Trabzonspor'un resmi internet sitesinin İngilizce bölümü sezonu oldukça geriden takip ediyor. Sitede en son güncellenen haber Trabzonspor'un ligde Sivasspor'u 3 - 1 mağlup ettiği maç olurken, sitedeki fotoğrafların da, İngilizce olarak değil de, Türkçe, "Diğer fotoğraflar" diye servis edilmesi dikkat çekiyor. Ayrıca teknik heyet bölümümün de Teknik Direktör, İdari Menajer gibi hep Türkçe kelimeler kullanılması tepki çekti.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor beraberliği sonrası futbolcuları uyardı ve Oynanan futboldan hiç memnun kalmadım....
bu anlattıkların kulüp yönetiminin vereceği bir karar, muhabir maça gitmeden nasıl fotoğraf çekebilir...
benim yazdığım bahane değil, eleştirilerinizin doğru hedefe yapılabilmesi için bir bilgiydi...
ayrıca yazdıklarına ben de katılıyorum, takım muhabirinin sürekli takımla gezmesi gerekir...
Hocam sizin yazdıklarınıza bakınca bize hak verdiğiniz ve nerelerde eksikler olduğunu gösterdiğinizi görebiliyoruz.
Sanki sizde bu durumlardan özellikle birilerinden rahatsız gibisiniz.?
yazdıklarınızdan bunu hissediyorum.
Şuan halen görevdemisiniz ?
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Hocam sizin yazdıklarınıza bakınca bize hak verdiğiniz ve nerelerde eksikler olduğunu gösterdiğinizi görebiliyoruz.
Hayır Trabzonspordaki görevimden yaklaşık 6 ay önce ayrıldım.
Trabzonspordaki görevimden yaklaşık 6 ay önce ayrıldım.
En son tswebmaster tarafından düzenlendi; 04.02.2010, 15:39.
Trabzonspor'un resmi internet sitesinin İngilizce bölümü sezonu oldukça geriden takip ediyor. Sitede en son güncellenen haber Trabzonspor'un ligde Sivasspor'u 3 - 1 mağlup ettiği maç olurken, sitedeki fotoğrafların da, İngilizce olarak değil de, Türkçe, "Diğer fotoğraflar" diye servis edilmesi dikkat çekiyor. Ayrıca teknik heyet bölümümün de Teknik Direktör, İdari Menajer gibi hep Türkçe kelimeler kullanılması tepki çekti.
Ulan bu resmi sitenin hatalarını saymaktan bıktık onlar hata yapmaktan bıkmadılar.
resmi siteyle alakalı başlıkta bu eleştirilerimizi yapıyoruz belki düzelir diye umut ederken yine okumadan ciddiyetsiz bir şekilde siteye eklenen bilgilerin yanlış olduğunu görüyoruz.
birdefa işinizi doğru düzgün yapın bee.
Saatlere dikkat edin doğrusu bu TFF den ..
buda resmi site..
sakın kimse burda çıkıpta insanlık hali yarım saat farklı yazmış demesin.
resmi sitenin bu yanlışlıklarını artık özellikle takip etmeye başladım.
yani söylenmeyecek şekilde olanları paylaşmadım başlıkta.
azıcık işinize önem verin dikkatli davranın.
bu basit bi hata gibi görünebilir.
ama sıksık olunca özen göstermedikleri anlaşılıyor. kzıdığım nokta bu. ayrıca daha önceden olduğu gibi yine beni rezil etti.
ben gidip farklı forumlarda bu tür bilgileri paylaşıyorum mesela.
bi bakıyorsunuz yanlış bilgiler. orda millete karşıda mahcup durumlara düşüyoruz sayelerinde....
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum