Evet arkadaşlar GS Iphone tv sini de devreye soktu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
ciddi misin bunu bilmiyordum.madem öyle neden bizim yok kanal ????İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin kötüsüde istanbul takımlarına kanal açan doğan medyanın sahibi aydın doğanın da Trabzonsporlu olması.'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
allah aşkına bu nasıl trabzon yazmaktır yaİlk olarak TRmalican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTraszon Tv ne zaman açılcakTRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallah aşkına bu nasıl trabzon yazmaktır ya
Eleştriyi bende eleştireyim
allah değil Allah
trabzon değil Trabzon olmalı
Yorum
-
''Hayrettin beyle ciftcilik oyunu''İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesozunu tutmadigi ve tv projesini kim vurduya getirdigi icin kiziyordum yonetime ama artik kendilerine tesekkur ediyorum bu olayi gerceklestirmedikleri icin,
hergun medyada goruneyim kulup uzerinden reklamimi koparayim derdinde olan sevgili buyuklerimizin TS TV olayinin nasil cilkini cikaracagini ve yayinlanacak programlarin icerigini de az cok kestirebiliyorum
sabah kusagi 08 - 11 arasi
- sadri sener ile gune baslarken
ogle kusagi 12- 14 arasi
- hayrettin beyle gun ortasi
- aksam uzeri kusagi 15 - 17
sadri sener ile cok ozel
aksam kusagi
- hayrettin hacisalihoglu ile gundemin getirdikleri
preme time yayin kusagi 20 -22
- sadri sener camiaya seslenis.
gece kusagi 22 - 23
- transfer anilari.
- Tavuk nasil beslenir?
- Bir profesyonel futbolcu kac litre organik süt icmeli?''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum