Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yukarıda bahsettiğim olay bu arkadaşlar ama bunu şöyle düşünün logo ve yazı şeffaf ve arka plansız ayrıca daha profesyonel bir düzenleme olacak tabi ki.Resmi sitede yer alan tüm resimlere uygulanmalı bence.
    Saygılarımla,
    Adem Hotaman.

Yorum

• Adem Kardes...
      Logo önerin cok yerinde bir düsünce yapilsa güzel olur...
      ama yine orada´da "renklerimiz" polemigi acilabilir

Bu "Kamp Günlügü"´nün önüne takilan isimleri bende begendim tabii...
      ama benim dert yandigim sey, adamlarin 4 gün icinde o ismi 5 kez degistirmeleriydi
      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Resmi sitede hergün HH' nin yemek organizasyonlarını okumaktan bıktım...

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adem Kardes...
          Logo önerin cok yerinde bir düsünce yapilsa güzel olur...
          ama yine orada´da "renklerimiz" polemigi acilabilir

Bu "Kamp Günlügü"´nün önüne takilan isimleri bende begendim tabii...
          ama benim dert yandigim sey, adamlarin 4 gün icinde o ismi 5 kez degistirmeleriydi
          Sana bu konu da katılıyorum.Bunların sebebi profesyonel olmayan profesyonel görünümlü çalışanlar yüzünden oluyor.Resmi sitelerimizin halinden belli ayrıca.Plansız ve programsız, dünya kulüplerinin yaptıklarına baksalar zaten işler halledilmiş olacak.Fazlasına da gerek yok.Bu tip işler içinde Avrupa da tüm kupalarıda kazanmamıza gerek yok sağlam bir firma bunların hepsini halledecektir.Bize tüm bu işleri yapacak bir firma lazım.Misyon ve vizyon sahibi olan yoksa daha çok uğraşırız.
          Saygılarımla,
          Adem Hotaman.

Yorum

• Resmi sitemizde yer alan Trabzonspor TV'de gösterilen videolarda çeken kameramanların ya da ortamda bulunan kişilerin sesleri geliyor.Bu kişiler kendi doğal ortamlarında konuşuyorlar bunda bir sıkıntı yok ama bu videoları siteye ekleyen kişi videolara güzel bir fon müziği koysa,anasayfada play'a tıklayınca TSTV logosu da olsa videolarda güzel olmaz mı? Antreman sonraları videolarda ropörtaj şeklinde geçen kısımlarda fon müziği daha az duyulsa fena mı olur?

Bugün (perşembe) GaziantepSpor ile hazırlık maçı olacakmış bakalım bunun video su siteye eklenir mi?
            Saygılarımla,
            Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Resmi sitemizde yer alan Trabzonspor TV'de gösterilen videolarda çeken kameramanların ya da ortamda bulunan kişilerin sesleri geliyor.Bu kişiler kendi doğal ortamlarında konuşuyorlar bunda bir sıkıntı yok ama bu videoları siteye ekleyen kişi videolara güzel bir fon müziği koysa,anasayfada play'a tıklayınca TSTV logosu da olsa videolarda güzel olmaz mı? Antreman sonraları videolarda ropörtaj şeklinde geçen kısımlarda fon müziği daha az duyulsa fena mı olur?

Bugün (perşembe) GaziantepSpor ile hazırlık maçı olacakmış bakalım bunun video su siteye eklenir mi?
              Haber ajansından alınan videolar direk koyuluyor. Kaliteleri de düşük. Kısa bir süre önce "sebepsiz" şekilde işine son verilen İsmail Başer videoları kendi çekiyor ve TStv logousyla siteye ekliyordu. Arşivden bakıp farklı görebilirsiniz. İsmail Başer konusu şurda tartışıldı : http://www.bordomavi.net/forum/showthread.php?t=23615

Yorum

• İlk olarak tswebmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haber ajansından alınan videolar direk koyuluyor. Kaliteleri de düşük. Kısa bir süre önce "sebepsiz" şekilde işine son verilen İsmail Başer videoları kendi çekiyor ve TStv logousyla siteye ekliyordu. Arşivden bakıp farklı görebilirsiniz. İsmail Başer konusu şurda tartışıldı : http://www.bordomavi.net/forum/showthread.php?t=23615
                İsmail Başer'inde videolarında fon müziği yok sadece kendi konuşmuyor o kadar.Benim için isimler önemli değil sitede video var mı yok mu o önemli.Yani işini doğru dürüst yapan İsmail Başer de o kadar iyi değildi bana göre.Ama işine son verilmesi konusunda yorum yapamam.
                Saygılarımla,
                Adem Hotaman.

Yorum

İsmail Başer'inde videolarında fon müziği yok sadece kendi konuşmuyor o kadar.Benim için isimler önemli değil sitede video var mı yok mu o önemli.Yani işini doğru dürüst yapan İsmail Başer de o kadar iyi değildi bana göre.Ama işine son verilmesi konusunda yorum yapamam.
                  Önceki yorumlarına dayanarak bilgin olmadığı konularda ahkam kesen bir potansiyelin olduğunu bildiğimden İsmail ile ilgili yazdıklarına cevap vererek seninle ikili bir diyaloğa girmek niyetinde değilim, o yüzden rica ediyorum bu yazdığıma cevap verme ihityacı duyma mümkünse.

İsimler tabii ki önemli değil, ben yapılan işe dikkat çekmek istedim. eskiden görüntüleri kulüp elemanı kendi çekip işleyip koyuyordu, şimdi direk haber ajansından gelen işlenmiş görüntüleri koyuyorlar...

Ben sadece bildiğim bir konuyu sizinle paylaşıyorum, bilin diye...

Yorum

• İlk olarak tswebmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Önceki yorumlarına dayanarak bilgin olmadığı konularda ahkam kesen bir potansiyelin olduğunu bildiğimden İsmail ile ilgili yazdıklarına cevap vererek seninle ikili bir diyaloğa girmek niyetinde değilim, o yüzden rica ediyorum bu yazdığıma cevap verme ihityacı duyma mümkünse.

İsimler tabii ki önemli değil, ben yapılan işe dikkat çekmek istedim. eskiden görüntüleri kulüp elemanı kendi çekip işleyip koyuyordu, şimdi direk haber ajansından gelen işlenmiş görüntüleri koyuyorlar...

Ben sadece bildiğim bir konuyu sizinle paylaşıyorum, bilin diye...
                    Amacım tabiki sizinle-çok bilmiş ve sanki? yarası olan potansiyelinizden dolayı- polemiğe girmek değil ,farkındaysanız bende isimlere önem vermiyorum yapılan işe bakıyorum.Sizin kadar çok bilmediğimden dolayı sadece diğer kulüplerin-yerli ve yabancı- yaptıklarına bakıyorum ve bizim kulüp tarafından yapılan işlerle karşılaştııyorum.Sanırım sizde bu mesaja cevap vermeyeceksiniz.

Ayrıca "tswebmaster" nickini değiştirmenizi öneririm.Adınız neyse o şekilde hitap etmek açısından...Etik açıdan da ayrıldığınız işyerinden size göre hoş olmayan durumları burdan yazmanızda hoş değil.
                    En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 09.07.2010, 17:00.
                    Saygılarımla,
                    Adem Hotaman.

Yorum

Amacım tabiki sizinle-çok bilmiş ve sanki? yarası olan potansiyelinizden dolayı- polemiğe girmek değil ,farkındaysanız bende isimlere önem vermiyorum yapılan işe bakıyorum.Sizin kadar çok bilmediğimden dolayı sadece diğer kulüplerin-yerli ve yabancı- yaptıklarına bakıyorum ve bizim kulüp tarafından yapılan işlerle karşılaştııyorum.Sanırım sizde bu mesaja cevap vermeyeceksiniz.

Ayrıca "tswebmaster" nickini değiştirmenizi öneririm.Adınız neyse o şekilde hitap etmek açısından...Etik açıdan da ayrıldığınız işyerinden size göre hoş olmayan durumları burdan yazmanızda hoş değil.
                      Benim mesajımda sana yöneltilen bir eleştiri yoktu o yüzden cevap vermemeni istedim ama sen direk beni hedef almışsın doğal olarak cevap vereceğim.

Çok bilmiş : kulübün içinden geldiğim için bazı şeyleri sizden daha iyi ve doğru olarak bilmem çok normal...
                      Yarası olan : haklısın olabilir , kulüpte çalışırken bizlere buradan yönelttiğin yersiz,haksız suçlamalara istesek de cevap veremediğimizden...

nickimi değiştirsem ne fark eder, daha önce bir çok mesajda adımı açık açık yazdım, yerim yurdum da belli. "Emre Tekelioğlu" Trabzon/Merkez

nickimde cumhurbaşkanı yazsam, o şekilde mi muhattap alacaksınız beni anlamıyorum. Nicki böyle aldık kaldı öyle, değiştirilebiliyorsa söyleyin değiştirelim...

En önemli konu: Ayrıldığım işyerindeki olumsuzlukları dile getirmem olayı...
                      Burda dur kardeşim!!!
                      Çalıştığım yer "x" şahsın "y" şirketi değil, koca bir camiası olan Trabzonspor Kulübü.
                      Kulüpte çalışıyorken de yanlışlara gücümüz yettiğince karşı durduk.
                      Gücümüz yetmeyince de istifa ettik ayrıldık.
                      Asıl o kulübün içinde,yakınında olan ve bu yanlışları gördüğü halde kendi kişisel çıkarlarını korumak için ses çıkarmayanlardır ihanet eden.
                      İnanıyorum ki takımına gönülden bağlı herkes de böyle düşünüyordur...

şahsından son kez rica ediyorum.
                      lütfen burdan ikili diyaloğu sürdürmeyelim,olayı kişiselleştirmeyelim, benim senle veya bir başkasıyla bir derdim yok, tek derdim Trabzonspor!!!
                      Trabzonspor'u konuşalım tartışalım...
                      konuşmak istersen seve seve tanışıp,yüzyüze görüşebiliriz...
                      sevgiler

Yorum

• bugün Trabzonspor.com.tr ye girdim forma almak için TS clup adreslerine baktım

adres vermişler tuzla telefonu 0462 trabzon
                        adres verilmiş gebze mehmet paşa mh. diye öyle bir mahalle yok gebzede
                        isim yazılmış ses-ba öyle bir yer yok gerçekte ismi net-ba

biri bunlarla adam gibi ilginlensin gerçekten ayıp oluyor, yakışmıyor bu tür hatalar böyle büyük bir kulübe...
                        elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• trabzonspor.org'a girişteki sayfada alttaki linklerde http://www.1461trabzon.com.tr/ diye bir adres var ama açılmıyor.
                          Ne adresi o ? Trabzon Karadenizspor'un sayfası mı ?
                          50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• senol günesin basarilari diyor ama güncellenme yapilmamis. 2010 türkiye kupasini kazandigi eklenmemis.
                            acaba ne zaman eklemeyi düsünüyorlar

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

ayrica önceki sitemizde ne güzel tesislerimizin havadan ve karadan resimleri vardi. yillardir onlarda yok malesef

Yorum

• Türkiyenin en iyi,en çok rekor kıran,en fazla milli sporcusu olan trabzonspor atıcılık takımı hakkında en ufak bir bilgi dahi sitede yer verilmiyor.Yıllardır bu konudaki maillerimize cevap dahi verilmiyor.poligonu yıktıktan sonra hiç bir yönetici gelip siz napıyorsunuz çalışıyormusunuz,bir ihtiyacınız var mı demedi.Bu kadar ilgisizlik efsane trabzonspor atıcılık takımını yok ediyor...
                              Atıcılık takımı Trabzonspor Kurulduğundan beri var olan bir branştır ve Trabzonspor'un en eski amatör branşıdır. ( Kuruluş Yılı 1966 )

...:::Trabzonspor Atıcılık Takımı Kaptanı:::...

Yorum

• İlk olarak shooter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türkiyenin en iyi,en çok rekor kıran,en fazla milli sporcusu olan trabzonspor atıcılık takımı hakkında en ufak bir bilgi dahi sitede yer verilmiyor.Yıllardır bu konudaki maillerimize cevap dahi verilmiyor.poligonu yıktıktan sonra hiç bir yönetici gelip siz napıyorsunuz çalışıyormusunuz,bir ihtiyacınız var mı demedi.Bu kadar ilgisizlik efsane trabzonspor atıcılık takımını yok ediyor...
                                Bütün takıma FB'den transfer teklifi gelince anca akılları başlarına gelir....Nerde onlar da o kabiliyet....Hele bir seçimler gelsin...
                                Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim