Ts Club ve resmi siteye giremiyorum.Sadece bende mi sorun var acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr
Daraltma
X
-
İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Deplasmanlarda da yanlız değilmişiz!
Resmi site sadece dizayn açısından değişmesin. Bu gibi hatalar için de bazı önlemler alınmalı...
Birisi şu arkadaşa "yalnız" yazabilmeyi öğretsin artık. :hırr
Ödev olarak bin kere "yalnız" mı yazdırsak , ne yapsak?
Yorum
-
Ts clup forum aliŞverİŞ merkezİnde maĞazasini hazirlamaya baŞladi!...
İlgİlenenlere duyurulur!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
bunu için mail bile attım...ama aynen devam...böyle hatalar yapılmaz...İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Birisi şu arkadaşa "yalnız" yazabilmeyi öğretsin artık. :hırr
Ödev olarak bin kere "yalnız" mı yazdırsak , ne yapsak?
Yorum
-
aman ne büyük bi hata yakalamışsınız vayyy beee helal size zavallılar sürüsü sizi... delirtmeyin insanı ya her gün ulusal basında en çok satan ve prestij sahibi gazetelerin hemen her sayfasında bu tür onlarca kelime hatasına rastlıyoruz alışmadınızmı halaki marsta hayat olduğunu keşfetmişçesine bu konuyu bu denli abartıyosunuz HAYRET YAAAForum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum