İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHallo Nike bize sponsor oldu dimi biz onlara degil, Nike nasil Bremene Parise Zenite Portoya özel forma üretiyorsa bizede yapmasi lazim dimi, biz onlari secmedik onlar bizi secti beyendi yani
evet bunu ben de istiyorum ama onlar bizim forma sponsorumuz olmadı ki onlar bize sadece reklam panolarında adları geçmesi için para ödüyor ve bir miktar para yerine de sportif ürün temini ediyordur muhtemelen. nike ürünlerini biz katalogdan kendimiz sipariş ediyoruz.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman ben derim ki dereyi görmeden pacalari sivamayalim bekliyelim görelim ondan sonra elestiri yapilcaksa yapalim
Vuralim adamim nasilsin ne yapiyorsun bir görüselim olmuyor böyle
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVuralim adamim nasilsin ne yapiyorsun bir görüselim olmuyor böyle25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehallo ? what do you mean(killer ufuk
)
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet bunu ben de istiyorum ama onlar bizim forma sponsorumuz olmadı ki onlar bize sadece reklam panolarında adları geçmesi için para ödüyor ve bir miktar para yerine de sportif ürün temini ediyordur muhtemelen. nike ürünlerini biz katalogdan kendimiz sipariş ediyoruz.
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGut gut alder bei dir(killer ufuk
)
alder die blicken des uf keinen auge...
könnte ich nue gescheit törkish
Yorum
-
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet bunu ben de istiyorum ama onlar bizim forma sponsorumuz olmadı ki onlar bize sadece reklam panolarında adları geçmesi için para ödüyor ve bir miktar para yerine de sportif ürün temini ediyordur muhtemelen. nike ürünlerini biz katalogdan kendimiz sipariş ediyoruz.
Burda yanlisin var AFS abi baslarda aciklamisti bu konuyu
ama dedim gibi ben burda suclu Nike görmüyorum, burda tek suclu bu formda oldu gibi bazi arkadaslar kücük düsünüyor, bizim yönetimde baski yapmiyor Nike,trafatar enayi ne satarsam aliyorlar mentalitesi, keske AFS abi gibi olsalar onun gibi caba gayret sarf etseler bu konuda
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewas hab ich gehört...du warsch mal voll der boxer
alder die blicken des uf keinen auge...
könnte ich nue gescheit törkish
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman ben derim ki dereyi görmeden pacalari sivamayalim bekliyelim görelim ondan sonra elestiri yapilcaksa yapalim
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepsinden daha fazla ve daha iyi taraftarimiz var bu yeter
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadas bu yetermi??
İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün ts bu takımlardan biriyle (hazırlık maçları demiyorum) bi uefada bi şampiyonlar liginde eşleştiğinde hangisini rahatça eler diyebiliriz. yada dünya iki takımın ismini yanyana görünce kimi tanır. tarafsız seyirciler kimi destekler?
Bu kadar basit. Almancam yok yazamıyorum kusuruma bakmayın.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda yanlisin var AFS abi baslarda aciklamisti bu konuyu
ama dedim gibi ben burda suclu Nike görmüyorum, burda tek suclu bu formda oldu gibi bazi arkadaslar kücük düsünüyor, bizim yönetimde baski yapmiyor Nike,trafatar enayi ne satarsam aliyorlar mentalitesi, keske AFS abi gibi olsalar onun gibi caba gayret sarf etseler bu konuda
futbol takımından öte kurumsal yapıya bürünme konusunda o kadar geciktik ki bunca zaman içerisinde , stadyum başlığında yazdığım gibi , taraftarlar , projeler üzerinde tecrübe sahibi oldu ve bu konuda nerdeyse tamamı bilinçlendi. taraftarlarımız kadar düşünemeyen idarecilerimiz ve yönetimde çeşitli görevlerde bulunan kadrolarımız var.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yanlis anlamayinda, bunun neresi güzel. Düz basit ve dezayni olmayan bordo uzun kollu sweat-shirt gibi degilmi? Tek özelligi Reklam Panosuna benzemesi. Tabi bu benim fikrimKumaş kalitesi iyi olsun bence on numara forma.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum