Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TV kurulmasına bence gerek yok. Ekonomik olarak bir katkısının olacağını düşünmedğim gibi zarar bile getireceğini düşünüyorum. Kar getirse bile marjinal karı çok düşük bir kar getirir ki kulüp böyle şeylerle vaktini ve sermayesini harcamamalı. Sırf laf olsun diye TV kurulmaz kardeşim. Şu an bu işi en iyi yapan FB TV bile kar elde edemiyor, üstelik uzun vadede kapatacaklarını düşünüyorum kanallarını. Biz neden girişelim böyle bir işe. Hele hele internet çağında TV'ye ne gerek var.
    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• bence İnternet üzerinden yayın yapılmalı tivibu ile olayın altyapısı oluşturulabilir şu an için mantıklı olanıda budur gibi geliyor"
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence İnternet üzerinden yayın yapılmalı tivibu ile olayın altyapısı oluşturulabilir şu an için mantıklı olanıda budur gibi geliyor"

olabİlİr mantikli

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TV kurulmasına bence gerek yok. Ekonomik olarak bir katkısının olacağını düşünmedğim gibi zarar bile getireceğini düşünüyorum. Kar getirse bile marjinal karı çok düşük bir kar getirir ki kulüp böyle şeylerle vaktini ve sermayesini harcamamalı. Sırf laf olsun diye TV kurulmaz kardeşim. Şu an bu işi en iyi yapan FB TV bile kar elde edemiyor, üstelik uzun vadede kapatacaklarını düşünüyorum kanallarını. Biz neden girişelim böyle bir işe. Hele hele internet çağında TV'ye ne gerek var.
          Sadri başkan futbol gündeminde söyledi bunu Aziz yıldırıma sormuş TV nin çok iyi gittiğini hatta bayağı diğer kanallarla yarışıyomuş,
          arada bakıyorum çok güzel programlar yapıyolar izlenmemesi için hiç bir neden yok ! çokda reklam alıyolar...!
          Eğer durumları iyi olmasa kabloludan,uydudan ve digitürkden açık yayınlamazlar Gstv gibi sadece Digitürkden satın alma seçeneğiyle yayınlarlar...

Yorum

• Gozunuz aydin bjk tv digiturk 74 nolu kanaldan cok yakinda yayina baslayacaktir.Bursaspor tv de yakin bir zamanda digiturkte yayinina baslayacaktir.
            En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 02.01.2011, 00:16.
            Saygılarımla,
            Adem Hotaman.

Yorum

• En azindan ilk etapta sadece Internet üzerinden yayin yapabilirler.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ayıp gerçekten şu bursa tv olurda ts tv olmazsa bırakın bu işleri derim ya gövde gösterisidir bu başka bişey değil! büyük takımsan kuracaksın kardeşim cimrilik yapmıcaksın!

Yorum

• İnşallah en yakın zamanda TRABZONSPOR TV açılır da ordan takımımıızı daha iyi takip ederiz
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Biz yine sınıfta kaldık.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• kiss you mahir internet üzerinden kitlesine ulaşalı yıllar oldu

biz hala karasal yayını geçtim en azından internet üzerinden yayın yapan bi tvye bile kavuşamadık
                      hal böyle olunca yerel medyadan şikayet etmeyeceksin hiç, karşısına güvenilir bi kaynak yerleştiremiyorsan eğer

takımımızla ilgili haber alıcaz diye heder olduk şaklaban medya nın elinde
                      maalesef TSTV en ihmal ettiğimiz konulardan biri
                      onur, emek, başkaldırı...
                      kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                      LiverpoolFC

Yorum

• bu ulkede medya tarafindan en cok magdur edilen ve kendini ifade eden yayin organlarina en cok ihtiyac duyan kitle Trabzonspor taraftari iken hala bu olay neden gozardi edilir anlayabilmis degilim.,

hicbir yayin yatirimi dahi yapmasa bile sadece gecmisten bugun Trabzonsporun maclarini yayinlasa yine de bu taraftar ilgi ile izler.

Yorum

• TRABZONSPOR TV KONUSU
                          Şener, "Trabzonspor TV zarar eder dedi yakınlarım. Bu şahıs Saner Ayar, bizim basketbol kulübünün de başkanı ve aynı zamanda Show TV'nin Genel Müdürü biliyorsunuz. O zarar yapacağını söyledi. Bakıcaz gelişmeler olabilir".. Sadri Sener (LigTV)
                          Kulüp bu konuyu bi süreligine rafa kaldirdi.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• şu tv yi bir kuramadık yıllardır yav uyduda
                            ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Bencede TV İşi Zarar Yapabilir.
                              Resmi Sitedeki Trabzonspor TV.
                              Bir Kaç Muhabirle Çeşitli Şeyler Maç Öncesi Halka Kaç Kaç Gibi Sorular Sorsa..
                              Güzel Videolar Çekse
                              Uçakda olsun İdmanda vs Taraftarların İlk Kez Görebileceği
                              Net Üzerinden UfaK Video Yayınları Daha Güzel Olur Bence
                              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Trabzonspor TV kurulursa sırf kurmuş olmak için kurulacak. Buna da hiç gerek yok. Kurulmaması taraftarıyım.

Ama kulüp için çalışan birkaç kameraman ve muhabir olsa ve takımın, yönetimin ve güzel taraftar etkinliklerinin günlüğünü çeken bir ekip kurulsa çok güzel olur. Her yıl derlenen antrenman görüntülerinden, tribün gösterilerinden, yönetim kurulu toplantılarından oluşan bir belgesel hazırlanıp mağazalarda satışa sunulabilir.

Çok güzel bir arşiv oluşturabilirz böylece.
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim