Sanki İzdivaç programı bayram kutluyor tövbe yarappi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
hahahaİlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
...
böyle trabzonla alakasız bir şeyi aramak için kesin hayatını vermiştir bunu yapan
pazardaki hamsi kasalarını çekseniz onu koysanız yemin ediyorum daha güzel olurdu
kulübümüz yine farkını ortaya koydu ve maalesef yine reziilikleriyle
offf offffşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Taraftarları dikkate almaları sevindiriciİlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
,

Böyle daha şık ve sade olmuş.
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
ta kendisi ama bjk li değil mi nuri alço ?İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Resmi siteye eklenen haberler hiç gösterişli değil.
Örneğin bayan takımının galibiyetini tek cümle ve tek resimle geçiştirmişler
Aynı şekilde basketbol takımının maçlarıyla alakalı da aydınlatıcı bilgi verilmiyor, alakalı fotoğraf eklenmiyor
Hele hele Trabzonsporumuzun maçlarından bile çok az fotoğraf konuluyor.
İyice görmezden geliyorlar resmi siteyi...
Yorum
-
Kendisi Eskişehir'li ve Eskişehirspor'a destek veriyor...İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületa kendisi ama bjk li değil mi nuri alço ?

..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Bjkli Olmasındaİlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisi Eskişehir'li ve Eskişehirspor'a destek veriyor...
Yorum
-
İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi siteye eklenen haberler hiç gösterişli değil.
Örneğin bayan takımının galibiyetini tek cümle ve tek resimle geçiştirmişler
Aynı şekilde basketbol takımının maçlarıyla alakalı da aydınlatıcı bilgi verilmiyor, alakalı fotoğraf eklenmiyor
Hele hele Trabzonsporumuzun maçlarından bile çok az fotoğraf konuluyor.
İyice görmezden geliyorlar resmi siteyi...
sonuna kadar destekliyorum.. ne yapıyor bu fotoğrafçı arkadaşımız
Yattarayla mı takılıyor yoksa
Yorum
-
o da olurİlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisi Eskişehir'li ve Eskişehirspor'a destek veriyor...
illa trabzonu destekleyecek diye bir şey yok
şehrinin takımını desteklesin
ya da mühim değil
3 büyük takımı tutacağına aklından sayı tutsun
3 büyükleri tutacağına hiç takım tutmasın
o utançla yaşanmaz zaten...şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Resmi sitede ''Profosyenel futbolculardan Güneş'e ziyaret'' başlığı adı altında bir haber var.
Gelen eski futbolcularımızın isimleri hangi mantıkla siteye yazılmadı düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Şenol Hocayı efsane yapan yanındakiler isimlerini bile siteye yazma gereği duymadığınız adamlar değilmi?
Hepsinden önemlisi eski futbolcuları yeni neslin tanıması için bundan daha iyi bir fırsat olurmu?
Bu haberi okuyan efsane futbolcularımız ne düşünüyor olabilir diye hiç düşünmedinizmi.
Böyle bir habercilikmi olur.
Hangi mantık sizi hala orada tutuyor çok merak ediyorum.
Bir gün elbet sizlerdende hesap soran biri gelecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum