Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben TS Club hakkında birşey söylemek istiyorum...

Neden çoğu şey satılıyorda ( Bardak , Battaniye , Top vs. ) neden kaleci forması satılmıyor..?

Yönetim bu konuya dikkat etmeli bence...
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• resmi sitemiz biraz garip..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Resmi sitemiz bi aralar bi dergide, TSL´nin en iyi sitesi secilmisti... bunu hatirlayan varmi daha acaba ???
        *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
        ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Resmi sitemiz bi aralar bi dergide, TSL´nin en iyi sitesi secilmisti... bunu hatirlayan varmi daha acaba ???

gece gece güldürdün beni helal olsun

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Resmi sitemiz bi aralar bi dergide, TSL´nin en iyi sitesi secilmisti... bunu hatirlayan varmi daha acaba ???
            Evet bunu biliyorum. Siteyi ziyaret edenler acisindan cok doyurucu bilgiler iceriyor. Bu dogru ama bizim istedigimiz görünümün artik degistirilmesi. Birde Tribün fotolarinin degistirilmesi.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• resmi sitemizde ergun gürsoy denen adamın niye resimi var anlamis degilim :hırr

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
              En son Selman tarafından düzenlendi; 27.07.2008, 18:18.

Yorum

• www.trabzonspor.com.tr ye birşeyler olmuş

Yorum

• OH OH Çöktü sonunda kesin yenisi yapılıyor işte bu be o kadar e-mail göndermeme değdi demek ki tebrikler yönetim
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Resmi sitedeki yeni bannerımızı nasıl buldunuz?
                    Ben daha önce gördüğümü söylemiştim
                    Sırada daha güzelleri var!
                    Nerede mi gördüm her şeyi hemen söyleyemem.
                    Yoksa senmi yapıyorsun üstat
                    t @Selim_Turan

Yorum

• arkadaslar formaları her nike magazasında bulabilirmiyiz , almak için sabırsızlanıyorum site acılmıyor

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        OH OH Çöktü sonunda kesin yenisi yapılıyor işte bu be o kadar e-mail göndermeme değdi demek ki tebrikler yönetim
                        İnşallah yenileniyordur.. Sadece yeni formaları eklemelerini kabul etmem çünkü..
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• bu arada yine çöktü dün normale döndü şuanda yine çökük

Yorum

• Bu siteyle ilgilenen şahısları allaha havale ediyorum....

Yahu 5 senedir aynı içerik aynı tas aynı hamam...

Hele bir haber koymaları yokmu....

Yok başkan biraz degişiklige git şu çalışanlarda...
                            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• ya 5 dakkanızı ayırıp şu org.tr'deki eski resimlere felan bakın ya bildiğin tarihi eser insan oraya yenilerini koyar eskilerden en iyilerini seçer gaste küpürlerini koay ne bileyim arşivi zengib bir takımız resmi sitemize bak yakışmıyor com.tr'den hiç bahsetmiyorum bile

Yorum

• online satış sitesini + resmi siteyi hiç beğenmiyorum..

Resmi site için webmastere mail göndermiştim okuyup okumadığını bilmiyorum.

Oy verdiğiniz bir habere 2. kez oy hakkınız yok ya hani , gidip başka bir haberi oylayıp geri geldiğinizde tekrar oy verebiliyorsunuz mesela.

Sayfa tasarımı 2000 lerde kalmış sitemizin grafiklerin yenilenmesi lazım.Site için Tema yarışması yapsalar müthiş şeyler çıkar.
                                ŞANLI TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim