trabzonspor logo lu ve resmi sitede yapılan da bence güzel bu yapılan biraz değişik geldi bana
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
Bu kullanılan logo + TS logosu bence kullanılmalı.habertürkteki bayrak gibi örnek vermek gerekirse bzim logo da hareketli olursa güzel olur ama önce tv yi açmamız gerekİlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVarya bizim TS|TV
Kanalin ambelmi bile var artik...

Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
Şu anda Stabil yayın yapan tek kanal FBTV.
Gs TV'nin yayını Digitürk üzerinden ayda 5 tl ekstra ücret ödenerek izlenebiliyor.
BJKTv ise kapanalı yıl oldu.
Bursaspor Tv'de sanal internet üzerinden yayın yapıyor.
AMA BİZE BİR TELEVİZYON ŞART...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Sanal bir tv yapılırsa güzel bir adım olur. Ulusal bir yayın şu an mümkün görünmüyor. Hele karasal yayın imkansız.İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anda Stabil yayın yapan tek kanal FBTV.
Gs TV'nin yayını Digitürk üzerinden ayda 5 tl ekstra ücret ödenerek izlenebiliyor.
BJKTv ise kapanalı yıl oldu.
Bursaspor Tv'de sanal internet üzerinden yayın yapıyor.
AMA BİZE BİR TELEVİZYON ŞART...
İnternet üzerinden bir tv yapılırsa hem deneme olur hem hazırlık.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Turkeyforum'a takılıyormusunuz ?İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaalesef Trabzonspor Tv yok ama logosu var.Turkeyforum.com sitesinden avansis adlı bir üye böyle bir logo yapmış.Gerçekten de fevkalade.
İnternet üzerinden böyle bir test veya sürekli yayın için Kulüp birşeyler yapmalı biz değil.İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanal bir tv yapılırsa güzel bir adım olur. Ulusal bir yayın şu an mümkün görünmüyor. Hele karasal yayın imkansız.
İnternet üzerinden bir tv yapılırsa hem deneme olur hem hazırlık.
Eğer kişisel birşey gerekiyorsa biz zaten yaparız bunu ama bunun adımınıda Kulüp atmalı...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Tabi ki kulübün adım atması gerekli. Bunun yanında taraftar grupları kendi televizyonlarını açıyor internet üzerinden. bkz. çarşıİlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnternet üzerinden böyle bir test veya sürekli yayın için Kulüp birşeyler yapmalı biz değil.
Eğer kişisel birşey gerekiyorsa biz zaten yaparız bunu ama bunun adımınıda Kulüp atmalı...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
sozunu tutmadigi ve tv projesini kim vurduya getirdigi icin kiziyordum yonetime ama artik kendilerine tesekkur ediyorum bu olayi gerceklestirmedikleri icin,
hergun medyada goruneyim kulup uzerinden reklamimi koparayim derdinde olan sevgili buyuklerimizin TS TV olayinin nasil cilkini cikaracagini ve yayinlanacak programlarin icerigini de az cok kestirebiliyorum
sabah kusagi 08 - 11 arasi
- sadri sener ile gune baslarken
ogle kusagi 12- 14 arasi
- hayrettin beyle gun ortasi
- aksam uzeri kusagi 15 - 17
sadri sener ile cok ozel
aksam kusagi
- hayrettin hacisalihoglu ile gundemin getirdikleri
preme time yayin kusagi 20 -22
- sadri sener camiaya seslenis.
gece kusagi 22 - 23
- transfer anilari.
Yorum
-
Katılmamak elde degil.İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesozunu tutmadigi ve tv projesini kim vurduya getirdigi icin kiziyordum yonetime ama artik kendilerine tesekkur ediyorum bu olayi gerceklestirmedikleri icin,
hergun medyada goruneyim kulup uzerinden reklamimi koparayim derdinde olan sevgili buyuklerimizin TS TV olayinin nasil cilkini cikaracagini ve yayinlanacak programlarin icerigini de az cok kestirebiliyorum
sabah kusagi 08 - 11 arasi
- sadri sener ile gune baslarken
ogle kusagi 12- 14 arasi
- hayrettin beyle gun ortasi
- aksam uzeri kusagi 15 - 17
sadri sener ile cok ozel
aksam kusagi
- hayrettin hacisalihoglu ile gundemin getirdikleri
preme time yayin kusagi 20 -22
- sadri sener camiaya seslenis.
gece kusagi 22 - 23
- transfer anilari.
Yorum
-
İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin kötüsüde istanbul takımlarına kanal açan doğan medyanın sahibi aydın doğanın da Trabzonsporlu olması.
Trabzonsporlu mu? Doğan mı? Fanatik Galatasaraylı diye biliyordum
50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
İlk olarak TRmalican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTraszon Tv ne zaman açılcak
traszon tv TRasmalicanlar a ozel olarak daha sonra acilacak.
sakali biyigi olmayip da tras izlemeye merakli olanlar icin..
sana tavsiyem yasina uygun esprilerinin destek gorecegi ortamlarda sansini denemen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum