şimdi forma sayfasında bir çok arkadaş soruyor o tşört nerde var bu nerde var diye madem ts club sitesi de yenileniyor söylediğimi dikkate alacak olan varsa ürünlerin yanına nerde bulabilirsiniz cinsinden bir yer koyar herkes hangi ts club ta veya ürünün sadece internette satışa sunulduğunu öğrenir.
insan yanına köşesine bi yazı yazar yeni td die hiç bişey bilmisyosan gs fb gibi klüplerin sayfalarına bak adamlar ne yapıyorlar die nasıl tanıtı yapıyorlar
En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 28.09.2014, 19:05.
Allah aşkına resmi site 1 tsclub 2 tsmobile 3 taraftarkart 4 en az 4 site olacak klübümüzün b siteleri işin ehli olan insanlara verinde bizde rahat edelim interdizaynın işi değil bu ya bu kadar amatörlük olmaz say say bitmez eksiklikler güya herşey çok güzel olacak taraftarın beklentisi yerine gelecek die acıklamalar yapıyorlardı ama boş hepsi bu amatörlükle hiç bişey yapamazsınız.
ben hayatımda ts club sitesi kadar pasif antika bir site görmedim.halaa kışlık ürünler var sitede.ne zaman tişörtleri koyacaklar ben bilmem.onuda kışın koyarlar heralde.çok amatörüz bu işlerde
Haftaya güzel bir şekilde hazır olacakmış resmi site.
buna bile inanmiyorum artik... interdizayn resmi aciklama yapmisti 2 ay önce bir hafta icinde yayinda olacak.. simdi de söyliyorlar bakalim... insallah...
Yorum