Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biyerde okumuştum ama nerde emin değilim. yakın zaman sonra Resmi site baştan aşağıya değişecek yenilenecek diye..
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• 2ağustosta değişecek bence
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2ağustosta değişecek bence
        Uydurmami 2 Agustos? Yoksa bildigin birsey mi var?

Yorum

• İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2ağustosta değişecek bence
          Ben de öyle düsünüyorum. Yönetim el degmemis bir yer birakmadi kulüp icinde. Kadro, MAY Tesisleri, Avni Aker, vs. Bir tek trabzonspor.com.tr ve trabzonspor.org.tr kaldi. Onlar da dogum günü hediyesi olarak sunulur insallah taraftara
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ben kendim trabzonspor sitesi yapacam
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Mavi forma yerine antreman forması koymuşlar. İnşallah en kısa zamanda düzeltilir.

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de öyle düsünüyorum. Yönetim el degmemis bir yer birakmadi kulüp icinde. Kadro, MAY Tesisleri, Avni Aker, vs. Bir tek trabzonspor.com.tr ve trabzonspor.org.tr kaldi. Onlar da dogum günü hediyesi olarak sunulur insallah taraftara
                evet değişeceğini düşünüyorum. şimdiki site çok eski gibi yetersşz duruyor.
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

• duyduğum kadarıyla yeni sezona yeni siteyle girecek. şuan hazırlıkları yapılıyomuş ama sır gibi saklanıyo... azcık daha sabredin arkadaşlar.
                  En son chesare61 tarafından düzenlendi; 01.08.2008, 23:46.

Yorum

• Bugünkü rakibimiz Werder Bremen
                    Takımımız Almanya kampındaki üçüncü hazırlık maçında bugün (cumartesi) Budesliga ekiplerinden Werder Bremen ile karşılaşacak. Bremen'de oynanacak olan karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak.
                    Cenazesi yarın (pazar) ikindi namazına müteakip İstanbul Fatih Camii'nden kaldırılacaktır.
                    02.08.2008 11:17:00

Pes!

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• yuhahahaççç
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugünkü rakibimiz Werder Bremen
                        Takımımız Almanya kampındaki üçüncü hazırlık maçında bugün (cumartesi) Budesliga ekiplerinden Werder Bremen ile karşılaşacak. Bremen'de oynanacak olan karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak.
                        Cenazesi yarın (pazar) ikindi namazına müteakip İstanbul Fatih Camii'nden kaldırılacaktır.
                        02.08.2008 11:17:00

Pes!

resmi sitenin her verdigi bilgi yanlis malesef

ya bikere budesliga degil BUNDESLIGA, ayrica mac bremende degil BREMERHAVENDE oynanacaktir,

diyelim biri bizim siteye girdi ve bakti a bugun bremen-ts maci var bremen de diye adam yola gitti, ama bremene varinca ogrenecekki mac bremende degil bremerhavenda, yani adam bosa gitmis olcak, insanlara yanlis bilgi vermekten bikmiyor bu sitemiz malesef

Yorum

• Kimyapıyor bu resmi siteyi yahu bi bilginiz varmı
                          Més Que Un Club

Yorum

• yuhh be bu kadar da olmaz cenazesi kılınCakmış bir de maÇın

Yorum

• hiç biri işe yaramaz bence. www.uefa.com site budur!.

Kafa yormamışlar hiç inş. hallolur. milyon dolarlar veriliyor futbolculara bence bilişim çok önemli , kullanılması lazım.

3-5 bin dolar verip harika şeyler yaptırabilirler. Satış sitesi çok pasif , aktifleştirilmeli.

Resmi sitenin kodlaması tam anlamıyla sağlam değil. Görsellik menüler vs. çok eski dönemlerde kaldı artık.

Hem görsel olarak , hemde alt yapı olarak çok sağlam bir site lazım trabzonspor'a .
                              En son Nuh61 tarafından düzenlendi; 02.08.2008, 12:16.
                              ŞANLI TRABZON

Yorum

• www.trabzonsporbilgi.tr.gg
                                geleceğin trabzonspor sitesi.
                                tanıtalım.
                                çok güzel bir site yapıldı.özellikle trabzonsporun geçmişi hakkında çok geniş bilgi varçklubün sitesinde bulamıyacağınınz teknik ekibinden malzemecisine futbolcusuna kadar çok geniş bilgi kaynağı.ben çok beğeniyorum.
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim