Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• resmi siteyi yapanlar özveri ve istek ile calismiyorlar galiba. mesela yeni sitenin hayata gectiginden beri olan yerler yine oluyor olmiyanlar hala olmuyor. mesela "patent", "bordo mavi elektrik", "Tesisler", "Müze", "Forum", ... ve kadroda futbolcularda diger fotograflara hic yeni fotolar eklenmiyor, ana sayfanin asasi düz olmasi gerekiyor yane bütün site ayni hizada bitmesi gerekiyor görüntünün düzelmesi adina. bende web tasarim yapiyorum ve böyle detailarin ne kadar önemli oldugunu biliorum fakat özen verilimiyor gibi geldi bana.. sitenin kendisi cok güzel fakat o güzeli cok güzel yapmak adina calismalar hizla devam etmesi gerekiyor.. dedigim gibi tesis gibi bölümler bir kere yapilacak eklenecek bitti... insallah bunu web tasarmcilar okur ve dikkate alir.

Yorum

• ts clup stesinin daha profesonelce yapilmasi ve isletilmesi gerekiyor

Yorum

• resmi sitenin girişi ama ben yaptım arkdaslar bunu yani gerçekden yok şuan ama daha önceden de dediğim gibi gerekli önem verilmiyo simdi sitenini grişinde bu olsa fena olmazmıydı ?

-beck is back-
        32

Yorum

• İlk olarak David Beckham tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          resmi sitenin girişi ama ben yaptım arkdaslar bunu yani gerçekden yok şuan ama daha önceden de dediğim gibi gerekli önem verilmiyo simdi sitenini grişinde bu olsa fena olmazmıydı ?

süper olurdu
          Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• Hala sitenin girişi düzenlenmemiş , maç biteli kaç saat oldu

Yorum

• valla beni alsınlar sitedeki resimlerden sorumlu görevli olarak günde yarım saatimi ayırırım herşeyi detaylı detaylı 10 numara yaparım...görevlilere duyurulur!
              -beck is back-
              32

Yorum

• Şu resmi bizden biri gönderirse muhteşem olur!
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bu resmi siteye ulaştrmanın yolu yokmu acaba hem göndersek bile kabul etmezler belki ama ben bir denym istersenz
                  -beck is back-
                  32

Yorum

• siteye mail attım bakalm
                    -beck is back-
                    32

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Resmi sitemiz bugünlerde iyi çalışıyor bilhassa bugün..
                      şuanda girilmiyor resmi siteye

Yorum

• Resmi siteye trabzonspor.org.tr ilk giriş yapıldığında 2-3sn donma oluyor. Bunun nedeni sanırım kullanılan kod yapısndan kaynaklanmakta.

Javascript kodlarından hata, düzeltirler umarım.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Sadri amcanın farkı ya adam bi geldi herşey değişti

bide com.tr nin değişmesi lazım Sadri amca onada bi el at da
                          HAMSİ
                          Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Bu resmi site neden açılmıyor?
                            Kahrolsun endüstiryel futbol.
                            YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• Gerek ts clup gerek resmi sitedeki mail adreslerine attığım her mesaja yanıt geldi...gerçekten çok duyarlılar...
                              Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                              Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• www.trabzonspor.org.tr sitemize giremiyorum, acaba sitede bozukluk mu var?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim