Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzonspor logo lu ve resmi sitede yapılan da bence güzel bu yapılan biraz değişik geldi bana
    Saygılarımla,
    Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Varya bizim TS|TV Kanalin ambelmi bile var artik...
      Bu kullanılan logo + TS logosu bence kullanılmalı.habertürkteki bayrak gibi örnek vermek gerekirse bzim logo da hareketli olursa güzel olur ama önce tv yi açmamız gerek
      Saygılarımla,
      Adem Hotaman.

Yorum

• Çok geç kaldık Tv konusunda hala somut bir adım yok..

Önümüzdeki sezona ne yapıp edip bu sorunun çözülmesi lazım..

Yorum

• İşin kötüsüde istanbul takımlarına kanal açan doğan medyanın sahibi aydın doğanın da Trabzonsporlu olması.

Yorum

• Şu anda Stabil yayın yapan tek kanal FBTV.
            Gs TV'nin yayını Digitürk üzerinden ayda 5 tl ekstra ücret ödenerek izlenebiliyor.
            BJKTv ise kapanalı yıl oldu.
            Bursaspor Tv'de sanal internet üzerinden yayın yapıyor.
            AMA BİZE BİR TELEVİZYON ŞART...
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu anda Stabil yayın yapan tek kanal FBTV.
              Gs TV'nin yayını Digitürk üzerinden ayda 5 tl ekstra ücret ödenerek izlenebiliyor.
              BJKTv ise kapanalı yıl oldu.
              Bursaspor Tv'de sanal internet üzerinden yayın yapıyor.
              AMA BİZE BİR TELEVİZYON ŞART...
              Sanal bir tv yapılırsa güzel bir adım olur. Ulusal bir yayın şu an mümkün görünmüyor. Hele karasal yayın imkansız.

İnternet üzerinden bir tv yapılırsa hem deneme olur hem hazırlık.
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maalesef Trabzonspor Tv yok ama logosu var.Turkeyforum.com sitesinden avansis adlı bir üye böyle bir logo yapmış.Gerçekten de fevkalade.
                Turkeyforum'a takılıyormusunuz ?

İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sanal bir tv yapılırsa güzel bir adım olur. Ulusal bir yayın şu an mümkün görünmüyor. Hele karasal yayın imkansız.

İnternet üzerinden bir tv yapılırsa hem deneme olur hem hazırlık.
                İnternet üzerinden böyle bir test veya sürekli yayın için Kulüp birşeyler yapmalı biz değil.
                Eğer kişisel birşey gerekiyorsa biz zaten yaparız bunu ama bunun adımınıda Kulüp atmalı...
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnternet üzerinden böyle bir test veya sürekli yayın için Kulüp birşeyler yapmalı biz değil.
                  Eğer kişisel birşey gerekiyorsa biz zaten yaparız bunu ama bunun adımınıda Kulüp atmalı...
                  Tabi ki kulübün adım atması gerekli. Bunun yanında taraftar grupları kendi televizyonlarını açıyor internet üzerinden. bkz. çarşı
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• sozunu tutmadigi ve tv projesini kim vurduya getirdigi icin kiziyordum yonetime ama artik kendilerine tesekkur ediyorum bu olayi gerceklestirmedikleri icin,

hergun medyada goruneyim kulup uzerinden reklamimi koparayim derdinde olan sevgili buyuklerimizin TS TV olayinin nasil cilkini cikaracagini ve yayinlanacak programlarin icerigini de az cok kestirebiliyorum

sabah kusagi 08 - 11 arasi
                    - sadri sener ile gune baslarken

ogle kusagi 12- 14 arasi
                    - hayrettin beyle gun ortasi

- aksam uzeri kusagi 15 - 17
                    sadri sener ile cok ozel

aksam kusagi
                    - hayrettin hacisalihoglu ile gundemin getirdikleri

preme time yayin kusagi 20 -22
                    - sadri sener camiaya seslenis.

gece kusagi 22 - 23
                    - transfer anilari.

Yorum

• Bursanın bile tv si var bizim yok vayyy bee. ..
                      FIRTINA

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sozunu tutmadigi ve tv projesini kim vurduya getirdigi icin kiziyordum yonetime ama artik kendilerine tesekkur ediyorum bu olayi gerceklestirmedikleri icin,

hergun medyada goruneyim kulup uzerinden reklamimi koparayim derdinde olan sevgili buyuklerimizin TS TV olayinin nasil cilkini cikaracagini ve yayinlanacak programlarin icerigini de az cok kestirebiliyorum

sabah kusagi 08 - 11 arasi
                        - sadri sener ile gune baslarken

ogle kusagi 12- 14 arasi
                        - hayrettin beyle gun ortasi

- aksam uzeri kusagi 15 - 17
                        sadri sener ile cok ozel

aksam kusagi
                        - hayrettin hacisalihoglu ile gundemin getirdikleri

preme time yayin kusagi 20 -22
                        - sadri sener camiaya seslenis.

gece kusagi 22 - 23
                        - transfer anilari.
                        Katılmamak elde degil.

Yorum

• İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İşin kötüsüde istanbul takımlarına kanal açan doğan medyanın sahibi aydın doğanın da Trabzonsporlu olması.

Trabzonsporlu mu? Doğan mı? Fanatik Galatasaraylı diye biliyordum
                          50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak TRmalican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Traszon Tv ne zaman açılcak

traszon tv TRasmalicanlar a ozel olarak daha sonra acilacak.
                            sakali biyigi olmayip da tras izlemeye merakli olanlar icin..

sana tavsiyem yasina uygun esprilerinin destek gorecegi ortamlarda sansini denemen

Yorum

• Aydın Doğan'ın TrabzonSpor ile alakası yoktur.
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• bu konu ile sayın saner ayar ilgileniyordu,lig tv'de geçen sene ropörtajını izlemiştim projeler gösterdi 2 tane canlı yayın aracı projesi gösterdi bordo mavi renklerde hem istanbulda hem Trabzonda stüdyolar oluucaktı?????
                                nerdeler?????

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim