Yorumlariniz icin tesekkürler. Kulübe bu önerilerimi mail olarak gönderdim. Umarim dikkate alirlar...
valla çok güzel çalışmalar gördük forumda
kemalaz arkadaşın yaptığı bu çalışmada tıpkı diğerleri gibi harikulade
ama gel gör ki ne bizim dilimizden anlayan ne derdimizi anlayan bir doktor var
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Kemal formalar harika lütfen yönetime iletin bunları harika formalar vallahi satış rekorları kırar bunlar insan baktıkça hepsinden birer olmadı 5'er tane alası geliyor
Güzel olmuş ama Türk Telekom logosu ile neden oynadığını anlamadım. Şunu iyi bilmek gerekir ki her şirketin kurumsal değerleri vardır. Hiçbir firma bu değerleri farklı farklı kullanmak istemez. Kurumsal kimlik adına bize verilecek olan Türk Telekom yazısının böyle olmasını bekliyorsan milyonlarca Türk Telekom logosunun yeniden yapılmasını da hesaba katman gerek. Bunun da ne kadar büyük bir maliyet olduğunu söylememize gerek yok sanırım.
Bence bu tasarımları değerlendirmek için bu tür sponsor logolarını, firmaların kullandığı ile birebir ölçü ve skalada yapman gerekir.
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU. ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
Yorum