Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cola Turka Ayın Golü, Soru-Cevap ve Günlük kısımlarına ne oldu?
    Bilgisi olan var mı?
    o kısımlar web sitemizdeki puan tablosunun hemen altında duruyorlar ama aktif değiller.mail atıp neden aktif olmadığınıda sordum ama yanıt alamadım
    Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
    Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Resmi sitede antrenman görüntülerini izlerken arka planda duyulan seslere sinir oluyorum. Mesela 16.02.09 tarihli videoda birisi önümüzdeki haftanın maçlarından, Eskişehirspor'dan falan bahsediyor.
      genellikle cevat kol oluyo
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• favicon logosu da yok sitede -adres çubuğunun sol tarafındaki logo- koyulursa güzel olur.

Yorum

• Kulübümüzün resmi internet sitesinin şubat ayı istatistikleri belli oldu. Bilgi İşlem Departmanımızın verdiği bilgiye göre şubat ayında resmi internet sitemiz 977 bin 874 kez ziyaret edildi.

Ziyaretler sonucu 3 milyon 494 bin 763 sayfa görüntülenme sayısına ulaşıldı. Şubat ayı içerisinde sitemiz en çok 6 Şubat Cuma günü ziyaret edildi. Bu tarihte sitemiz 50 bin 329 kez ziyaret edildi. En fazla sayfa gösterim rakamına ise 190 bin 859 ile 1 Şubat Pazar günü ulaşıldı.

Şubat Ayı istatistikleri şu şekilde oluştu;

Toplam ziyaret sayısı: 977 bin 874

Benzersiz Ziyaretçi sayısı: 312 bin 154

Sayfa Görüntüleme Sayısı: 3 milyon 494 bin 763

Ortalama Sayfa Görüntüleme Sayısı: 3,57

Sizlerin desteğiyle her gün daha çok kullanıcıya ulaşan sitemize verdiğiniz destekten dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz.

@tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yönetim Kurulumuz ilimizde Trabzonspor kütüphanesi kurulması için çalışmalarına hız verdi. Bu doğrultuda Trabzon Valiliği’ne resmi başvuru yapılarak yer tahsisi konusunda talepte bulunuldu.

Kulübümüzden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Kuşkusuz bir çok konuda olduğu gibi sporda da başarının en önemli gereklerinden biri eğitimdir. Özellikle eğitimi, genel kültürü ve sosyal yapısı üst düzey sporcuların başarıları daha da üst düzeyde olmaktadır. Bunun için gereken şartlar arasında kitap okumanın önemi de göz ardı edilemez. Bu konunun gerekliliğine inanan Yönetim Kurulumuz Trabzonspor Kütüphanesi’nin açılması yönünde kararı almıştır. Trabzon Valisi Sayın Nuri OKUTAN’ ın okuma alışkanlığının arttırılması yönündeki daha önceki çalışmaları kamuoyunda olduğu gibi, Yönetim Kurulumuzca da takdirle karşılanmıştır. Bu çalışmaların devamı niteliği taşıyacak olan Trabzonspor Kütüphanesi için de değerli katkılarını bekliyor, konuyu kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunuyoruz.
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Trabzonspor Kütüphanesi projesi çok iyi düşünülmüş.

Yorum

• ' Trabzonspor Kütüphanesi ' kulağa çok hoş geliyor.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• resmi site ne zaman test yayınından çıkıp tam kapasite hizmete girecek
                  devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    resmi site ne zaman test yayınından çıkıp tam kapasite hizmete girecek
                    Beta şeklinde devam etmesi sürekli yenilemelerle karşımızda olacak demektir.. Öyle de olmalı.. Yabancı dil konusunda 3-4 dilde olması gerek.. Fransızca, İngilizce, Almanca, İtalyanca vs..
                    @tsmustafakemal

Yorum

• Resmi siteden cok memnunum. Albayrak dönemindeki basarisizlik, resmi siteye de yansimisti ama simdi memnunum.

Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Resmi sitedeki Videolar neden bu kadar kötü?? Koskocca Klüp gidip adam gibi bir kamera alamiyormu??? Güzel bir kamera ile cekilse o videolar ne güzel olurdu.
                        onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                        NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Resmi sitedeki Videolar neden bu kadar kötü?? Koskocca Klüp gidip adam gibi bir kamera alamiyormu??? Güzel bir kamera ile cekilse o videolar ne güzel olurdu.

eger dikkat etmisen bunlari külüp degil DHA kameralari cekio külüpte dha aldi bandi siteye koyio
                          25# Alan Carlos Gomez da Costa
                          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                          / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eger dikkat etmisen bunlari külüp degil DHA kameralari cekio külüpte dha aldi bandi siteye koyio

Klüp kendi cekip siteye koysa olmuyormu??
                            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• [quote=Ayazoğlu;2020766]Kulübümüzün resmi internet sitesinin şubat ayı istatistikleri belli oldu. Bilgi İşlem Departmanımızın verdiği bilgiye göre şubat ayında resmi internet sitemiz 977 bin 874 kez ziyaret edildi.

BENCE bu sayı az. zannımca bunun nedeni TS taraftarının ciddi bi kısmının net kullanıcısı olmamasından kaynaklanıyor.

Yorum

• demin kulübümüze bir mail gönderdim.

benim calistigim sirkete bir mektup geldi. adam oglunu tanitti. 1997 dogumlu hollandanin 1. lig takimlarindan rodanin alyapisinda oynuyor. almanyada borussia mönchengladbach, 1.Fc Köln ve aachenda denemeler girmis. almanya federasyonunu tarafindan gelecek vaadeden futbolcular arasinda gösterilmis. haber servisimizden yardim istedi.

bende biraz cakallik yaptim ve bu futbolcuyu kulübümze mail olarak ilettim

insallah iyi biri cikarda bir yildiz kazandirmis oluruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim