Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonsporweb vardı ondan bi açıklama bekliyoruz kimin yaptıgını bulmuşlar mı fenerbahce gibi site 24 saat izleniyor mu
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• hala açılmıyor tsclub sitemiz ts.com.tr yani

Yorum

• resmi sitede site içi arama diye bişe yok galiba yoksa ben mi göremedim ??

Yorum

• İlahi Barış, sitenin içinde aranacak ne var ki?

Yukarıdaki linklerde herşey var zaten

Yorum

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
            » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
            » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
            » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
            » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
            En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 14.08.2007, 00:00.

Yorum

• Resmi sitemizdeki Tribün fotograflarina kac kisi göz atti? Cogumuzun belki de hatirlamadigi Skonto Riga macindan sonra yeni resim eklenmemis.
              "Taraftarin kösesi" Bölümüne girin sonra "Sizlerden" yazisina tiklayin, tam bir komedi. Hadi bunu da gectim "Taraftar" yazan yaziya tiklayin bir bakin. 17 yaslarindaki üyelerin bir cogunun hatirlamayacagi mactan kalma tribün resimleri var. Ona da tribün resimleri denirse.
              Lütfen birisi bna bu resimin tribün resimiyle olan akrabaligini anlatsin lütfen.

Bunu da geciyorum. Takim yazisina tiklayin. Karsiniza cikacak olan en yeni kadro 2 sezon önceki kadro. Asagidaki resim cekildikten sonra ne oyuncular geldi gecti bu takimdan. Bu kadar mi olur sevgili resmi site görevlisi arkadaslar?

En son POYRAZ tarafından düzenlendi; 15.08.2007, 19:08.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• atay aktuğdan sonra hiçbi değişiklik yapılmadı herşey aynı malesef
                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• hakikatten fotolar nostalji olmuş...
                  Başka TRABZONSPOR yok !!!

Yorum

• Zahmet edipte online siteye daha çubuklu formaları koyamıyorlar. Sorduğunda da çok yoğunmuş beyfendiler de zaman bulamıyorlarmış Şu işleri gönüllü taraftarlar yapsa yeminlen bunlardan kat kat güzel olur.
                    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zahmet edipte online siteye daha çubuklu formaları koyamıyorlar. Sorduğunda da çok yoğunmuş beyfendiler de zaman bulamıyorlarmış Şu işleri gönüllü taraftarlar yapsa yeminlen bunlardan kat kat güzel olur.
                      nasıl zaman bulamıyorlar işleri o değilmi
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ben mail attım defalarca cevap bile gelmedi ayıp ya zaman bulamıyorlarmış teknik direktör ziya mı bakıyor siteye sanki adamların işleri forma alıcam alamıyorum rezalet..

Yorum

• resmi sitede takımın ankara seyahat programında maçın 19 mayısta oynanacağı yazıyor gelecek hafta maç bölümünde cebeci inönü yazıyor böyle iş mi olur

Yorum

• valla arkadaslar bu yonetim TRABZONSPORUMUZUN gelmis gecmis EN REZIL, EN BASIRETSIZ VE EN ZAVALLI YONETIMIDIR!!!!! ya arkadaslar ts clup sitesi neden hala 40.yil nostalji formalari gostermiyor, cikti diyorlar hala orta da birsey yok!!!!!!
                            ZAFER TARHAN (her sey TRABZONSPOR'um icin!!!!!!)

Yorum

• Resmi site kulübün diğer bölümleri gibi her yönüyle tel tel dökülüyor.Ama şu bir gerçekki kulüpte bir temizliğie gidiliecekse Ziya,Yönetim ve Resmi site sorumlusu diyerek devam edilmesi gerekir.

Yorum

• resmi sitemizde son aylarda okuduğum haber "Barış Memiş'e milli davet". Başka haber okuyamıyoruz. Günde iki haber yayınlıyorlar. 1.si takımımız sabah antremanını yaptı Musa, Risp Katılmadı. 2.si takımızını bu günkü sabah ve akşamki antremanlarına Musa ve Risp katılmadı oyuncular 5'e 2 çalışma yaptılar. Kim çalıştı, kimin performansı üstr düzeyde, kim döküldü bari bunları yazın. Biz de meraktan günde 10-15 kez tıklıyoruz sayfayı hiç bir gelişme yok. Sabahları bazı gazete başlıklarını tıklıyorum o kadar. Kesinlikle birisini bu site işine el atması lazım.
                                TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                                Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim