- tsclub sayfasında fular ürününe başkanın resmi konmuş??manken başkan pes diyorum başkada bişi demiyorum!!
- gene tsclub sayfasında banka bilgilerinin olduğu yere worldcard ın tanıtımı koyulmamış. bu resme vadaaaa 3 taksit yaz aynısını koyun bomba gibi olur

- vakıfbank ın a koyulmamış.özellikle bunun koyulması lazım çok güzel bir temaya sahip kartımız

- taraftar kartımızın resmi ile birlikte ürünlerde indirim yapıldığının banner ı da kesinlikle olması gerekiyor

- tff nin 09/10 sezonunda tüm takımların giyeceği formalardan oluşan katoloğuna iyi baksınlar da siyah adamları orda görsünler formalar nasıl tanıtılmış
- taksit seçenekleri altında farklı --bankaların ortak markası var +bonus,world gibi-- bunların belirtilmesi lazım yani denizbank bonus yada teb bonus kartına da taksit yapıldığının bunlarla alışveriş yapılabildiğinin
- WORLD UYUMLU KREDİ KARTLARI(anadolubank-yapıkredi-fortis-vakıfbank)
AXESS UYUMLU KREDİ KARTLARI(akbank-citibank
BONUS UYUMLU KREDİ KARTLARI(garanti-teb-denizbank-şekerbank-ingbank - resmi sayfamızın giriş sayfası avrupa ligindeki rakibimiz ismi var daha erken önümüzde sivas maçı bunun yada yeni transferimiz gavriç in formalı resmi konulması lazım.sivas ın önceki resmi çok kötüydü değişip koyulsun yani
- ...
- tsclub sayfasında formaların olduğu yer düzenlenmeli şimdi max 8 karaktere imkan var sitede ama 25 numaralı oyuncumuz alanzinho ismi 9 karakter ee nolcak şimdi??basit ingiltere yada ispanya ligleri takımlarının online satış sitelerindeki gibi futbulcuların isimlerinin ve numaralarının (örnek 25 ALANZİNHO) olduğu yer olacak.ona tıkladığımıza hemen altında önizlemesi çıkacak sonra bizim numara ve isim yazdığımız zaman da önizlemesi çıkacak.gerçekten süper..(ha derseniz daha siyah adamlarla uğraşıyoruz bunu sizden beklemek ütopya olur.pes diyorum)
- tsclub sitesinde bulunan ürünlere tsclub logosu site adresinin koyulması lazım gölge şeklinde olursa daha güzel olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 07.08.2009, 18:24.Saygılarımla,Adem Hotaman.
-
koyduğum bu resmi kaldırmışlarİlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
böyle kötü tanıtım görmedim. ürün hiç belli değil koskoca ts başkanını böyle bir tanıtımda kullanamazsınız.ürün güzel ama tanıtım
çok kötü.
anladılar yanlış yaptıklarını
Yorum
-
Yahu arkadaş ben bizim resmi siteyi anlamıyorum. Haberin içeriğinde Song, Gökhan Ünal antrenmana katılmadı yazıyor. Ama haberin fotoğrafında Gökhan ve Song'un olduğu fotoğrafı koyuyorlar. Yahu yok mu başka fotoğraf?
----------------
Bu habere 93 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
Takımımız Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına bu sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik Direktörümüz Hugo Broos yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Yattara ve Gökhan'la birlikte milli takım kamplarında yer alan Song ve Ceyhun katılmadı.
Antrenmanda Sivasspor maçında oynayan futbolcular yaklaşık 20 dakika süren koşu sonrası soyunma odasına giderken diğer futbolcularımız önce toplu daha sonra gruplar halinde koşu yaptılar.
Ayrıca yeni transferimiz Drago Gabriç'de antrenmana katılarak düz koşu yaptı.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
+ tesislerimizinde resimleri yok.İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcularımızın resimleri ve bilgileride güncellenmemiş.
eski sitede ne güzel havadan cekilmis resimler vardi
Yorum
-
Bunları kulube mail atmaktan yoruldum vallahi. Bu akşam eve gidince güzel bir mail yazıcam sitenin mail adresine. ayıp ayıp."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Aynen katılıyorum. Ayrıca hangi kulüpte olursa olsun bir futbolcu transfer edildiğinde bunu paraya dönüştürebilmek için pazarlama faaliyetleri yapılır. Kombineler neden satılmıyor diye isyan etmek kolay. Kendi sitemizde dahi bir idmana çıkmış fotoğrafı yok adamın. Reklamını güzel yapmazsan ürününü nasıl satacaksın? En flaş transfer yapılırken fotoğrafçı tatilde mi? Böyle olmazİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu arkadaş ben bizim resmi siteyi anlamıyorum. Haberin içeriğinde Song, Gökhan Ünal antrenmana katılmadı yazıyor. Ama haberin fotoğrafında Gökhan ve Song'un olduğu fotoğrafı koyuyorlar. Yahu yok mu başka fotoğraf?
----------------
Bu habere 93 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 5 !
Takımımız Diyarbakırspor maçı hazırlıklarına bu sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik Direktörümüz Hugo Broos yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Yattara ve Gökhan'la birlikte milli takım kamplarında yer alan Song ve Ceyhun katılmadı.
Antrenmanda Sivasspor maçında oynayan futbolcular yaklaşık 20 dakika süren koşu sonrası soyunma odasına giderken diğer futbolcularımız önce toplu daha sonra gruplar halinde koşu yaptılar.
Ayrıca yeni transferimiz Drago Gabriç'de antrenmana katılarak düz koşu yaptı.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-

Teşekkürler
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-

resmi sitemizden en büyük ricam;tüm çalışmalara logomuzu en doğru şekilde ve logomuza tarihimizi (1967) koyarak yayınlamasıdır. Kuşkusuz medyada yer alan haberlerde veya duyurularda reklamlarda vs. logomuz kullanılacağı zaman logo alımı 1. dereceden resmi sitemizden oluyor. ben bu konuya çok dikkat ediyorum. internette bir çok TS logosu var ama hiçbiri bu resimdeki değil. her çalışmamda doğru logomuzu kulanmaya özen gösterelim. her çalışmamda buna dikkat ediyorum.

Logomuz enine göre boyca biraz uzun olmalı. Logu kareleştirme çabalarını hiç anlayamıyorum. Bu avrupa ligi resmindeki logomuz asıl logodur. bundan sonra tüm çalışmalarda bu logonun kullanılmasını rica ediyorum.En son Muhammed KOÇ tarafından düzenlendi; 12.08.2009, 13:00.devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum