakat daha sonradan şaka yaptık diye açıklamışlar.

Yorum

• İlk olarak Yigit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunun hikayesini az önce gördüm . Bu Burnley'in 1 Nisan şakasıymış . Seneye giyecekleri forma diye bu kazağı göstermişler .Fakat daha sonradan şaka yaptık diye açıklamışlar.
        Şakaysa komik... Ciddi ciddi buraya konulmuştu yorum bile yapmadım o kadar kötü
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu resimden sonra bir o kadar daha kızdım,

yahu inönüde bjk maçına çıkıyorsun rakip siyah sen beyaz forma giymişsin giysene mavi formanı yada parçalı formayı
          Bende anlamıyorum gs maçında da kendi sahamız olmasına rağmen beyazı giydik. rakipler nedense iç dış kendi renklerini giyerken biz onlara göre giyiyoruz hele bu akşam adamın renkleri siyah beyaz onları siyahı giymiş biz beyazı.

Yorum

• Liverpool'un yeni sezon formaları belli olmuş. Fotoğraflarını ekliycektim ama fotoğrafların büyük hali bende açılmadığı için link veriyorum. Eğer biri fotoğraflarını ekleyebilirse güzel olur. Başka sitelere tıklamak zorunda kalmayalım.

Liverpool forma konusunda çok tutucu bir takım. Yakından bakmadıkca her sezonun forması aynı gibi. Yalnız forma reklamının değişmesi formanın havasını biraz değiştirmiş gibi.

Bu arada dikkatimi çekti sponsporsuz forma satışları var. Solda en alttaki forma:
            Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• beyaz formayı Ts me hiç yakıştıramam ben,tuhaf gelir hep.
              dün yine bir yanım eksikti sahada bordo ile mavi yi yan yana göremeyice...
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Liverpool, önümüzdeki sezon formalarının tanıtımını yaptı. 17 senelik forma sponsoru Carslberg'e sezon sonu veda edecek olan Kırmızılılar, yeni sponsoru Standard Chartered önderliğinde iç saha formalarını basına tanıttı.

İngiliz bankası Standard Chartered ile 4 senelik sözleşme imzalayan Liverpool, yıllardır görmeye alıştığımız Carslberg formalarını rafa kaldıracak. İngiliz ekibin tarihinin en karlı sponsorluk anlaşması yaptığı iddialar arasında geçiyor.

Güzel olmuş formalar Fontlar müthişmiş .

En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 11.04.2010, 11:20.

Yorum

• Güzel değil bence
                  FIRTINA

Yorum

• Fontlar gercekten süper!
                    .

Yorum

• ingiltere liginde her takımın fontları aynı değil mi?
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ingiltere liginde her takımın fontları aynı değil mi?
                        Dediğin gibi. Bu değişiklik bütün takımlarda olucak muhtemelen.
                        Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• İlk olarak taraftar.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dediğin gibi. Bu değişiklik bütün takımlarda olucak muhtemelen.
                          Ligde Premier Lig'in fontlarını kullanıyorlar ama avrupa maçlarında kendi fontlarını kullanabiliyor takımlar.

Yorum

• Zenitin Buyıl giymeye başladığı Nike Formaları ve Bizim 2 yıldır Giydiğimiz Nike formaları neden aralarında dağlar kadar fark var bizim takım böyle güzel forma giymeyi haketmiyormu?
                            Bu kimin suçu acaba? Yönetimmi ilgilenmiyor bu işlerle ağırlığımı yok bizim yönetimin biz ne zaman böyle güzel formalar giyecez?

En son Rockwaryum tarafından düzenlendi; 11.04.2010, 18:50.

Yorum

• Zenit'in müzesinde 2 yıl öncesinin UEFA ve Süper Kupası bulunuyor.

Bizim hangi avrupa kupası var müzemizde ?

Bazı takımların başarılarına göre ilk senelerindeki formaları farklı oluyor örnek Zenit'in ve Werder Bremen'in formaları.

Yorum

• Zenitin Buyıl giymeye başladığı Nike Formaları ve Bizim 2 yıldır Giydiğimiz Nike formaları neden aralarında dağlar kadar fark var bizim takım böyle güzel forma giymeyi haketmiyormu?
                                Bu kimin suçu acaba? Yönetimmi ilgilenmiyor bu işlerle ağırlığımı yok bizim yönetimin biz ne zaman böyle güzel formalar giyecez?

Çokmu zor bu formaları giymemiz?

Bunlarda Parisenjermen PSG Formaları
                                En son Rockwaryum tarafından düzenlendi; 11.04.2010, 19:21.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X