Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Münakaşa ediyoruz. Fikir alışverişi değil ne yazık ki adaş. Üslup önemli.

adas demek benim tarzim bu...bence burda kavga edecek durumlar yok sonucta bir forum ve herkez istedigini yazar..

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      buda olabilir..zaten sadri başkan geleli siyaset takımdan eksik olmadı. ama bir faydasını gördük mü hayır. ne stad ne 2016 !!!

forma markası kadar, resmi sponsorlar da ipuçları veri
      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• herşeye inanacak durumdayım ama, stad ve forma işinde yalanlarla gözüm doldu ...

Yorum

Üsluba dikkat dedikçe senin ayarın kaçıyor. Sana bir ayar çekmek farz oldu.

Trabzonspor'u objektif olarak eleştirmek yerine saçmalıyorsun. Kıvıran ortada. Amatör kulüp dediğin takım da ortada. Senin bilgi düzeyin de ortada. Kıvırmana gerek yok buradan bakınca ne olduğun açıkça belli oluyor ! Onu da söyletme bana

Sen hayal gören bir şahıssın. Ya da futboldan zerre anlamıyorsun. Yazdığın kulüpler hakkında bilgin var mı ? sanmıyorum. Yazık sana...
          futboldan hic anlamiyorum....forma bilgim sifir...

saydim takimlarin neyi fazla....söyle bakalim ozaman....

benim bilgi düzeyi senmi acikladin....ehhh tmm söyle ben neyim..cok merak ettim....

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            adas demek benim tarzim bu...bence burda kavga edecek durumlar yok sonucta bir forum ve herkez istedigini yazar..
            Herkes istediğini yazar ancak karşılıklı saygı çerçevesinde. Bu olmazsa yanlış olur. Senin şimdi yaptığın gibi. Benim tarzım bu diyerek açıklayamazsın olayı. Bizim ne atrzlarımız avr burada yansıtıyor muyuz ? Adam gibi yazıyoruz.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

futboldan hic anlamiyorum....forma bilgim sifir...

saydim takimlarin neyi fazla....söyle bakalim ozaman....

benim bilgi düzeyi senmi acikladin....ehhh tmm söyle ben neyim..cok merak ettim....
              Saydığın takımlar : Werder Bremen, PSV Eindhoven, Paris, Porto

işte farklar :

Porto :

UEFA Şampiyonlar Ligi
              Şampiyon (2): 1986–87, 2003–04

UEFA Süper Kupa
              Şampiyon (1): 1986–87

Kıtalararası Kupa
              Şampiyon (2): 1987, 2004

UEFA Kupası
              Şampiyon (1) : 2002–03

Werder Bremen :

Avrupa Kupa Galipleri kupası

PSV :

Şampiyonlar ligi kupası
              Uefa kupası

Paris :

Kupa galipleri kupası

Bunların yanında bu kulüplerin Avrupa futbolunda ki lobilerine bakmak gerek. Ayrıca bulundukları liglerin değerine bakmak gerek.

Bu bağlamda Trabzonspor bu kulüplerden üstün mü ? Üstün olmasını isterim ama elini vicdanına koyup üstün diyebilen var mı?
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

işte farklar :

Porto :

UEFA Şampiyonlar Ligi
                Şampiyon (2): 1986�7, 2003�4

UEFA Süper Kupa
                Şampiyon (1): 1986�7

Kıtalararası Kupa

UEFA Kupası
                Şampiyon (1) : 2002�3

Werder Bremen :

PSV :

Şampiyonlar ligi kupası
                Uefa kupası

Paris :

Kupa galipleri kupası

Bunların yanında bu kulüplerin Avrupa futbolunda ki lobilerine bakmak gerek. Ayrıca bulundukları liglerin değerine bakmak gerek.

Bu bağlamda Trabzonspor bu kulüplerden üstün mü ? Üstün olmasını isterim ama elini vicdanına koyup üstün diyebilen var mı?
                portoyü gectim.....

bremen bide parisin o kupalarin kazandi bi tarihi yazsana.....onlarda bizim gibi bi zamalar iyidi

Yorum

portoyü gectim.....

bremen bide parisin o kupalarin kazandi bi tarihi yazsana.....onlarda bizim gibi bi zamalar iyidi

bugün ts bu takımlardan biriyle (hazırlık maçları demiyorum) bi uefada bi şampiyonlar liginde eşleştiğinde hangisini rahatça eler diyebiliriz. yada dünya iki takımın ismini yanyana görünce kimi tanır. tarafsız seyirciler kimi destekler?
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

portoyü gectim.....

Bunu yazacağını biliyordum. Ben sana soruyla karşılık veriyorum bizim müzemizde bu kupalardan var mı ? Avrupa'da kaç kişi Trabzonspor'u bilir ? Avrupa'yı bırak dünya'da kaç kişi bilir ?

Yorum

işte farklar :

Porto :

UEFA Şampiyonlar Ligi
                      Şampiyon (2): 1986–87, 2003–04

UEFA Süper Kupa
                      Şampiyon (1): 1986–87

Kıtalararası Kupa

UEFA Kupası
                      Şampiyon (1) : 2002–03

Werder Bremen :

PSV :

Şampiyonlar ligi kupası
                      Uefa kupası

Paris :

Kupa galipleri kupası

hepsinden daha fazla ve daha iyi taraftarimiz var bu yeter

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        vural burda yazdığım tüm yorumlara bak, ben her zaman sonuna kadar nike diyenlerdenim. nike giymek bence ayrıcalıktır. havan olur en azından.

Amaaaaa nike burda öyle bir anlatılıyor ki, yani vura vura kafamıza birşeyler sokulmaya çalışılıyo ki, sanki Trabzonspor Nike'a mecbur gösteriliyor. arkada kalan bilmem kaç sayfa mesajlara bak. bunu anlarsın.

bazı kısım var aşırı nikeçılar

bazı kısım var nikeçılar

bazı kısım var nike karşıtları...

ben şahsen 2.sindeyim. ilki olmak çok tehlikeli bir durum !!!

Anlatabildim inşallah..
                        ozaman ben derim ki dereyi görmeden pacalari sivamayalim bekliyelim görelim ondan sonra elestiri yapilcaksa yapalim
                        25# Alan Carlos Gomez da Costa
                        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• Yalnız anlamadığım konu başlığından tamamen alakasız yorumlar eleştriler olmakta. Biz birlik ve ortak payda için burada olma gayretimiz, Trabzonspor sevgisi için bir arada değilmiyiz? birbirimize ve kendimize olan saygıdan bi haber olarak laf dalaşı, ispat peşine düşmeler konu başlığı altında tamamen alakasız tarih/başarı tartışmaları ne kadar yersiz farkındamısınız arkadaşlar?

eleştricez elbette, fikrimiz olacak ve karşı fikirlere saygı çerçevesinde yaklaşmalıyız.. Zamanla yapıcı eleştrilerle kulubümüz tamamiyle fikirlerimize uymasa da dikkate alacağı şeyler muhakkak olacaktır fakat birkaç gereksiz söylem yüzünden bizim yapıcılığımızdan eser bırakır mı ortada?

Lütfen önce saygıyı öğrenin, burası chat odası değil, bir gün burda olup yarın burdan yok olma durumuda ortada olmadığına göre?
                          Düşüncelerinizin nereye vardığını, konu başlığına uyarak yorumlamanızı ve eleştri yapmanızı, eğer ispat peşindeyseniz özel mesajtan halletmeniz gerektiğini bir an önce öğrenin.
                          Saygılarımla,
                          Girls from your city

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hepsinden daha fazla ve daha iyi taraftarimiz var bu yeter
                            adas bu yetermi??

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bugün ts bu takımlardan biriyle (hazırlık maçları demiyorum) bi uefada bi şampiyonlar liginde eşleştiğinde hangisini rahatça eler diyebiliriz. yada dünya iki takımın ismini yanyana görünce kimi tanır. tarafsız seyirciler kimi destekler?
                              Hallo Nike bize sponsor oldu dimi biz onlara degil heralde, Nike nasil Bremene Parise Zenite Portoya özel forma üretiyorsa bizede yapmasi lazim dimi ozaman, biz onlari secmedik onlar bizi secti beyendi yani, Simdi bana demeyin onlar avrupada neler neler kazandilar biz ne kazandik diye, bizde Türkiyede 4 Büyük Takimdan biriyiz, hatda bize göre en büyügü biziz dimi, size hangi takimin taraftari oldunuzu unutmayin

(ama dedim gibi ben burda suclu Nike görmüyorum, burda tek suclu bu formda oldu gibi bazi arkadaslar kücük düsünüyor, bizim yönetimde baski yapmiyor Nike, keske AFS abi gibi olsalar onun gibi caba gayret sarf etseler)
                              En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 10.04.2010, 01:43.

Yorum

• İlk olarak Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yalnız anlamadığım konu başlığından tamamen alakasız yorumlar eleştriler olmakta. Biz birlik ve ortak payda için burada olma gayretimiz, Trabzonspor sevgisi için bir arada değilmiyiz? birbirimize ve kendimize olan saygıdan bi haber olarak laf dalaşı, ispat peşine düşmeler konu başlığı altında tamamen alakasız tarih/başarı tartışmaları ne kadar yersiz farkındamısınız arkadaşlar?

eleştricez elbette, fikrimiz olacak ve karşı fikirlere saygı çerçevesinde yaklaşmalıyız.. Zamanla yapıcı eleştrilerle kulubümüz tamamiyle fikirlerimize uymasa da dikkate alacağı şeyler muhakkak olacaktır fakat birkaç gereksiz söylem yüzünden bizim yapıcılığımızdan eser bırakır mı ortada?

Lütfen önce saygıyı öğrenin, burası chat odası değil, bir gün burda olup yarın burdan yok olma durumuda ortada olmadığına göre?
                                Düşüncelerinizin nereye vardığını, konu başlığına uyarak yorumlamanızı ve eleştri yapmanızı, eğer ispat peşindeyseniz özel mesajtan halletmeniz gerektiğini bir an önce öğrenin.
                                Saygılarımla,
                                haklisin kusura bakma....
                                suclu benim.....

ama yinede adas ben hakliyim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X