Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halkla İlişkiler, Dergi-internet ve Organizasyonlar Sorumlusu

Sırrı Furkan EREN

BMN'yi takip ettiğini biliyoruz, biraz hareket bekliyoruz.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ben İdman Görüntülerimizi Holigan.com ve benzeri Sitelerden Değil.. Resmi Sitemizden İzlemek İstiyorum..
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben İdman Görüntülerimizi Holigan.com ve benzeri Sitelerden Değil.. Resmi Sitemizden İzlemek İstiyorum..
        Klübümüz çalışanların da bu amatör ruh olduğu sürece ben bu eleştirilerime devam etmekle birlikte, o tarz videoları da çok bekleyeceğimizi belirtmek isterim Kubilay.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Trabzonspor have beat Kayserispor 2-1 in H.Avni Aker Stadion (Stadium).
          Arkadaşlar şaka bir yana gerçekten rezil oluyoruz. Koskocaman Trabzonspor'da doğru düzgün İngilizce bilen biri yok mu? Bu ne rezalet ya. Yapamıyorsanız yapmayın rezil olmaktan kurtulun.

Yorum

• böyle bisey yapmak cok mu zor acaba? bizim site bunu örnek alsa keske

Beib immer am Ball und erhalte alle Infos rund um die Wölfe und Wölfinnen. Von News über Ticketverkäufen bis hin zu Liveticker und Wölfe TV – #immernurdu

Yorum

• Niye mümkün olmasın, bizim web tasarımcılarımız yok mu? Bence çok yakışır bize diğerlerinden farklı olduğumuzu gösterelim.

Yorum

• Trabzonspor'un kurucusu ve eski başkanlarından Rıfat Dedeoğlu'nun bugün ölüm yıldönümü ve resmi sitemizde bir tık yok......
                bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Acele etme Uğur abi saat 17:00 olsun ağalar paşalar can sıkıntısından sağa sola bakarken belki akıllarına gelir yada gözlerine takılır.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Acele etme Uğur abi saat 17:00 olsun ağalar paşalar can sıkıntısından sağa sola bakarken belki akıllarına gelir yada gözlerine takılır.
                    Doğru söze ne denir ki Metin abi
                    Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Resmi sitemiz açılmıyor.
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Resmi sitemiz açılmıyor.
                        Bende açılıyor..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bende açılıyor..
                          bende OpenDNS hatası veriyor sayfa başka yere yönleniyor ilginç.
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bendende açılmıyor..
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Resmi sitemiz açılmıyor.
                              bende aciliyor
                              25# Alan Carlos Gomez da Costa
                              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• Şimdi girebildim.
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim