Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğraf var.
    inanamıyorum fotoğraf eklemişlermi çok büyük süpriz oldu bu benim için

Yorum

• ne zmn açılacak yeni ts clup sitesi

Yorum

• e-posta adresi verilmesi örnek: adsoyad@trabzonspor.com.tr-org.tr veya @taraftarts.com.tr-org.tr
        trabzonspor kart için yeni bir site(resmi site uzantılı da olabilir)(.com.tr adresi bu iş için uygun)
        yapılacak yeni taraftar kart sitesinde indirim yapılan markaların düzgün bir şekilde tanıtımı vs.
        resmi sitedeki videoları seyretmek için üye girişi
        üye olanlara aylık çekiliş yapmak gibi üye kazandırma işlemleri(forma indirimi- dergi üyeliği veya indirimi- tsclub larda inidrim gibi )
        tüm branşlardaki maç programları
        resmi site anasayfasında "arama" yeri
        yeni tsclub sitesi tasarım ve yeni adres tsclub.com.tr
        resmi siteye makyaj
        yakında kullanıma sunulacağı söylenen TSMobile için resmi site uzantılı yada yeni bir site adresi-site olup logosu belli ise logolu bile yakında denmesi büyük bir olaydır
        hala üzgünüz denen resmi sitedeki yerlerin tamamlanması
        resmi site giriş sayfasında ilk açılduğında bilmem kaç saniye içinde yönlendirileceksiniz tarzı sayfalarda tanıtım yapılması

aklıma geldikçe önerilerimi paylaşacagım sizde katkıda bulunursanız belki taraftarın istediklerini görür ve ona göre yeni düzenlemeler yapabilirler....(diye umut ediyorum-anlayan anladı-)haa birde bunlar tüm spor sitelerinin yaptıgı uygulamalardır.yapılmasında sakınca değil fayda vardır.onlar yaptı biz neden aynısıını yapıyoruz gibi bi düşünce olmaz sanırım.
        En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 09.06.2009, 13:01.
        Saygılarımla,
        Adem Hotaman.

Yorum

• kartal yuvası-gs store-feneriRUM dan haber yapıyorlar bi keresinde denk geldim adamlarda ne kadar çok ürün var..bizim tsclub a gidiyorsun hiç bişe yok..çok az ürün çeşidi var..böle güzel penyeler sweetler şortlar olsa ama yok..ts nin bu kadar ürün fakiri olması hiç hoş deil..derhal düzeltilmeli..bu ürün olayında barça mükemmel adamlar buzdolabı bile yapmışlar bi araba yapmadılar onuda yaparlar yakında biz ise daha t-shirt bile yapamıyoz doğru dürüst..
          HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• Site işi de yalan oldu sanırım 1 hafta var derken neyi kastedmişti arkadaş 1 hafta dersin 2-3 uzar ama 1 ayı geçti ayıp valla..

Yorum

• resmi sitede forum kuruyor sanırım forum linki var sayfada...yapım aşamasında yazıyor gerçi
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                resmi sitede forum kuruyor sanırım forum linki var sayfada...yapım aşamasında yazıyor gerçi
                Benim gözlemlediğim en başından beri o yazı orda. Sanmıyorum böyle birşeye girişileceğini.

Yorum

• İlk olarak interdizayn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  selam arkadaşlar...

Bir diğer konu ise TsClub sitemiz. Sitemizin yapımı bitmek üzere. banka anlaşmaları, son güvenlik taramaları ve ürün güncellemeleri ile uğraşılıyor. tahminimce 1 hafta içerisinde ( bir aksilik çıkmazsa ) yayına girecektir. ürün tanıtımları için futbolcularımızla özel foto çekimleri de yapıldı. eminim site açılınca yeterince tatmin olacaksınız. Ayrıca yeni bir sürprizimiz daha olacak... tüm futbolcularımıza özel site oluşturuyoruz. her futbolcumuza özel mesaj atabilecek, görüşlerinizi bildirebileceksiniz. ayrıca resmi sitemize online fotoğraflarınızı göndererek sitede yayınlanmasını sağlayabileceksiniz. stadımız gibi, müzemizi ve tesislerimizi sanal bir turla detaylı bir şekilde gezebileceksiniz. belirli dönemlerde futbolcularımızla online görüşüp yazışabileceksiniz.

tüm bunlar ne zaman tamamlanır tam bilmiyorum ama elimizden geldiğince hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.

birazdaha sabırlı olmanızı rica ediyoruz. bu zamanda da aklınıza gelebilecek farklı görüşleri yazmanızı diliyorum. biz aklımıza gelen herşeyi siteye uygulamaya çalışıyoruz.

Oğuzhan MUMCU
                  İnterdizayn
                  Bu mesaj 24 Nisan tarihinde yazılmış.1 Hafta içerisinde yayına gireceği söylenmiş.2 ay olacak nerdeyse ama halen ses seda yok.Bu işi bu kadar geciktirecek nasıl bir aksilik oldu gerçekten de çok merak ediyorum.

Yorum

• Uzun bir zamandır Online alışveriş linkine giremiyorum.Bende bie problem var anlamadım.

Yorum

• resmi site de türk telekom yer almaya başladı haydi hayırlısı...
                      Saygılarımla,
                      Adem Hotaman.

Yorum

• Ts Club sitesine giremiyorum bir saatir. sizde bi denyin. böyle bir linkin olmadigini söyliyor firefox. Belki suan yeni siteyi yayina hazirliyorlardir. Resmi sitede aynisi olmusdu... insallah yanilmiyorumdur ve sadece benim internetimde kaynaklanan bir problem degildir.

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ts Club sitesine giremiyorum bir saatir. sizde bi denyin. böyle bir linkin olmadigini söyliyor firefox. Belki suan yeni siteyi yayina hazirliyorlardir. Resmi sitede aynisi olmusdu... insallah yanilmiyorumdur ve sadece benim internetimde kaynaklanan bir problem degildir.
                          Hayır site aynı site, aynen açılıyor..
                          Eğer youtube e girmek için dns değiştirdiysen ondan olabiliyor bazen
                          Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• TSCLubda bir tane düzgün ürün yokki valla kıskanıoorum bjknin ürünlerini trabzonspor bir tane düzgün birşeyler üretmioor her sene aynı yahu TSCLUB trabzonsporun önemli gelir kaynağı deilmi ndn önem vermioolar neyi beklioolar ?

Yorum

• bendede org.tr ye girmedi dnsyi aç diyor com.uzantısıyla girebildim anlamadım dns ayarıyla oynamadım youtube jacker var o mu yaptı acaba

Yorum

• Site yine eski site, olduğu gibi yerinde duruyor merak etmeyin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim