Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
@Ayazoğlu, birden fazla bilgisayarda denememe rağmen bahsettiğiniz donmaya rastlamadım, acaba sizin bilgisayarınızdan kaynaklı bir donma olabilirmi ? Birde kullandığınız web tarayıcı nedir ?
Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu ve Bordo-Mavi Enerji Şirketi Yetkilisi Tufan Aydoğan bugün (Çarşamba) DSİ 22. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.
Hacısalihoğlu ve Aydoğan ziyarette, Bölge Müdürü Mehmet Recep Çıtır, Müdür Yardımcıları Mahmut Özlü, Ali Işıl, Mustafa Uzun, Mevlüt Pehlivan, Jeolojik Hizmetler ve YAS Şube Müdürü Necip İba, Etüd ve Plan Şube Müdürü Coşkun Sağır, İnşaat Yüksek Mühendisi Celaleddin Şengül, İnşaat Mühendisleri Özden Alemdağ, Sabit Aydın, Meteoroloji Mühendisi Hasan Çınar ve Jeoloji Mühendisi Murat Sağsöz’le görüştüler.
Uzungöl1 HES Projesi’nin geliştirilmesi ve ihale aşamasına gelenciye kadar verdikleri özveriye teşekkür amaçlı bölge müdürlüğünü ziyaret eden Hacısalihoğlu ve Aydoğan, burada yaptıkları görüşme sonunda projeye katkısı bulunanlara üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması hediye ettiler.
Hane 61
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
İdman haberlerini tek fotoğraf ile yayınlamalarına kıl oluyorum.
aynen
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
arkadaslar resmi sitemizdeki saatlerden alan var mı acaba zaten orda ıkıncı saat ılgımı cektı epey bır zamandır yenılemedıler zaten bu kısmı fıyatı 175 tl ama eger bılgısı olan varsa saat hakkında benı bılıgılendırmesını rıca ederım
Resmi sitede antrenman görüntülerini izlerken arka planda duyulan seslere sinir oluyorum. Mesela 16.02.09 tarihli videoda birisi önümüzdeki haftanın maçlarından, Eskişehirspor'dan falan bahsediyor.
En son antagonist tarafından düzenlendi; 19.02.2009, 22:54.
Yorum