Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antalyaspor kalecisi Ömer yine Nike formasını giydi dün akşam. Nike armasının üzerini Antalyaspor arması ile kapatıp, Puma logosu ekletmiş yine formasına. Maçı soğutmak için elinden geleni yaptı yine ama gollere engel olamadı çakma formalı Çatkıç.

Yeni armalarımız bu şekilde. Mavi formalarda kenarlar beyaz şekilde uygulanacak.

Bordo ve mavinin birarada kullanıldığı formaları daha çok seviyoruz, bu kombinasyon da güzel oldu.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 26.03.2010, 12:08.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• - Abi desene ömer bizimkilerden iyi çalışıyor...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Abi desene ömer bizimkilerden iyi çalışıyor...
        Bence federasyon veya hakemler bu konuda uyanık olmalı. Antalyaspor'un sponsoru Puma ise takımın tamamı o markanın ürünlerini giymek zorunda. Fifa, Uefa ve Tff kuralları bunu gerektiriyor.

Nike'ın veya başka bir markanın armasını kapatıp, üzerine başka marka koymak ise büyük ayıp bence.

Ömer'in yaptığı takımına, Puma'ya, Nike'a ve futbol camiasına karşı saygısızlıktır.

Onur'a tavsiyem ikinci maça aynı renk Nike forması ile gidip Ömer'in çakma formasını değişmeye zorlaması. Forma renklerinde öncelik misafir takımın zira.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence federasyon veya hakemler bu konuda uyanık olmalı. Antalyaspor'un sponsoru Puma ise takımın tamamı o markanın ürünlerini giymek zorunda. Fifa, Uefa ve Tff kuralları bunu gerektiriyor.

Nike'ın veya başka bir markanın armasını kapatıp, üzerine başka marka koymak ise büyük ayıp bence.

Ömer'in yaptığı takımına, Puma'ya, Nike'a ve futbol camiasına karşı saygısızlıktır.

Onur'a tavsiyem ikinci maça aynı renk Nike forması ile gidip Ömer'in çakma formasını değişmeye zorlaması. Forma renklerinde öncelik misafir takımın zira.
          - Abi bunu bence senden başka kimsenin farkettiğini sanmam..formayı daha yakından gösterme şansın varmı...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Abi bunu bence senden başka kimsenin farkettiğini sanmam..formayı daha yakından gösterme şansın varmı...

Juventus'un kalecisi Buffon kendi takımında Nike, milli takımda Puma giyiyor. Dünya üzerinde Ömer Çakkıç gibi çakma forma giyen başka kaleciye rastlamadım ben.

Renault'a Mercedes arması yapıştırınca araba Mercedes'e dönüşmez. Antalyaspor'un kalecisinin yaptığını ayıp buluyorum özellikle karşısındaki takım üzerini örttüğü markayı giyiyorsa daha da büyük ayıp.
            En son a f s tarafından düzenlendi; 26.03.2010, 13:26.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• - Abi şimdi benim anlamadığım altı üstü kaleci forması bu kadar uğraşmaya ne gerek var ..burda bi hinlik var o zaman...

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kaç zamandır yazacağım fırsat olmuyor. Antalyaspor kalecisi Ömer Çatkıç maçlarda Nike forması giyiyor, Nike logosunun üzerine başka bir şeyle kapatıp ortada Puma logosu yaptırmış. Yukardaki mavi gibi formanın aynısından giyiyor kaç haftadır.

Konuyu ilk defa şu mesajında farketmiştim, Ali Fuat. Dikkatlerden kaçmasın, Ömer'in yaptığı gerçekten hiç hoş bir davranış değil.

Yorum

Yorum

Yorum

• ömere neden yükleniliyor
                        adamın işi yokta armaların üstüne klüp amblemlerini, sponsor reklamlarını mı basacak.
                        klübün işgüzarlığıdır.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ömere neden yükleniliyor
                          adamın işi yokta armaların üstüne klüp amblemlerini, sponsor reklamlarını mı basacak.
                          klübün işgüzarlığıdır.
                          Bu iş kulübün işi değil. Düşünsenize sponsorunuz size bedava forma veriyor ne diye onu değil de para verip başka bir markanın formasını markasını kapatıp kalecine giydiresin ki.

Ömer belli ki beğendiği ve kendini rahat hissettiği için satın aldığı veya bir ihtimalde geçen seneden kalan Nike formalarını giyiyor. ( Geçen sezon Antalyaspor Nike giyiyordu fakat model yeni büyük ihtimalle Ömer kendi almıştır formayı ).

Puma dışında başka bir marka forma ile sahaya çıkamayacağı için Nike armasını Antalyaspor arması ile kapatıp bir de Puma logosu yapıştırınca anlaşılmadığını zannediyor.

Ben bu olayı ciddiye alıyorum ve saygısız bir davranış olarak yorumluyorum. Ömer de kendine dikkat etsin, maçlarda dakika çalma, yerde yatma numaraları ile değil kaleciliği ile gündeme gelsin.

Yorum

• Bazılarıda Tofaş logosunu söküp Mustang logosu falan yapıştırıyorlar.Ömerin arabası da öyledir muhtemelen.
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Ömer Çatkıç'ın arabası. Plakaya dikkat.

Yorum

• benimde garibime gitmişti bu iş...antalyasporda herkesin arması sol tarafta ama ömerin arması sağ tarafta olunca dikkatimi çekmişti...
                                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X