Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    vefat haberlerinden baska bisey verdigi yok

sen bugün doğan üyeler bölümünü es geçmişsin

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yönetim sadece transferden ibaret değil ki...
      yönetecekler adı üzerinde.
      bunların yönettiğine dair bi emare gördün mü allah aşkına.
      daha kendilerini yönetemiyorlar. kulübü nasıl yönetsinler.
      önümüzdeki yılın transferlerinin alt yapı da yapılacak değişikliklerin vs. planlanmasına şu andan başlanması lazım.
      bunların bu planlamaları yapacak kapasitesi var mı sence?
      bugünü idare edemeyenler yarının planını nasıl yapsın.
      klübün idare edilememesi elindeki yabancıların kaçıp gitmesinin de en önemli sebeplerinden biri.
      sayfa dolusu sebep sayarım şu an görevi bırakmalarının gerekliliğine dair....
      siz beni yanlis anladiniz galiba..
      ben demiyorumki yonetim super yoneticilik yapiyor...
      benim demek istedigim eger yonetimi dusurmek istiyorsan, Trabzonspor kulubune zarar vermeden protesto etmelisin, oyle site hackleyerek, koltuklari kirarak, otobus taslayarak degil...
      https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
      I never forgive, I never forget..

Yorum

• İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        siz beni yanlis anladiniz galiba..
        ben demiyorumki yonetim super yoneticilik yapiyor...
        benim demek istedigim eger yonetimi dusurmek istiyorsan, Trabzonspor kulubune zarar vermeden protesto etmelisin, oyle site hackleyerek, koltuklari kirarak, otobus taslayarak degil...

fener maçında stadı kafalarına geçirmediğimiz kaldı bi tek.
        o yöntemle gitmeyen ekip sadece gürültü ile gider mi?

iyi niyetli bir yönetim olsa çoktan giderlerdi.
        art niyetli olanı doğal yoldan yapıştığı yerden ayırmak zor.

ben de istemem, neden insanlar küfürler ederek kendi stadına zarar versin.
        ama bütünü kurtarmak için parçayı kesip atmak da bazen mecburidir.

Yorum

• eskiden nete girdimmi mutalaka resmi siteye tıklardım.ama şimdi aklıma bile gelmiyo.hele bir haber arıyosam takım ile ilgili hiç bakmıyorum bile.

bazen burdan bir arkadaş sitede şu var derse bakmak için giriyorum.

sadece adı kalmış bir site bence.

Yorum

• herhalde resmi sitenin başında da albayrak var baksanıza yediği yemeklerden başka hiç bişe yok bi program yapmışlar program değil sanki kötü haber tellalcısı.bide bi kaç günden beri trabzonspordan başka herkesin haberini verio anlamadım bu prog.un adı trabzonspor habercisi değilmiydi

Yorum

• ne yazmalarını bekliyordunuzki marcelinhoyu sattık yerine adam almayacağız fırsat bulursak yattara musampa stepanov ve gökdenizide satacağız
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

fener maçında stadı kafalarına geçirmediğimiz kaldı bi tek.
                o yöntemle gitmeyen ekip sadece gürültü ile gider mi?

iyi niyetli bir yönetim olsa çoktan giderlerdi.
                art niyetli olanı doğal yoldan yapıştığı yerden ayırmak zor.

ben de istemem, neden insanlar küfürler ederek kendi stadına zarar versin.
                ama bütünü kurtarmak için parçayı kesip atmak da bazen mecburidir.
                eger yonetimin art niyetlen geldiyse, onlarin sayesinde Trabzonspora zarar veriyorsan bu demektirki yonetim amacina ulasmitir ve istifa edecegini hic sanmiyorumm...!!!!

Yorum

• sitede haber görmek ya klübün çaycısının eniştesinin ölümünü beklemek yada muhasebecinin ebesinin çocuklarının nişanını beklemek zorundayız başka türlü haber çıktığı yok sitede

Yorum

eger yonetimin art niyetlen geldiyse, onlarin sayesinde Trabzonspora zarar veriyorsan bu demektirki yonetim amacina ulasmitir ve istifa edecegini hic sanmiyorumm...!!!!

zaten sorun burada....
                    yoksa bu kadar sorun çıkar mıydı?
                    1 yıldır yapılan 1 tane doğru icraat yok, hedefler ve takım kalitesi küçültülmüş.
                    bunca rezilliğe rağmen harcanan 25 trilyondan fazla para var ve bunun bir kısmının gittiği yer belli değil. yani kayıp.

bu koşullarda bi yönetimi nasıl düşürmek gerekiyorsa öyle düşüremeliyiz.
                    kademe kademe bu iş.

elma kurdu gibi kulübün içine girdiler, kemirip duruyorlar.
                    durup izlersek bi bakacağız ki içi boşalmış çoktan..

Yorum

zaten sorun burada....
                      yoksa bu kadar sorun çıkar mıydı?
                      1 yıldır yapılan 1 tane doğru icraat yok, hedefler ve takım kalitesi küçültülmüş.
                      bunca rezilliğe rağmen harcanan 25 trilyondan fazla para var ve bunun bir kısmının gittiği yer belli değil. yani kayıp.

bu koşullarda bi yönetimi nasıl düşürmek gerekiyorsa öyle düşüremeliyiz.
                      kademe kademe bu iş.

elma kurdu gibi kulübün içine girdiler, kemirip duruyorlar.
                      durup izlersek bi bakacağız ki içi boşalmış çoktan..
                      yonetimi nasil dusurmeyi dusunuyorsunuz....

Yorum

Her şartta her yerde her fırsatta tepki göstererek. Ama bizim taraftarımızın yapacağı iş değil bu. Biz ancak sistem tartışalım. Yok öyle yaparsan incinirler yok böyle yaparsan darılırlar mantığı olduğu sürece biz amatör kümeyi bile görürüz. Birlik beraberlikten bahsediyor herkes. Hangi birlik hangi beraberlik Nuri albayrak ekibinin hortum birliği mi yoksa beraberliği mi?

Yorum

yöntemini bulabilsem burada tartışır mıyım??
                          elbirliği ile bi yöntem bulursak elbirliği ile işleriz...
                          yoksa biz de oturur seyrederiz.

baksana divan üyeleri çıkmış bu takım ligin tozunu attırır diyor...

herkes tiyatro izlemekte. ben sen o .. herkes...
                          elinde güç olan da olmayan da.
                          ben fikir havuzuna benim kovadaki suyu atarım.
                          havuzu el birliği ile doldurduk doldurduk. dolmazsa sonuca da ulaşamayız.
                          ulaşamadık mı izleriz işte gözler buğulu bi halde...

bundan 10 sene önce böyle bir yönetim olsa, şehire sokulurlar mıydı acaba?(kaba kuvvetle değil, şehrin baskısı ile)
                          nereden nereye geldik.

hep beraber alalım elimize patlamış mısırları...
                          cast
                          nuri albayrak...

diye başladı filim.

the end
                          yazısını bekleyelim.

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sitede haber görmek ya klübün çaycısının eniştesinin ölümünü beklemek yada muhasebecinin ebesinin çocuklarının nişanını beklemek zorundayız başka türlü haber çıktığı yok sitede
                            bence bunlar ,
                            satılan marceden ,gelmeyen szymekten,kadro dısı fatıhten alınamayan oyunculardan,ayman dan falan daha önemli haberler.

Çünkü bizim derdimiz futbol degıl.

Yorum

• resmi site güncellendi..ama marcelinhodan hic bir haber yok.. yine haberlerin 98% oldugu gibi tesis günlügü var yanindada iki üc resim al sana kulübden bilgi..bravo
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Arkadaslar resmi siteninde ayrim gayrim yapmasi!!! bazi kendini bilmez kisilerin reklamlarini bile yapan resmi wep sitemiz nedense avrupada kurulan yeni sitenin reklamini birakin linkini bile oneme almayarak linkler bolumune eklememisdir.
                                yapilmak istenen bayrak kampanyasini bile onemsemiyen bu dengesizleri hemen gorevlerinden almak bizlere sartdir.
                                Taraftar sitesi diye gecinen ama su gune kadar hic bir sey yapmamis bir sitenin reklamini hemde haykirarak yazan(reklamini yapan) resmi wep site'si ne gonderdigim 100 lerce mailden sonra bana atalay beyden gelen mail budur okuyun ve bakalim ne diyormus.

Sayin Kiliçoglu,
                                Kulüp olarak taraftarlar arasinda ayrim yapmayacagimiz açiktir...
                                U61 sitesinden bir çok sitemiz gibi bize bir talep gelmistir ve digerlerine oldugu gibi ona da ayni hak taninmistir. (Avrupa platformuna niye tanimadiniz...)
                                Üstelik bahse konu site özellikle www.trabzonspor.org.tr'den alinan haberleri kaynak göstererek yayinlamaktadir. (Kaynak olarak u61 yaziyor atalay bey)
                                Siteler arasindaki tartismalara katilmayacagimzin da bilinmesini isteriz...(siteler arasinda tartisma diyen sizsiniz ayrimcilik hani yokdu)
                                Ilginize tesekür eder, çalismalarinizda basarilar dileriz...

Altug Atalay
                                Genel Müdür Yardimcisi (Medya ve Iletisim)
                                Trabzonspor Sportif Yat. ve Tic. A.S.
                                tel: +90 462 325 09 67 / 296
                                Fax:+90 462 325 94 03

Original Message -----

gonderdigim sayisizca maillerden biri :

Saygi deger Trabzonspor calisanlari size bu mailimi gondermemin nedeni su dur 3 hafta once acilan ve Trabzonsporun avrupadaki sesi olma niyeti olan ve her cesit organizeye katilmak isteyen bu siteyi resmi wep sitesinde linki belirtilmesi ve de amacimizin ve sitemizin acilisinin Resmi wep sitesinde haber edilmesini niyet ediyoruz.

ve ligin ikinci yarisindaki Trabzondaki oynanacak Trabzonspor besiktas macinda gerceklestirmek istedigimiz 5000 bayrak organisasyonu icinde gerekli butun kurallarin aciklamasini yapa bilirmisiniz.

kurallar derken yaptirmak istedigimiz bayraklar 40/60 lik plastik bayraklardir bunlari sallamak icin gene plastikden yapilmis cubuklari olacakdir bizim bilmek istedigimiz turkiye futbol federasyonunun ne typ kurallarinin oldugunu, bu konuda bu organisaz'yonu mutlaka Trabzonspor'dan alinmis bir yetkiyle yapmak istiyoruz.
                                Trabzonsporumuzu gele bilecek her cesit cezadan korumak icin bu bas vuruyu size yapiyoruz niyetim'miz guzel bir karsilamada Taraftarimizi ateslemek ve takima dahada fazla sahip cikmasidir ve guzel goruntulerin olusmasidir.

Saygilarimla erdal kilicoglu
                                uye no :15370

site atresi : reklam olmasin

Amacimiz kisadan bu : Avrupanin her yerinde bulunan Trabzonspor taraftarlarini tek bir çati altinda biraraya getirmek hedefiyle kurulmus bir iletisim platformudur.

reklam olmasin :Trabzonsporlular tarafindan "Trabzonsporlulara özel" olarak hazirlanmis, Trabzonspor Avrupa taraftarinin güç birligi olma hedefiyle yola çikmistir.

Allaha emanet olun ve calismalarinizda basarilar dileriz.

Arkadaslar bu kadar turkcemle yazdim ve sayisizca butun yonetimdeki vede klubde calisanlara gonderdim ama su ana kadar gelen cevap yok ayrim gayrim yapmiyan lar idiler onuda gorduk onuda anlamis olduk.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim