İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
-
-
İnternet sitesini daha güzel hale sokmanın yollarını aramak lazım. Ağır görüntüsünden kurtulması, daha gezilesi hale getirecek düzenlemelerin olması lazım.
Bazı eksiklik ve önerilerim:
Büyük ekrana yayılabilecek ölçüde futbolcu fotoğrafları olsun (Maç esnasında, idmanda vs - Fotoğraflar büyük olsun)
Kulübün kurucularından Ziyad Nemli'nin adı sitenin çeşitli yerlerinde Zeyyad Nemli olarak geçiyor. Lütfen düzeltilsin
Futbolculara, teknik direktöre, sportif direktöre, yönetime ulaşabileceğimiz bir e-mail adresi olsun. Bunlar yararlı, iyi dilekler bilgiler seçilerek söz konusu isimlere ulaştırılsınTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bursaspor a helal olsun adamlar güzel iş yapıyorlar
-store ları kredi kartı ile satış yapmıyorken bile güzel diyebileceğimiz bir siteleri var.
-ürünler güzel
-ürün resimleri güzel
-kredi kartı banner ları var.neden ordanda para kazanacaklar
-resmi siteleride dopdolu herşey var.facebook bile var.tasarımı güzel
-tv olayı başlı başına büyük iş bence ne kadar yayın yapmıyor olsada bizim sitedeki ts tv den çok daha güzel.A2 maçlarınında yakında vereceklermiş siteden süper bursalılar için..bizim A2-basket-karadenizspor ..vb vb maçlarını verse tstv onların kanalından daha çok hit alır.ama nerde!!!En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 17.11.2009, 12:33.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-

E harfinin üzerine denk gelen eleman Ferhat Çökmüş mü yoksa ben mi yanlış görüyorum? Madem öyleyse neden böyle eski fotoğrafları koyarlar resmi siteye?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Aynen öyle Ferhat çökmüş..İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
E harfinin üzerine denk gelen eleman Ferhat Çökmüş mü yoksa ben mi yanlış görüyorum? Madem öyleyse neden böyle eski fotoğrafları koyarlar resmi siteye?
I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Colmanin Aile yasantisini sevmesi cok hosuma gidiyor. Ancak Esi biraz daha spor yapsin esofmanlariylaİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yakışmış Colman'a.

Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
Bu nedir yahu? Amatör geyik siteleri bile bundan daha iyisini yapıyor. Rezillik resmen.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum