Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Site gercekten güzel olmus .. Yapanlarin ellerine saglik ..
    Ama site daha hizli olmasi lazim bu saate bile site baya yavas mac günlerinde düsünemiyorum ..
    Daha cok server eklenmeli mac günlerinde bile kasmamali ..
    Ayrica firefox dan girererken bazi yerlere basamiyorsun buda düzeltilmeli ..
    Pilot takimimizada bir yer verilse güzel olur ..

+ Bu site degisti güzel oldu ama alisveris siteside kesinlikle degismeli orasi daha fena durumda ...

Suan test yayininda gördügüm kadariyla insallah hersey düzeltilir ve dört dörtlük bir sitemiz olur ...
    En son leavemealone tarafından düzenlendi; 27.09.2008, 02:03.

Yorum

• Bordomavi.Net'i yapan firma İnterdizayn yapmış siteyi Trabzonspor'a yakışır site olmuş inşallah güzel haberlerle dolup taşar
      "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Site daha kullanışlı hale gelmiş. Tasarımını beğendim. Önceki siteye oranla daha hızlı güncellenen bir site olmasını diliyorum.
        Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• tasarim guzel gici gicir fotolar eklenmis..avni akerin koridor duvarlarindaki fotolara dikkat ettinizmi benim icim eridi insallah futbolcularda bireyler ogrenirler onlara bakarak..
          İnsan ol evlat!

Yorum

• Resmi sitemiz gerçekten çok güzel olmuş. Sadri başkan ve yönetimi çok iyi çalışıyor. Teşekkürler kendilerine
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Ağabeyimle Başkanımız Sadri Şener'i ve takıma kattığı yenilikleri konuşurken, kendisinin Trabzonspor'da ne kadar eksik varsa biz taraftarlardan önce farkedip hemen el attığından bahsederiz... yine, abimle aramızda yaptığımız konuşmalarda Sadri başkanın el atmadığı bir tek yerin kaldığını ve onun da resmi sitenin yenilenmesi olduğunu ama yakında buna de el atacağını söylerdik...

Nitekim Büyük Başkan bizi yanıltmadı... Takımın Otobüsünden, fotoğrafçısına, sponsporlarından, dergisine kadar birçok departmanda yaptığı yeniliklere Trabzonspor resmi web sitesini de ekledi. Bravo Sadri Başkan ve yönetim kurulu...

Harika olmuş site... Sizlere müteşekkiriz.

Not: Bu arada siteki avatarlar da gerçekten hoş olmuş, ben de dayanamayıp yapıştırıverdim. İlk faydasını görmüş oldum. Ayrıca sitede birçok duvarkağıdı, logo avatar ve bunun gibi argümanlar mevcut. BMN duvarkağıdı tasarımcılarının gözü aydın olsun efenim...
              En son İHSAN tarafından düzenlendi; 27.09.2008, 03:07.
              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• sitede "Stad" bölümü süper olmus...

resimi oynatabiliyoruz, soyunma odasina gidebiliyoruz...

Yorum

• Eski site ile karsilastirilamayak kadar güzel.

Fakat daha agir haliyle...

Ve cok fazla icerik var. Ana sayfada daha az icerik, daha fazla vurgu olmali bence...
                  .: Rahmet için, önce NAMAZ :.

Yorum

• Cok cok güzel olmus.
                    Tebrik ediyorum.
                    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Flash ağırlıklı güzel bir site olmuş ama biraz daha hızlandırma şart.
                      Pavel Nedved; "futbolcular gider, iyi futbolcular kalır."

Yorum

• Özellikle Futbolcular kısmı çok güzel olmuş. Neydi o eski tablo? Beya duvar önünde askere alır gibi futbolcuların fotoğrafları çekilmişti. Böyle daha estetik.

Yönetimimizi kutluyorum ve tebrik ediyorum. Şimdi sıra TsClub sitesinde.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özellikle Futbolcular kısmı çok güzel olmuş. Neydi o eski tablo? Beya duvar önünde askere alır gibi futbolcuların fotoğrafları çekilmişti. Böyle daha estetik.

Yönetimimizi kutluyorum ve tebrik ediyorum. Şimdi sıra TsClub sitesinde.

aynen katılıyorum futbolcular köşesi müthiş olmuş gerek foto arşivi gerek ana sayfa olarak....bence onca zaman sonra yenileme yapılması gerekiyordu ve yapıldı..bence 10 numara olmuş sitemiz..hayırlı olsun camiamıza....

Yorum

• vay be sitemiz şahane
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Evet süper olmuş site.. Her zaman değişiklik iyidir.. Şahane bir tasarım.. Yapanların eline sağlık..
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Genel olarak oldukca hos...Puan durumunu gösteren bölümü begenmedim...Durumu görebilmek icin yürüyen tablo yerine sabit tablo daha bilgilendirici olur... Ayrica buradaki bilgiler cok kisitli...Kim kac mac oynamis kac gol atmis/yemis belli degil...
                                Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
                                Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim