Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• soyunma odasina kadar resim cekmisler

Yorum

• Evet henüz beta bayağı eksiklikleri var.

özellikle futbolcu tanıtım sayfaları hoşuma gitti (Bu arada futbolcunun fotoğrafları kısmı ve sitenin üst menüsü (ki çok önemli) "firefox" da çalışmıyor.Düzeltilir sanırım)

Ayrıca ansayfadaki fikstüre bence Oynanan maç sayısıda eklenmeli.Bunun dışında maç geri sayım sayacı vs çok ince düşünülmüş .anlatmayla bitmez yeni site
      En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 27.09.2008, 00:17.
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Hayırlı olsun. Anasayfa biraz kalabalık gözüküyor, haberler duyurular çok yer kaplıyor
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• müjdeee satış siteside gittti .com da gittiii demin yayındaydı gittii ohh yenisi geliyi
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            müjdeee satış siteside gittti .com da gittiii demin yayındaydı gittii ohh yenisi geliyi
            Öğleden beri yok zaten ortalıkta.. Ürünlere bakayım dedim ona da izin vermedi

Neyse Hasret sona erdi de Resmi sitemize kavuştuk en azından
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Yeni sitemiz hayırlı olsun . Özellikle stadyum tanıtımı bölümünü çok beğendim . İnce ayrıntısına kadar girmişler ve tam beklediğim şeydi bu . Teşekkürler verilen emekler için .

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öğleden beri yok zaten ortalıkta.. Ürünlere bakayım dedim ona da izin vermedi

Neyse Hasret sona erdi de Resmi sitemize kavuştuk en azından
                yok 10 dakka önce ben girdim lacivert caprinin fiyatına baktım "yuh 60 ytl mi" diyim kapattım hatta haşimdi yeni kapandı ona da yeni site koyacaklar galiba
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Resmi sitede Forum bile yapilmis ama daha yapim asamasinda

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Resmi sitede Forum bile yapilmis ama daha yapim asamasinda
                    onu bende gördüm ama bence resmi bir sitenin forumunun olması abes olur.bordomavi.net yeter
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Gayet güzel olmuş ben 2008-2009 kadromuz kısmını beğendim.
                      ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• site süperrr.. yapanların ellerine sağlık. yayın için kadir gecesini beklemişler demek ki. hadi bakalım hayırlı olsun.
                        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• fire fox ta çalışıyor hayırlı olsun manyak olmuş
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• çok güzel olmuş yeni adam gibi bir şey yapmışlar

Yorum

• Trabzonspor'a yakışan bir resmi sitemiz oldu sonunda. Yapanların ellerine sağlık...
                              BORDO MAVİ

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim