resmi siteyi yapanlar özveri ve istek ile calismiyorlar galiba. mesela yeni sitenin hayata gectiginden beri olan yerler yine oluyor olmiyanlar hala olmuyor. mesela "patent", "bordo mavi elektrik", "Tesisler", "Müze", "Forum", ... ve kadroda futbolcularda diger fotograflara hic yeni fotolar eklenmiyor, ana sayfanin asasi düz olmasi gerekiyor yane bütün site ayni hizada bitmesi gerekiyor görüntünün düzelmesi adina. bende web tasarim yapiyorum ve böyle detailarin ne kadar önemli oldugunu biliorum fakat özen verilimiyor gibi geldi bana.. sitenin kendisi cok güzel fakat o güzeli cok güzel yapmak adina calismalar hizla devam etmesi gerekiyor.. dedigim gibi tesis gibi bölümler bir kere yapilacak eklenecek bitti... insallah bunu web tasarmcilar okur ve dikkate alir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
İlk olarak David Beckham tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi sitenin girişi
ama ben yaptım arkdaslar bunu yani gerçekden yok şuan ama daha önceden de dediğim gibi gerekli önem verilmiyo simdi sitenini grişinde bu olsa fena olmazmıydı ?

süper olurduBugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
şuanda girilmiyor resmi siteyeİlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi sitemiz bugünlerde iyi çalışıyor bilhassa bugün..
Yorum
-
Resmi siteye trabzonspor.org.tr ilk giriş yapıldığında 2-3sn donma oluyor. Bunun nedeni sanırım kullanılan kod yapısndan kaynaklanmakta.
Javascript kodlarından hata, düzeltirler umarım.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Gerek ts clup gerek resmi sitedeki mail adreslerine attığım her mesaja yanıt geldi...gerçekten çok duyarlılar...
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum